faas kirjutas:Rev12 AVL 80 kohta ei oska komenteerida.AV 63 ei soovita(oman ise sihukest)puuduseks,et soome suunalt espoo 32,44,46 ok lahti 33,47,57 ok puudus 53 signaali pole

Eesti digi tuleb ilusti.Bljumkin sai kah oma küsimusele vastuse 53 kohta kasutad ise kah av63.Soovitaks võimuks midagi laiaribalist.Antenniks n.õ. sajane triax,tulevad signaalid läbi ka ilma võimuta suvel proovisin oluliselt S ja Q ei langenud kui võimu polnud kaablit umbes 10m antennist telekani.Eesti digi kanalite jaoks pole antenni eraldi vaja tuleb ilusti soomele suunatud antennist.Elan Jõelähtmel.
Tänud Faas, aga ma juba suutsin selle AVL80 hankida.
Zuumbox, võimendiks AVL80 ja antenniks Hinke (11-15 dB), mina Soome Muxidelt kanaleid ei leia. Asun Keila kandis, antenni kõrgus u 12 meetrit.
MUX 44 hetkel S:34% ja Q: kõigub 0-7%
Homme hakkan katusel antenni kruttima ehk saab signaali tugevamaks.
Imelik on see, et MUX 32 on tugevama signaaliga, kui 44 ja 46, aga Q on pidevalt 0%. MUX 53 on S:22%,Q:0%.
Samas sa Faas ütled, et Soome suunatud antenniga peaks zuumi kanaleid nägema. Kasutades seda Soome suunatud Hinke antenni kaob mul ära MUX 59 S:60% ja Q: 0-7%. Kas on võimalik, et see antenn kuidagi pidune? Eestisse suunatud Iskra (7,5 dB) näitab läbi sama võimendi ja MUX 45,59 on OK .
Ilmselt, siis tuleb see hinke antenn vahetada triaxi vastu.