ZuumBoxide vastupidavus
Vt mu eelnevat postitust. Minu box (kui ta veel töötas) rääkis HDCP-d. Vähemalt väitis nii mu receiver, miskaudu pilt telekasse läks.ice kirjutas:Kas Zoom'il on üldse HD content'i, et seda HDCP'ga kaitsta vaja oleks?
Ja iseette teema on see, kas see box hdcp'st üldse midagi teab...
Kas midagi oleks kaitsta? Minu arust mitte. Operaatorid võivad muidugi jääda teisele seisukohale

Kas olete märganud, et peale toite katkestust lülitub box alati sisse, olenemata sellest, mis valik on tehtud setingutes "automaatne toide" alt.
Ja teine tähelepanek (vähemalt minu boxil), kui mingi seade sisse lülitada, näiteks sat tuuner, siis lülitub telekas sellele sisendile. Saab vastava signaali scardi kaudu ja peale väljalülitust läheb telekas eelnevasse seisu tagasi. Zuumbox annab seda signaali kogu aeg. Seega, kui lükata standby-le ei lähe tv eelmisele kanalile tagasi. Muidugi, kui box külmaks teha, siis küll.
Ja teine tähelepanek (vähemalt minu boxil), kui mingi seade sisse lülitada, näiteks sat tuuner, siis lülitub telekas sellele sisendile. Saab vastava signaali scardi kaudu ja peale väljalülitust läheb telekas eelnevasse seisu tagasi. Zuumbox annab seda signaali kogu aeg. Seega, kui lükata standby-le ei lähe tv eelmisele kanalile tagasi. Muidugi, kui box külmaks teha, siis küll.
Minu esimene kogemus Starmaniga probleemiolukorras on siis õnnelikult seljataga. See sisaldas endas kronoloogilises järjekorras:
1. mitte mingit vastust klienditoe e-maililt
2. mitte mingit vastust peale seda, kui telefon teatas, et neil pole praegu teenindajat, ja kui vajutan "1", helistatakse mulle tagasi.
3. klienditoe väidet, et neil puudub igasugune info selle kohta, kas ja millal Tartusse uusi boxe tuleb ja et Tartu kontoriga neil ja mul võimalus ühendust võtta puudub, va ise kohale minnes.
4. sõbra vihjet, et uued boxid tulid Lõunakeskusesse müüki ja boxi ümbervahetamist Lõunakas.
5. klienditoe kirja, et järgmise nädala lõpus (st siis ca 5 jan) jõuavad boxid Tartu.
Ütleme, et arenguruumi veel on.
2. mitte mingit vastust peale seda, kui telefon teatas, et neil pole praegu teenindajat, ja kui vajutan "1", helistatakse mulle tagasi.
3. klienditoe väidet, et neil puudub igasugune info selle kohta, kas ja millal Tartusse uusi boxe tuleb ja et Tartu kontoriga neil ja mul võimalus ühendust võtta puudub, va ise kohale minnes.
4. sõbra vihjet, et uued boxid tulid Lõunakeskusesse müüki ja boxi ümbervahetamist Lõunakas.
5. klienditoe kirja, et järgmise nädala lõpus (st siis ca 5 jan) jõuavad boxid Tartu.
Kasti tegid türklased:Ptigu kirjutas:Kui oma boxi ära toomas käisin siis juhtusin nägema, et kastil kust omakorda zoomboxid välja võeti, oli kiri Made in Turkeyroska kirjutas:Täna siiski selgus, et korealased on omavoliliselt selle Macrovision-i peale pannud ja aktiveerinud ka, kuigi seda neilt ei tellitud.
Inimesed kes teavad midagi Euroopa Liidu kaubanduspoliitikast selliste detailide üle ei imesta.tigu kirjutas:Kui oma boxi ära toomas käisin siis juhtusin nägema, et kastil kust omakorda zoomboxid välja võeti, oli kiri Made in Turkey
Või palju sa oleksid nõus juurde maksma, et asendada see kiri Made in Korea vastu?
Jutt jumala õige, neid zoomboxe valmistataksegi Türgis. Kauba omanikud/tellijad on küll Koreast pärit.tigu kirjutas:Kui oma boxi ära toomas käisin siis juhtusin nägema, et kastil kust omakorda zoomboxid välja võeti, oli kiri Made in Turkeyroska kirjutas:Täna siiski selgus, et korealased on omavoliliselt selle Macrovision-i peale pannud ja aktiveerinud ka, kuigi seda neilt ei tellitud.
2 nädalat olnud Tartus zuumpoksid olemas vitamiini selveris elektroonika poesPRR24 kirjutas:Minu esimene kogemus Starmaniga probleemiolukorras on siis õnnelikult seljataga. See sisaldas endas kronoloogilises järjekorras:

T-90 4,0W;0,8W;4,8E;9,0E;13,0E;16,0E;19,2E;23,5E;28,2E;36,0E dream500 dream800 zuumTV soolo2