Kes tahavad kuulata, kuidas ülalmainitud kraam kõlab - vene seltsimehed on kogu tolle komplekti väga korraliku aparatuuriga digitaliseerinud ja 24bit/192kHz FLAC kujul ka netti üles riputanud.faas kirjutas:Vastus kiisu küsimusele
Kvaliteet on väga hea, korralikud "rasked" plaadid ja virisemiseks põhjust ma ei leia.
Oli valik kas kasutatud 5-6€ tk. jumal teab mis plaadid või uuedsiis otsustasin proovida ja ei kahetse.
Vinüüli pesu jne. faasi vinüüli jutt
Re: Vinüüli pesu jne. faasi vinüüli jutt

bljumkin kirjutas:Kes tahavad kuulata, kuidas ülalmainitud kraam kõlab - vene seltsimehed on kogu tolle komplekti väga korraliku aparatuuriga digitaliseerinud ja 24bit/192kHz FLAC kujul ka netti üles riputanud.faas kirjutas:Vastus kiisu küsimusele
Kvaliteet on väga hea, korralikud "rasked" plaadid ja virisemiseks põhjust ma ei leia.
Oli valik kas kasutatud 5-6€ tk. jumal teab mis plaadid või uuedsiis otsustasin proovida ja ei kahetse.
Siis oleks mõtekam juba kohe CD hankida, vinüüli digitaliseerimine on minu jaoks mõistmatu tegevus, aga see boks vinüüli kujul on igat väärt.
Pean nõustuma
need kõik plaadid on minul olemas nii CD-l kui failidena. Samas selle karbiga tuli kaasa mp3 "pilet" kes tahab saab omale, ps ja saadan koodi
NB. ainult 1 saab, kes ees see mees.
Muidugi krt. seal vahet kas ametlikult laed või .... aga ära anda sihuke kood ja kes tahab saab.

Muidugi krt. seal vahet kas ametlikult laed või .... aga ära anda sihuke kood ja kes tahab saab.
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Ei ole absoluutselt nõus.Inq kirjutas:
Siis oleks mõtekam juba kohe CD hankida, vinüüli digitaliseerimine on minu jaoks mõistmatu tegevus, aga see boks vinüüli kujul on igat väärt.
Ei saa kohe üldse mitte aru, kuidas digitaliseerimine vinüüli CD-ks muudab.
Aga selle arutelu jaoks on teised voorumid.

Võid siin kah pajatada. 

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Digitaliseerimine muudab CD'ks siis kui valitakse 16/44,1 formaat. Mida suurema resolutsiooniga formaat valitakse, seda vähem ta CD heli meenutama jääb. Siinjuures ma ei arvesta spetsiifilisi moonutusi mis paraku vinüüliga alati kaasnevad. Kui valitakse DSD128 siis ma kahtlen kas reaalne persoon on tegelikult võimeline vahet tegema originaali/vinüüli ja digitaliseeringu vahel (nivõrd kui DSD puhul üldse digitalist rääkida saabki
) .
Siinkohal pean nentima et "vene seltsimehed" ei oma järelikult väga korralikku aparatuuri kui nende lagi on vaid 24/192...

Siinkohal pean nentima et "vene seltsimehed" ei oma järelikult väga korralikku aparatuuri kui nende lagi on vaid 24/192...
Viimasel ajal on aina rohkem DSD-dena jagama hakatud.satik kirjutas:Digitaliseerimine muudab CD'ks siis kui valitakse 16/44,1 formaat. Mida suurema resolutsiooniga formaat valitakse, seda vähem ta CD heli meenutama jääb. Siinjuures ma ei arvesta spetsiifilisi moonutusi mis paraku vinüüliga alati kaasnevad. Kui valitakse DSD128 siis ma kahtlen kas reaalne persoon on tegelikult võimeline vahet tegema originaali/vinüüli ja digitaliseeringu vahel (nivõrd kui DSD puhul üldse digitalist rääkida saabki) .
Aga inimesed on konservatiivsed ...
Samuti on osades voorumites väga rangelt reeglites öeldud, mis kujul ja mida jagada.

Huvitavad voorumid siis... 

Ei saanudki vastust,noh vinüülimehed kas on rohtu mis vähendaks seda krõpsu,huvitav teised laulud ok,aga see esimene krõpsub ikka väga kõvasti,välisel vaatlusel ei leia midagi kõik korras,tea millega teda kuulatud siis on,on tegemist "kõva" vinüüliga ja ikka made in egland...faas kirjutas:Vastus kiisu küsimusele
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

Seda siis kuulame
http://dangerousminds.net/comments/viny ... nification

Ega sellest päriselt vist lahti ei saagi, pesemine ka ei aita kui vaod rikutud, küllap on siis nõel peale kukkunud või kraabitud või katkise nõelaga proovitud kuulata.mustkass kirjutas:
Ei saanudki vastust,noh vinüülimehed kas on rohtu mis vähendaks seda krõpsu,huvitav teised laulud ok,aga see esimene krõpsub ikka väga kõvasti,välisel vaatlusel ei leia midagi kõik korras,tea millega teda kuulatud siis on,on tegemist "kõva" vinüüliga ja ikka made in egland...
Kas märgkuulamist oled proovinud?
Conradist saab tellida:
http://www.conrad.com/ce/en/product/312 ... eaning-set
või
http://www.conrad.com/ce/en/product/311 ... igungs-Set
lisad:
http://www.conrad.com/ce/en/product/311 ... er-buerste
http://www.conrad.com/ce/en/product/330 ... -wet-meter
http://www.conrad.com/ce/en/product/312053/Superfluid
http://www.conrad.com/ce/en/product/311 ... uessigkeit
Tänan vastamast,aga ma arvan et selle plaadi saab teise osta mis korralikum,pole mingi eriline rariteet neid ikka liigub.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
90E-30W

90E-30W

Huvitav kas kõvera plaadi saab kuidagi sirgu? Panna mingi raskus peale ja lasta seista näiteks?
muidu hea plaat aga krt. loobib palju.

Puht enda teoreetiline arvamine -
tegelikult pole proovinud ...
Aga kui panna see plaat mõõduka päikese kätte siledale alusele nii et koormus oleks võimalikult ühtlaselt just pabersildi ja ainult pabersildi peal - järsku aitab?
Aga siis peab ka hoolega passima et teistpidi kumerust päikese soojuse toimel sisse ei võtaks...
Kordan - see minu puht teoreetiline arvamus.
Seega mitte arvessevõetav.
Aga proovida ju võib... at Your own cost and risk
tegelikult pole proovinud ...
Aga kui panna see plaat mõõduka päikese kätte siledale alusele nii et koormus oleks võimalikult ühtlaselt just pabersildi ja ainult pabersildi peal - järsku aitab?
Aga siis peab ka hoolega passima et teistpidi kumerust päikese soojuse toimel sisse ei võtaks...
Kordan - see minu puht teoreetiline arvamus.
Seega mitte arvessevõetav.
Aga proovida ju võib... at Your own cost and risk

AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E