Digi STV
Lepingu võib teha ka tähtajatu kui ostad Elionilt seadmed kohe välja. Kolme aastane TASUTA seadmete leping kehtib ainult siis kui klient kasutab teenust vähemalt 3 aastat.
Ja ei maksa unustada et Elion pakub selle 455 EEKu eest mitte ainult kaabel-tv teenust vaid ka telefoni, kuni 12 mbit/s internetti, ning olemas on ka voIP teenuse kasutamise võimalus. Lähitulevikus lisandub juurde VOD, teemapaketid jne. Viasat pakub ligi 300 EEKu eest ainult SAT vastuvõttu.
Niipalju ma võin lisada et minu reaalne download uue netikiirusega on keskmiselt 9 Mbit/s. KUi IPTV sessioon on aktiivne siis on keskmine kiirus 4 Mbit/s ja seda on ikkagi kaugelt rohkem kui selle raha eest muidu saaks. Ma ei hakka seda asja Elisa omaga võrdlema, sest Elisa pakub hoopis teistsugust lahendust.
Ja ei maksa unustada et Elion pakub selle 455 EEKu eest mitte ainult kaabel-tv teenust vaid ka telefoni, kuni 12 mbit/s internetti, ning olemas on ka voIP teenuse kasutamise võimalus. Lähitulevikus lisandub juurde VOD, teemapaketid jne. Viasat pakub ligi 300 EEKu eest ainult SAT vastuvõttu.
Niipalju ma võin lisada et minu reaalne download uue netikiirusega on keskmiselt 9 Mbit/s. KUi IPTV sessioon on aktiivne siis on keskmine kiirus 4 Mbit/s ja seda on ikkagi kaugelt rohkem kui selle raha eest muidu saaks. Ma ei hakka seda asja Elisa omaga võrdlema, sest Elisa pakub hoopis teistsugust lahendust.
kodutöö: 36x495=17820tigekala kirjutas:Ja-jah... 460.- x 36 = 16560.- Odav tõesti... kuna alla 3 aasta lepingut ei tehta.

ja seda summat olen elionile juba mingi 5+ aastat. Kusjuures alguses veel 590 koos modemi rendiga.
Ehk ma olen iga kuu 35 eeku miinuses rahaliselt pluss telefon sinna juurde ja pluss aparatuur pluss tv.
Mul oli alguses ADSL light, pärast sain ühenduseks kodu ADSL-i, millest nüüd on saanud siis kodulahendus. Kodu ADSLi ajal lõpetasin NOKIA modemi rendi (ostsin selle välja 150 EEKu eest). Selle aja jooksul on kiirusi minul tõstetud 3 korda, hind tõusis 2-l korral aga nüüd vast enam hind ei tõuse. Varem maksin Kodu-ADSLi pluss modemi rent kokku kusagil 450 EEK vist . Kodulahendus maksab 395 EEK, aga kiirus on kõrgem kui Kodu-ADSL kiirus oli. Lisaks kõigele muule tuli Kodu ADSL-i ajal telefoni eest eraldi maksta. Kodulahendusega aga liideti telefon ja net ühe kuutasu alla. Nüüd lisandub alates septembrist dtv eest 60 EEK. Ja seda pole üldse palju, arvestades mis maksab lõppkokkuvõttes liitumine viasatiga.
No mida sina sealt 40 kanali hulgast vaatama hakkad?sniff01 kirjutas:kodutöö: 36x495=17820ja seda summat olen elionile juba mingi 5+ aastat. Kusjuures alguses veel 590 koos modemi rendiga.
Ehk ma olen iga kuu 35 eeku miinuses rahaliselt pluss telefon sinna juurde ja pluss aparatuur pluss tv.

Või hakkad üle mitme aasta tavatelefoni sisutihedalt kasutama?

to Energizer: isegi sinu puhul ma ei usu; et nende 40 hulgast midagi vaatamisväärset leiad! Aga- kellele ema, kellele tütar ja kellele mõlemad korraga.

