Peep kirjutas:Ajakirjanduslikku haridust omades olen võibolla liialt kriitiline, kuid nii Kanal2 kui TV3 uudised on uudisväärtuselt 99% totaalne BS.
Nii suurel hulgal varjatud reklaami, üle jala tehtud uudiseid ja viletsat reporteritööd ikka annb otsida. Kanal2-l on mõned head reporterid, kuid need kajastavad mingeid mõttetuid teemasid. TV3-st ei hakka rääkimagi.
Ja kui K2 ja TV3 tulevad Zuumis sama kehva kvaliteediga nagu ülejäänud kanalid, siis olgu parem olemata. Hea meelega vaatan analoogis niikaua edasi, kuniks ülekanded käivad.
Ei, selles kogu JOKK stiilis korraldatud juriidilise asjaajamise mõte ongi, et K2 ja TV3
EI HAKKA zoomboksi kaudu levitatava maapealse digitaalsignaali kaudu levima.
Juriidiliselt ja muidu igatpidi on kõik sitaks ilus ja saab näha
Digitelevisiooni lipulaevade Kanal2 ja TV3 fantastilisi üllitisi :
AS Kanal 2 hakkab edastama programmi nimega “Kanal 11” ja AS TV 3 programmi nimega “TV 6”.
Eks lihtsalt Starman/Levira monopoolsele zuumprojektile antakse "lõdvalt ja legaalselt" natuke teada, mida on ikkagi
EstONIAs võimalik teha ja mida ei ole võimalik teha
Levirale on tegelikult kogu situatsiooni jaburus üsnagi kasulik, sest analoogsaatjate kasutamise eest peavad K2 ja TV3 neile plekkima nagunii.
Kogu sellise "kaerajaani" tõttu olen enam kui kindel (siiski kordan igaks juhuks lp foorumiliikme Buhhi poolt teadvustatud tõsiasja, et muidugi ma ei tea asjast midagi ega pole ka otsuste tegijate lähedal viibinudki mitte

), et enne
EU poolt soovituslikku 2012 ei juhtu analoogsaatjatega midagi ning (nagu euro tulekuga) võivad mõnedki tähtajad lõdvalt natuke kaugemasse tulevikku nihkuda.
Seega - seltsimehed unetud , ärge kiirustage, lähemal ajal ei juhtu midagi. Kõik on JOKK.