ja mis puutub sellesse millal ja mis ajal miski pakett näitab teatud filmi sõltub sellest, millal antud riigis teatud film lõpetab kino turunduse antud filmile, mitte et 1 pakkuja on jube lahe!
Peace
Unelmate SKY Movied
Ja selle netist saadava telekava juurde on pandud täielik playlist!? Kellele sa seda lapsejuttu ajad!?videomakk kirjutas:ma ei saa aru mis c*-ist te räägite ja lgp ICE isegi kui ma vaatan ja näen seda siis pole oluline kuidas, sest kui sa nyyd uuesti loed läbi esimese postituse siis seal seisab VAADATES PROGRAMMI st netis täiesti saadaval!!!videomakk kirjutas:ainuke mis sellel sateliidil minu jaoks on atraktiivne : MTV DANCE kus on ära jagatud point mängida old school klubi hitte PM.
iCE
Jälle jurad... See sõltub sellest, millal saate/filmi näitamise hind muutub rentaabliks operaatorile. Suured operaatorid saavad oma paksema tengelpungaga näidata kallima taasesitusõigusega filme (loe: uuemaid filme varem). Ja sinu kinoturunduse jutule lisaks on meie oludes (loe: EE's) peale kino veel rendi ja siis müügi faas.videomakk kirjutas:ja mis puutub sellesse millal ja mis ajal miski pakett näitab teatud filmi sõltub sellest, millal antud riigis teatud film lõpetab kino turunduse antud filmile, mitte et 1 pakkuja on jube lahe!
iCE