Mul omal on "kodutöö2" 700+90=790, olen minagi kaalunud ringivahetamist, aga ainult lubatud kiirema netiühenduse pärast.
Ega mul muu koha pealt polegi midagi kobiseda, kui ainult selle nn. väga hea kanalivaliku pärast. Loodan, et keegi ei hakka võrdlema kohaliku Viasatiga.
Kõik juba täiskasvanud inimesed.

see kiirem nett ongi ka minu jaoks üks präänik, mis on väheke mõtted liikuma pannud. Samas ka ehk normaalne kohalike kanalite pilt (millegipärast on pildi kvaliteet viimase poole aasta jooksul alla igast arvestust langenud, kas antennindus on suremas või keegi on mingi häirete generaatori kuhugi installinud).
Põhimõtteliselt ma võin sulle öelda Tigekala, mikspärast ma Elioni dtv kasuks otsustasin. Esiteks sellepärast et net on parem, teiseks ma ei saa eesti kanaleid oma elukohas korraliku kvaliteediga kätte ja kes teab võib-olla on mind HotBirdi FTA digikanalid nii ära hellitanud et ma kohe üldse enam analoogpilti näha ei taha.
Mida ma sealt dtv-st vaatan? Noh põhimõtteliselt on praegu vaatamist vähe, kuid nüüd on tulemas jalgpalli MM ning enam ma ei pea kurtma selle üle et pilt pime on, EuroSport ja EuroSport2 on mulle nüüd legaalselt kättesaadavad (siinkohal ma ei taha kuulda seda et miks sa kudikudi ei kasuta-vastus on, pole raha ja pole viitsimist sellega tegeleda). Nii et kui ma jalgpalli vaadata tahan, on nüüd võimalus olemas. Teiseks: Mul on ema, kes vaatab vene kanaleid. KUi varem ta sai näha ainult RTR Planetat ja ORT INternationali, siis nüüd saab ta vaadata ka PBK-d ja NTV Mir-i. Kolmandaks, Kanalivalikus on RAI1. Niisiis, kui meil mõlemil on ühel ajal midagi vaadata, siis võin ma nüüd lihtsalt panna videomaki lindistama kui saateajad ei klapi. Neljandaks ootan ma VOD teenust.
Viasatiga ma seda küll eriti võrdlema ei peaks aga fakt, et Elioni dtv-s vähemalt pooled kanalid on viasati kanalid, siis ma kohe mitte ei taha mõelda selle peale mida ma Viasatilt 290 EEKu eest saaksin peale kanalite mida ma vähe vaataksin .
See on tõesti nii et kellele ema ja kellele tütar, aga kui palju ja kellele ma selle eest raha maksan on juba minu asi. Mina ei vaata asjale niimoodi et olen Elioni ori. KUi Starman ikka minuni ei ulatu, pole midagi teha. Ja pealekauba on see üleüldse kõige odavam lahendus kaabelTV saamiseks sinna kus mina elan. Ja seda tänu Elionile, kes on suutnud ajaga kaasas käia. Võib muidugi vaielda, milliseid IPTV ja DSL2+ põhiseid teenuseid juba praegu mujal euroopas kasutatakse, aga fakt et Elion Eestis sellele otsad lahti tegi, kasutades selleks ära OMAENDA võrku on ikkagi tänuväärt asi. Tulevikus saab kindlasti teenuseidki juurde, online kaubandus kolib telekasse ja igasugu träni tellid teleka vahendusel. OK, aga mis seal vahet on? Kas ma kasutan selleks internetti, telefoni või lähen jala poodi...?!? Tähtis on ikkagi see et teenus muutub paindlikumaks. KUi varem pidid parkimise eest maksma parkimiskaardiga siis nüüd pargid oma autot mobiiliga. Kas pole see mugav? Hoolimata sellest et nõnda nuumad sa oma moblaoperaatorit. SEdasi on ka interneti ja multimeediameelelahutusega. POle tähtis kuidas see minuni jõuab vaid tähtis on see et ta on olemas ja on parem kui varem.
Paneme ennast nüüd olukorda kus me olime 10 aastat tagasi. Kas meist keegi oskas siis ka aimata, mida tegelikult tähendab kommunikatsioon? SEe ei ole enam mitte ainult paljas telefonikõne või telegramm või lihtkiri. SEe on suhtlemine läbi interneti (skype, Hotifon, msn jne), see on mugavus (GPRS , 3G, EDGE) ja kindlasti kuuluvad sinna alla ka kõik muud teenused ja võimalused (digifotograafia). Ning fakt et see kõik toimub läbi interneti on tegelikult huvitav. Vahet ei ole, mille abil sa internetti ühendud, aga kui sind internetis ei ole siis sind ei ole olemas.
