PACE

Kasutaja avatar
kamm
Õpetaja

Postitus Postitas kamm »

Kingpool kirjutas:Eks ta ole ühele EMA, teisele TÜTAR aga kolmandad pole kunagi rahul.
Miski aeg lugesin, et lugupeetud foorumi liikmed virisesid, miks seal on ühe EURO kampaaniad ja meil pole.
Nüüd on veel 15 korda odavam kampaania :)
Ole täpsem: 15,6 korda odavam demagoogia, sest nt taanlased saavad jah Pace 1 DK eest kätte (soomlased aga Nokia 1 eur), aga kõik tunnustatud riistad on saadaval sama allahindluse võrra odavamalt. St et klient pole kellegi lolli idee tõttu kannataja, mida ta tegelikult on, kui varem juba korraliku satitehnika muretsenud. Olen kindel, et Viasat selles ämbris upub, sest miks peaks raha maksma selle pärast, et avaneks võimalus maksta raha? Totter?

Sellepärast ei liitugi ja mida rohkem pettunuid, seda kiirem lõpp.

Lisaks veel, et cardsharingut hakatakse kindlasti müüma kui muidu ei saa ning seda küll mitte Via East oma.
Kasutaja avatar
kamm
Õpetaja

Postitus Postitas kamm »

Kingpool kirjutas:Kes on siin sinu mõistes küll klient? Tundub, et see kes sinu käest on dreami ostnud või eksib Kingpool siinkohal ?

oi kui vahva on jälle teemast kõrvale kalduda, alustasime juttu Pace omadustest aga businessi mehed, kellel nüüd okas hinges, et Pacet ainult eestis müüakse püüavad oma viha vales kohas välja valada.
Ise püstitsid teema 1 kroonisest vastuvõtjast! Minu arvates sa siin muuga ei tegelegi kui selle rämpsu reklaamimisega ja siis on kõik teised pahad. Miks sa seda ei julge öelda, et lisaks kõikidele muudele hädadele on see riist ka kohutavalt aeglane.

Dreami mul pole, küll aga 2x dreami hinda maksev riist ja nüüd peaks mingi jama vaatamiseks veel ca 4-5 tonni välja käima, kui seda utiili koos kuldpaketiga ei taha?
Suletud

Mine “>> Kõik muud vastuvõtjad <<”