Tervist, kas kellelgi on mingeid lühi õppetusi algajaile?

Kui teate huvitavaid kanaleid, feede või on teil selleteemalisi küsimusi, siis siin on see koht
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Mulle isiklikult tundub, et maximum-skyflex on siit ammu juba suusad teinud.
Võibolla ta ei leia seda teemat enam ülessegi...
Foorumil
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

aandra kirjutas:Asi on tõesti "kõrgeim tase", kui vend ei vaata isegi seda, kuhu ta oma kirjatüki püsti paneb! KANALID FEEDID. Oleks veel aru saanud, kui pandud oleks Õpetused algajatele osasse. Aga kirjatarkusega on meil "väga hästi". Ma ei saa aru, miks moded neid alajaotusi üldse teinud on, kui paneme teema püsti sinna, kuhu juhtub! Sama puudutab ka ühe härra abipalvet dsr9500 kohta, mis minuteada Samsungi kohta käib.
Krt las ta olla ,aga ühinen sinu arvamusega,peaks kustutama teema mis ei sobi või tõstma kuhu sobib(ma siin olen väljamaa foorumites soganud veits,sops ja õiges teemas post+mail vale postitus)Urmas võiks karmim olla :) Krt sogane see foorum muidu.Tegelikult lihtne lahendada tehniliselt küljelt,aga see teine teema vist. :)
Kasutaja avatar
Risto69
Uudistaja

Postitus Postitas Risto69 »

aandra kirjutas:Sama puudutab ka ühe härra abipalvet dsr9500 kohta, mis minuteada Samsungi kohta käib.
...ja Samsung on sinu arust nii lollikindel pill, et algajad õpetusi ei vaja?
Läheb loeb siis uuesti läbi tolle härra abipalve, enne kui targutab!!!
Mina näen seal siiani texti... "Kõik kes tunnevad ennast veel algajatena, küsige julgelt ..."
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Postitus Postitas dreamants »

Martini kirjutas:olgem ausad, laomees peab ainult teadma, kus on mingi kasti koht ja kuidas kasti ära tunneb (kood, välimus vms). Ametioskuste seisukohast pole mingit vahet, kas eristada tuleb õllekasti saiakastist või PVR tuuneri kasti LNB-de kastist. Täiesti identne ülesanne. Ega keegi ka ilmselt lihakaste tõstvalt laomehelt ei eelda, et ta oskab pimetestis maiste järgi eristada parma sinki serrano singist ja lühidalt jutustada nende valmistamise tehnoloogilistest iseärasustest ning kasutamisest enamlevinud roogades...
Sul on lauatagune loogika kõvasi käes. Tegelik elu, kuramus, aga ei taha sugugi selle järgi käia. Oled sa kunagi kokku puutunud sülearvutite laopakenditega? Võtame näiteks ACER'i omadega? Ok! See Selleks! Tegelikult olen sama meelt, et see teema ei ole mei foorumi teema.
Kasutaja avatar
binsat
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas binsat »

arvan millegipärast, et tegemist võib olla klassikalise trolliga. prükkaris on jah sellise teema koht. :wink:
|19E|23E|28E|36E|40E|-10/1-|1W|5E|7E|9E|13E|16E|
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

Risto69 kirjutas:...ja Samsung on sinu arust nii lollikindel pill, et algajad õpetusi ei vaja? Läheb loeb siis uuesti läbi tolle härra abipalve, enne kui targutab!!! Mina näen seal siiani texti... "Kõik kes tunnevad ennast veel algajatena, küsige julgelt ..."
Just-just! Seda aga ALGAJATE teemas ja mitte siin!

:evil:
Vasta

Mine “Kanalid - Feedid”