MIna kirjutasin viimase lihtkirja möödunud aastal.
Mujal kasutan käsikirja ainult tööl ning kodus vajalikke märkmeid tehes. Kõik muu toimub arvuti abil või mobiiliga sõnumit saates.
Mida ma sealt dtv-st vaatan? Noh põhimõtteliselt on praegu vaatamist vähe, kuid nüüd on tulemas jalgpalli MM ning enam ma ei pea kurtma selle üle et pilt pime on, EuroSport ja EuroSport2 on mulle nüüd legaalselt kättesaadavad (siinkohal ma ei taha kuulda seda et miks sa kudikudi ei kasuta-vastus on, pole raha ja pole viitsimist sellega tegeleda). Nii et kui ma jalgpalli vaadata tahan, on nüüd võimalus olemas. Teiseks: Mul on ema, kes vaatab vene kanaleid. KUi varem ta sai näha ainult RTR Planetat ja ORT INternationali, siis nüüd saab ta vaadata ka PBK-d ja NTV Mir-i. Kolmandaks, Kanalivalikus on RAI1. Niisiis, kui meil mõlemil on ühel ajal midagi vaadata, siis võin ma nüüd lihtsalt panna videomaki lindistama kui saateajad ei klapi. Neljandaks ootan ma VOD teenust.
Viasatiga ma seda küll eriti võrdlema ei peaks aga fakt, et Elioni dtv-s vähemalt pooled kanalid on viasati kanalid, siis ma kohe mitte ei taha mõelda selle peale mida ma Viasatilt 290 EEKu eest saaksin peale kanalite mida ma vähe vaataksin .
See on tõesti nii et kellele ema ja kellele tütar, aga kui palju ja kellele ma selle eest raha maksan on juba minu asi. Mina ei vaata asjale niimoodi et olen Elioni ori. KUi Starman ikka minuni ei ulatu, pole midagi teha. Ja pealekauba on see üleüldse kõige odavam lahendus kaabelTV saamiseks sinna kus mina elan. Ja seda tänu Elionile, kes on suutnud ajaga kaasas käia. Võib muidugi vaielda, milliseid IPTV ja DSL2+ põhiseid teenuseid juba praegu mujal euroopas kasutatakse, aga fakt et Elion Eestis sellele otsad lahti tegi, kasutades selleks ära OMAENDA võrku on ikkagi tänuväärt asi. Tulevikus saab kindlasti teenuseidki juurde, online kaubandus kolib telekasse ja igasugu träni tellid teleka vahendusel. OK, aga mis seal vahet on? Kas ma kasutan selleks internetti, telefoni või lähen jala poodi...?!? Tähtis on ikkagi see et teenus muutub paindlikumaks. KUi varem pidid parkimise eest maksma parkimiskaardiga siis nüüd pargid oma autot mobiiliga. Kas pole see mugav? Hoolimata sellest et nõnda nuumad sa oma moblaoperaatorit. SEdasi on ka interneti ja multimeediameelelahutusega. POle tähtis kuidas see minuni jõuab vaid tähtis on see et ta on olemas ja on parem kui varem.
Paneme ennast nüüd olukorda kus me olime 10 aastat tagasi. Kas meist keegi oskas siis ka aimata, mida tegelikult tähendab kommunikatsioon? SEe ei ole enam mitte ainult paljas telefonikõne või telegramm või lihtkiri. SEe on suhtlemine läbi interneti (skype, Hotifon, msn jne), see on mugavus (GPRS , 3G, EDGE) ja kindlasti kuuluvad sinna alla ka kõik muud teenused ja võimalused (digifotograafia). Ning fakt et see kõik toimub läbi interneti on tegelikult huvitav. Vahet ei ole, mille abil sa internetti ühendud, aga kui sind internetis ei ole siis sind ei ole olemas.
MIna kirjutasin viimase lihtkirja möödunud aastal.
Mujal kasutan käsikirja ainult tööl ning kodus vajalikke märkmeid tehes. Kõik muu toimub arvuti abil või mobiiliga sõnumit saates.
Tegin just ise liitumise, aga nende telepildist loobusin. 

