Toimib ka Dolby Vision HDR, ehk pildis ei pea midagi kaotama. Vähemalt Kodi 19 Matrixiga. Leia vist HDR-i ei toeta.0000 kirjutas:Tegin täna testiks täpselt rimase õpetuse järgi (RPi4) ja kõik toimib! Uskumatu.
UHD filmide subtiitrite seadistamine
Re: UHD filmide subtiitrite seadistamine
Kas oskad öelda, kuhu selle süsteemiga välised subtiitrid Netflixi puhul asetada, et neid siis sedasi kasutada? Vaatasin, et kõigi osade kohta selle sarja puhul opensubtitles.org ei ole võimalik neid alla laadida (viimased kaks osa on puudu), aga kuhu ta need allalaetud asetab, jääb mulle arusaamatuks.
Matrix on jah järgmine versioon, sellega peaks juba salvestada ka saama.
See Nõidur sai kohe pool väärtust juurde, kui subtiitrid ka alla panin
Hea sari!
Matrix on jah järgmine versioon, sellega peaks juba salvestada ka saama.
See Nõidur sai kohe pool väärtust juurde, kui subtiitrid ka alla panin

Enigma2 vastuvõtjates levinud Kodi 18.9, mis seadmetega te Kodi 19 kasutate?
36E 28E 23.5E 19E 16E 13E 9/10E 7E 5E 3E 1W
Kodi 19 (Matrix) on Raspberry Pi jaoks mitteametlikult juba päris ammu olemas, aga loetavasti üsna toores.
Praegust seisu ma ei tea, sest see jutt oli kevadel nõnda. Ise kasutan Leia stabiilset varianti, mis on läbiproovitud ja sellega erilisi muresid pole.
Kodi 19 on gbm haru:
https://github.com/popcornmix/xbmc/tree/gbm
Praegust seisu ma ei tea, sest see jutt oli kevadel nõnda. Ise kasutan Leia stabiilset varianti, mis on läbiproovitud ja sellega erilisi muresid pole.
Kodi 19 on gbm haru:
https://github.com/popcornmix/xbmc/tree/gbm
jah, huvitab ka. 0000 Sul oli vist 920dm ka olemas, kas sellega ei tööta subide lahendus, millest eelnevalt rääkisite?err23 kirjutas:Enigma2 vastuvõtjates levinud Kodi 18.9, mis seadmetega te Kodi 19 kasutate?
Ma kasutasin kunagi DDamir pluginat, aga see oli väga ammu! dm920 peal ei ole ma head lahendust kohanud, aga Kodi töötab kenasti ja mina kasutan seda RPi peal.
Ilmselt on see ka kõige odavam lahendus. Peale selle saab raspberry pi peal igasuguseid muid põnevaid projekte katsetada.
Ilmselt on see ka kõige odavam lahendus. Peale selle saab raspberry pi peal igasuguseid muid põnevaid projekte katsetada.
Huvitav, kas Android TV Netflixi pluginale otse ei saa mingit subtiitrite lisamoodulit külge haakida? Kas toimib ainult Kodi all töötava Netflixiga?rimas kirjutas:...
Aga Kodil on väga hästi töötav Netflixi lisamoodul. https://github.com/CastagnaIT/plugin.video.netflix
Sellega saab kenasti eesti subtiitrid alla.
SuperNetflix? Aga kuna mul pole Androidiga TV, siis ei oska kaasa rääkida.
Tundub, et SuperNetflix on vananenud ja arendusest maas.
Android TV erineb puhtast Androidist. Samuti on nende pluginad vähe erinevad. Minu teada on TV versioon peal mitmetel boksidel, nagu Shield, Mi jne. Ei pea olema kindlasti Android TV-ga teler.
Android TV erineb puhtast Androidist. Samuti on nende pluginad vähe erinevad. Minu teada on TV versioon peal mitmetel boksidel, nagu Shield, Mi jne. Ei pea olema kindlasti Android TV-ga teler.
Ma huvi pärast testin Castagna plugina oma hübriid Amiko A5-e peal ära. Androidi all Kodi võttis selle repo ilusti omaks, nüüd tuleb netflix sebida, siis saab näha, kuidas toimib. Ma igapäevane netflixi kasutaja pole, aga lahendus olemas.
65UH8507, SF4008, VU Zero, Amiko A5, X96 Max+, Fire TV 4K, Mutant HD66 SE, taldrikut(1m) keerutab mootor
Täna oli natuke aega asjaga tegeleda ja tulemus positiivneigiliikur kirjutas:Ma huvi pärast testin Castagna plugina oma hübriid Amiko A5-e peal ära. Androidi all Kodi võttis selle repo ilusti omaks, nüüd tuleb netflix sebida, siis saab näha, kuidas toimib. Ma igapäevane netflixi kasutaja pole, aga lahendus olemas.

65UH8507, SF4008, VU Zero, Amiko A5, X96 Max+, Fire TV 4K, Mutant HD66 SE, taldrikut(1m) keerutab mootor
Üks südamlik film Netflixis, saabus mitte väga ammu vaatamiseks:
News of the World
https://en.wikipedia.org/wiki/News_of_the_World_(film)
Eesti keelsed subtiitrid ka kenasti olemas, aitäh tõlkijatele @subtitles.org!
Tom Hanks oma tuntud headuses, oli paras pisarakiskuja..
Soovitan kõigile! Oli meeldiv pühapäevaõhtune vaatamine
News of the World
https://en.wikipedia.org/wiki/News_of_the_World_(film)
Eesti keelsed subtiitrid ka kenasti olemas, aitäh tõlkijatele @subtitles.org!
Tom Hanks oma tuntud headuses, oli paras pisarakiskuja..
Soovitan kõigile! Oli meeldiv pühapäevaõhtune vaatamine

See juba vana film mitu kuud tagasi ära vaadatud.... 
Mitte muidugi Netflixis vaadatud

Mitte muidugi Netflixis vaadatud

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Mis aadress see on? Avi jutt on subclub.eu ja opensubtitles.org lehtedel, see mingi uus koht?0000 kirjutas:@subtitles.org!
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Sama koht ikka!
“Rohkem uudiseid meil pakkuda pole.
Me täname ja soovime ilusat õhtut.
Jutustas Avi”
Ja mina tänan samuti
“Rohkem uudiseid meil pakkuda pole.
Me täname ja soovime ilusat õhtut.
Jutustas Avi”
Ja mina tänan samuti