abi televiisori valikul

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Vasta
Kasutaja avatar
dreamx
Entusiast

Postitus Postitas dreamx »

Ka mina olen kursis nonde pildi"raamidega"kuna olen müütand noid pille 4 aastat.Paljudele kõlas see veel siis uskumatuna ja üldiselt öeldi 3 postis ,et kirves on :wink: Lisaks veel ,et stagnant ma kindlasi ei ole ja hea kui HDTV ülekanded ""massidesse"" jõuvad lähi paari-kolme aasta jooksul,kui välja-arvata mõned test ja promo kanalid. "tuleb kaks osta- üks odav ja teine hea" see nali on tõesti habemega ja võid kuulata igas poes :idea:
Kasutaja avatar
joonas
Entusiast

Postitus Postitas joonas »

Lihtsalt huvi pärast küsin, et milleks on magamistuppa laiekraani vaja? 99% kanalitest on 4:3 suhtega. Ja need zoomitud ja painutatud 4:3 pildid (a la smart re¸iimid) wide teleka peal on suht jubedad asjad. Sony oma veel kannatab kriitikat, aga üks philipsi mingi smart re¸iim ehmatas mind küll ära. Telekanali subtiitrite esimesed tähed olid ikka nii SUURED.... nii SUUred. Eesti kanalitega on arvatavasti aastani 2012 rahu majas, sest siis kästakse meil vägisi digi peale üle minna. Paistab, et sellest esialgsest 2010 lubadusest ei tule vist midagi välja, sest isegi etv lasi digiplatvormilt jalga. Loodetavasti hakatakse ka siis digi pealt kohati ka 16:9 pilti edastama, sest vastuvõtjad suudavad ise 4:3 teleka jaoks letterboxi teha.

Aga muidugi tulevikule maksab alati mõelda. Üks tegelane ostis juba ca 5-6 aastat tagasi omale laiekraan teleka, et kohe-kohe on 4:3 ajalugu :D
Kasutaja avatar
joonas
Entusiast

Postitus Postitas joonas »

Muidugi kui nende kahe vahel valida, siis mina valiks kinnisilmi philipsi ilma detailidesse laskumata, sest selle teise liigitaks ma suht tundmatute asjade sekka.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

dreamx kirjutas:Ka mina olen kursis nonde pildi"raamidega"kuna olen müütand noid pille 4 aastat.Paljudele kõlas see veel siis uskumatuna ja üldiselt öeldi 3 postis ,et kirves on :wink: Lisaks veel ,et stagnant ma kindlasi ei ole ja hea kui HDTV ülekanded ""massidesse"" jõuvad lähi paari-kolme aasta jooksul,kui välja-arvata mõned test ja promo kanalid. "tuleb kaks osta- üks odav ja teine hea" see nali on tõesti habemega ja võid kuulata igas poes :idea:
No kui ma hakkaksin teile saja tuhandestest telekatest rääkima,
siis te ju sureksite üldse ära! :lol:
Viimati muutis tigekala, 16:04, 23 Juul 2005, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
dreamx
Entusiast

tigekala kirjutas:Mul on juba teie pärast häbi vanemate foorumil olijate ees! :oops:
Mille puhul sul häbi on,kas selle pärast et igas teemas oskad oma naerunägusit klõpsata või tead sa tõesti igas sat-TV puudutavas küsimuses kaasa rääkida.Kui nii siis sügav kummardus ja vabandused tülitamast.
@ DREAMX
PS. Lada sai alguse stagna-ajast kohatu aga tõsi :lol: :D :lol:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Loe eelmist! Aga eks te surete siis koos kineskoopidega! :lol:
Ja ma saan ka aru, miks sa kineskoopi kiidad. Saad ju nende müügi pealt töötasu!
Viimati muutis tigekala, 16:07, 23 Juul 2005, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
dreamx
Entusiast

tigekala kirjutas:
dreamx kirjutas:Ka mina olen kursis nonde pildi"raamidega"kuna olen müütand noid pille 4 aastat.Paljudele kõlas see veel siis uskumatuna ja üldiselt öeldi 3 postis ,et kirves on :wink: Lisaks veel ,et stagnant ma kindlasi ei ole ja hea kui HDTV ülekanded ""massidesse"" jõuvad lähi paari-kolme aasta jooksul,kui välja-arvata mõned test ja promo kanalid. "tuleb kaks osta- üks odav ja teine hea" see nali on tõesti habemega ja võid kuulata igas poes :idea:
No kui ma hakkaksin teile saja tuhandestest telekatest rääkima,
siis te ju sureksite üldse ära! :lol:
Ja kindlast on mingi teine foorum selle jaoks avatud :lol: :lol: :lol:
Kasutaja avatar
dreamx
Entusiast