Arvasin sinust paremat....kes teab võib-olla on mind HotBirdi FTA digikanalid nii ära hellitanud et ma kohe üldse enam analoogpilti näha ei taha.
No-noh, ära valeta, ~500 kuus on ju küll maksta....vastus on, pole raha.

Pidasin sind täiskasvanuks ja palusin mitte võrrelda kohaliku Viasatiga....et Elioni dtv-s vähemalt pooled kanalid on viasati kanalid, siis ma kohe mitte ei taha mõelda selle peale mida ma Viasatilt 290 EEKu eest saaksin peale kanalite mida ma vähe vaataksin.
Siis sa ei tea nende internetist midagi. Just rääkides nende spetsiga oli vastus, et 12 mega ära loodagi, hea kui 10 välja veab...Ja seda tänu Elionile, kes on suutnud ajaga kaasas käia.

kodulahendus2+iptv on augusti lõpuni 395,- edaspidi 465,- selle eest kolme aasta lepinguga 4k väärtuses seadmed, iptv, telefon js internet kuni 12Mbit/s alla ning kuni 768Kbit/s üles.tigekala kirjutas:Tegin just ise liitumise, aga nende telepildist loobusin.
Arvasin sinust paremat....kes teab võib-olla on mind HotBirdi FTA digikanalid nii ära hellitanud et ma kohe üldse enam analoogpilti näha ei taha.No-noh, ära valeta, ~500 kuus on ju küll maksta....vastus on, pole raha.Pidasin sind täiskasvanuks ja palusin mitte võrrelda kohaliku Viasatiga....et Elioni dtv-s vähemalt pooled kanalid on viasati kanalid, siis ma kohe mitte ei taha mõelda selle peale mida ma Viasatilt 290 EEKu eest saaksin peale kanalite mida ma vähe vaataksin.Siis sa ei tea nende internetist midagi. Just rääkides nende spetsiga oli vastus, et 12 mega ära loodagi, hea kui 10 välja veab...Ja seda tänu Elionile, kes on suutnud ajaga kaasas käia.
sügisest on loota, et kiirus suureneb veelgi sest plaanis on tuua turule ka kõvakettaga iptv stb seade.
spetsialistina väidan, et 12Mbit/s on elioni võrgu piires täiesti garanteeritud kui digibox samal ajal ei tööta, kui ka töötab siis striim ise kasutab 2-8Mbit/s ning kõik ülejäänu on interneti kasutuses, enamasti pilt 5Mbit/s ning internet 7Mbit/s. Hetkel testitud kiirusetestidega ning toru.hot.ee ja ftp.datanet.ee serveritest laadimist, kiirus on nii nagu lubatud. Loomulikult on lepingus märgitud "kuni" 12Mbit/s sest Elion ei saa garanteerida teiste pakkujate seadmete ühenduskiirusi.
Samas on õigustatud võrdlus teiste pakkujatega a'la viasat sest kanalivalik on sarnane..hind aga mitte.
Kuule, sa räägid ju iseendale vastu!
See tähendab, et kui ühendust pole, siis helistan ja vastus kohe: "Tehke ruuterile restart!" Mida on juba enne seda 3 korda tehtud.
Räägin teile ühe loo.
Majja kus elan, ehitati just korrusmaja internetti. Ühel hommikul netti pole. Helistan, vastuseks see sama blää-blää. Paar korda helistasin tehnikatoele, siis lõin käega.
Võtsin kätte ja helistasin eelpool mainitud spetsialistile. Tema vastaski, et teile ehitatakse korrusmaja internetti ja õhtuks saad "kodutöö2" tagasi. Rahunesin.
Peale lõunat helistatakse Tallinnast Elioni tehnikatoest, et kas teie net on tagasi,
ka mingi spets. Vastasin, et pole ja enne õhtut ei tule kah. Tema, kus teie seda teate?
Vihastasin ja küsisin, et kas mina pean teile ette kandma, et teie ehitate meie majas korrusmaja internetti? Panin mobla kinni. Kolmveerand viis helistas see sama spets ja kandis alandlikult ette, et tema ei teadnud ehitusest midagi ja nüüd olevat net tagasi. Nii, sina kui spets vasta nüüd, kas Elionis ongi nii kombeks, et üks käsi ei tea, mida teine teeb? Asi toimus 2 megase ühenduse korral. Nüüd sa garanteerid 12 megast.
Nagu aru saan, läheb asi Elioni klienditoega veel kuus korda hullumaks?
