No kui ma hakkaksin teile saja tuhandestest telekatest rääkima,dreamx kirjutas:Ka mina olen kursis nonde pildi"raamidega"kuna olen müütand noid pille 4 aastat.Paljudele kõlas see veel siis uskumatuna ja üldiselt öeldi 3 postis ,et kirves onLisaks veel ,et stagnant ma kindlasi ei ole ja hea kui HDTV ülekanded ""massidesse"" jõuvad lähi paari-kolme aasta jooksul,kui välja-arvata mõned test ja promo kanalid. "tuleb kaks osta- üks odav ja teine hea" see nali on tõesti habemega ja võid kuulata igas poes
Mille puhul sul häbi on,kas selle pärast et igas teemas oskad oma naerunägusit klõpsata või tead sa tõesti igas sat-TV puudutavas küsimuses kaasa rääkida.Kui nii siis sügav kummardus ja vabandused tülitamast.tigekala kirjutas:Mul on juba teie pärast häbi vanemate foorumil olijate ees!
Ja kindlast on mingi teine foorum selle jaoks avatudtigekala kirjutas:No kui ma hakkaksin teile saja tuhandestest telekatest rääkima,dreamx kirjutas:Ka mina olen kursis nonde pildi"raamidega"kuna olen müütand noid pille 4 aastat.Paljudele kõlas see veel siis uskumatuna ja üldiselt öeldi 3 postis ,et kirves onLisaks veel ,et stagnant ma kindlasi ei ole ja hea kui HDTV ülekanded ""massidesse"" jõuvad lähi paari-kolme aasta jooksul,kui välja-arvata mõned test ja promo kanalid. "tuleb kaks osta- üks odav ja teine hea" see nali on tõesti habemega ja võid kuulata igas poes
siis te ju sureksite üldse ära!
Miks sa nii koledalt ütledtigekala kirjutas:On kuskil foorum surnud telekaspetsidest/müügimeestest?dreamx kirjutas:Ja kindlast on mingi teine foorum selle jaoks avatud![]()
![]()