tigekala kirjutas:Loe eelmist! Aga eks te surete siis koos kineskoopidega! :lol:
Ma ikkagi ei saa aru mis kriibib sinu hinge :o :shock: :o
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

dreamx kirjutas:Ja kindlast on mingi teine foorum selle jaoks avatud :lol: :lol: :lol:
On kuskil foorum surnud telekaspetsidest/müügimeestest? :lol:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

dreamx kirjutas:Ma ikkagi ei saa aru mis kriibib sinu hinge :o :shock: :o
See et sa soovitad inimestel odavat paska osta! Voilaa.. ja andke minna! :lol:
Kasutaja avatar
dreamx
Entusiast

tigekala kirjutas:
dreamx kirjutas:Ja kindlast on mingi teine foorum selle jaoks avatud :lol: :lol: :lol:
On kuskil foorum surnud telekaspetsidest/müügimeestest? :lol:
Miks sa nii koledalt ütled :? Lisaks kunagi sai jah teenitud telkude pealt aga viimane aasta olen uutel jahimaadel kahjuks,aga huvid on ikka samad.MIS Seaküla oraator sina oled,et pead koguaeg tarka-panema ja kõik PEAVAD sinu nõu kuulma,et küll see va TIGEKALA on üks tark ,nutikas ja kuradi tubli noor edumeelne EESTI mees :twisted: :evil: :twisted:
:lol: :D :shock:
Kasutaja avatar
dreamx
Entusiast

tigekala kirjutas:
dreamx kirjutas:Ma ikkagi ei saa aru mis kriibib sinu hinge :o :shock: :o
See et sa soovitad inimestel odavat paska osta! Voilaa.. ja andke minna! :lol:
Küsiti kumba nendest eelistada ,kas suurest vihast hakkab lugemisvõime kaduma LADAmees :lol: :D :x
Kasutaja avatar
Energizer
Digivanake

Postitus Postitas Energizer »

No, ma näen et teil siin on tuline vaidlus selle üle, missugune telekas on parem....Ma ütleks et uut kineskoopi ma ka endale ostma ei hakka, ootan kuni praegune vana pildikast otsad annab, siis lähen raudselt LCD peale üle. Arvestades et ma kasutan arvuti TV OUTi väga tihti(arvan et 30" laiekraan on hea resoga, mis kannatab arvutist telekasse head pilti saata) Asi on selles et NVIDIA kaarti saab Linuxi all konfida TV-OUTi näitama just seda resot mida telekas, ehk siis antud juhul LCD näidata oskab. HDTV seisukohalt ei oska ma midagi öelda, aga uut kineskoopi ei taha ma mitte sellepärast et nende aeg läbi on, vaid mulle hakkas meeldima LCD molu pilt, mis on 10X parem kui arvuti CRT molu.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

dreamx kirjutas:...LADAmees
LADA mees oled ikka sina. Sina ju eelistad vana rämpsu. Mul on Mazda 6. Nii et, andke aga minna...
Sinu juttu kuulates jõuame sinna, et analoog oli ka parem kui digi.
Ja aitab nüüd küll, mul on kõrini su jama kuulamisest.
Kasutaja avatar
dreamx
Entusiast

Mul sama sinu mögast ja ei ole üheski postis analoogi ülistanud,need on sinu poolt välja mõeldud.Kurat kui mees küsis nõu kumba eelistada siis KUST sina välja loed ,et ma olen mingi analoogi pede ja vihkan digi sisteemi ja HDTV.Üldiselt ma saan aru ,et kui sa midagi ausalt ütled(olen telkusi müünud)siis see on saatanast :twisted: Sa oled ennast haigeks komminud siin foorumis seda on näha sinu postituste arvust :evil: :evil: :evil: . Mida sa seostad min siin igasugu erinevate viguritega Analoog,Lada,sotsialismus jne... Kuna sa enda uhkust alla ei suru siis mina kah ei saa vait olla ikkegist demokraatia :lol: MASA6 ütleks niipalju ,et saast saan sull külamees kütet võtab uue auto kohta päratult palju,lisandus veel üks tõsiasi ,et kuna kogu eesti sõidab siis on tunne nagu elaks LASTEKODUS kõigil samad dressid ja trussikud,isikupära MY ASS :roll: :wink: :cry: :oops: :P
Vasta

Mine “Muidujutt”