PS. Kallid Elioni spetsid, see siin on digi-tv foorum. Mitte Elioni reklaami foorum!
Ja teema nimi on üldse STV. Nii et, ärge munege mune võõras pesas nagu kägu...
Ja siininternet kuni 12Mbit/s alla ning kuni 768Kbit/s üles.
Hea küll, see selleks. Aga härra spetsialist, kuidas jääb teie praeguste ühendustega?spetsialistina väidan, et 12Mbit/s on elioni võrgu piires täiesti garanteeritud kui digibox samal ajal ei tööta.
See tähendab, et kui ühendust pole, siis helistan ja vastus kohe: "Tehke ruuterile restart!" Mida on juba enne seda 3 korda tehtud.
Räägin teile ühe loo.
Majja kus elan, ehitati just korrusmaja internetti. Ühel hommikul netti pole. Helistan, vastuseks see sama blää-blää. Paar korda helistasin tehnikatoele, siis lõin käega.
Võtsin kätte ja helistasin eelpool mainitud spetsialistile. Tema vastaski, et teile ehitatakse korrusmaja internetti ja õhtuks saad "kodutöö2" tagasi. Rahunesin.
Peale lõunat helistatakse Tallinnast Elioni tehnikatoest, et kas teie net on tagasi,
ka mingi spets. Vastasin, et pole ja enne õhtut ei tule kah. Tema, kus teie seda teate?
Vihastasin ja küsisin, et kas mina pean teile ette kandma, et teie ehitate meie majas korrusmaja internetti? Panin mobla kinni. Kolmveerand viis helistas see sama spets ja kandis alandlikult ette, et tema ei teadnud ehitusest midagi ja nüüd olevat net tagasi. Nii, sina kui spets vasta nüüd, kas Elionis ongi nii kombeks, et üks käsi ei tea, mida teine teeb? Asi toimus 2 megase ühenduse korral. Nüüd sa garanteerid 12 megast.
PS. Kallid Elioni spetsid, see siin on digi-tv foorum. Mitte Elioni reklaami foorum!
irw, ma kujutan ette mis nägu teil seda teksti kirjutades oli, vihast lõhkemas ilmselt (nimi vist vastab olemusele). tegelt vabandan väga kui sul sellised halvad kogemused on olnud aga tõepoolest ma ei usu, et mina su piinade põhjustaja olen. teisalt on see restardi jutt 90% kliente abistanud ning kõik ei ole nii hakkajad nagu sina, klient muide säästab sel puhul 95kr kohalesõidu tasu kui see aitab.tigekala kirjutas:Kuule, sa räägid ju iseendale vastu!Ja siininternet kuni 12Mbit/s alla ning kuni 768Kbit/s üles.Hea küll, see selleks. Aga härra spetsialist, kuidas jääb teie praeguste ühendustega?spetsialistina väidan, et 12Mbit/s on elioni võrgu piires täiesti garanteeritud kui digibox samal ajal ei tööta.
Räägin teile ühe loo.
teisalt ma ei rääkinud endale vastu kui sa hoolikalt teksi läbi lugesid, "kuni" tähendab kiirust teenusepakkuja võrgust välja ehk teiste operaatorite võrku. garanteerin ma seda elioni siseselt juhul kui tõesti liin ei ületa tehnika poolt seatud piiranguid..2,5km jaamast liin, tingimustele vastav liin ning seadmed.
korrusmaja ehituse kohta, et seda ehitavad ELTELi töötajad kes kuulu mitte elioni koosseisu seega ei pea helpdesk teadma mis päeval nad täpselt ehitavad ning kas nemad on rikke põhjustajad, riket käib ikka Elioni tehnik kontrollimas ning sinu sõim oli põhjendamatu.
Reklaam ei olnud see ka mitte, kuna Elioni teemal kõnelemist ei alustanud mina, andsin lihtsalt vastused küsimustele mis tekkisin ennem ja kõik töötab täpselt nii nagu kirjeldasin.
jõudu ja edu ning jätkame siis Digi STV teemal

Kustutasin hulga teemasse mittepuutuvaid postitusi. Edaspidi palun püsige teemas.
urmas
edit: hr tigekala - teema on Digi STV ja teemasse mittepuutuvad postitused kustutan.
urmas
edit: hr tigekala - teema on Digi STV ja teemasse mittepuutuvad postitused kustutan.
Viimati muutis admin, 08:45, 01 Juun 2006, muudetud 1 kord kokku.