Image laadimine 7020-le kui puudub DHCP

Kasutaja avatar
sniff01
DigiTVfänn

Postitus Postitas sniff01 »

Ok ICE, kui vaja siis vaja, kuigi saan aru, et saab ka ilma selle DHCPta hakkama.

Teemaalgatajale, miks ennast piinata ja jamada millegagi kui saaks asja suht odava raha eest toimima ning vältida edasist peavalu.
Tee endale homme ilus aastalõpukingitus veel ja mine osta lähimast kaubanduskeskusest ( enamuses neis ju ka mõni arvutipood olemas) üks ruuterinäss ja pisut LAN kaableid. Saad omale selle dhcp ja muud mugavused ja korras närvid.
Rahaline kulu ei tule just märkimisväärne( sõltuvalt vajaduse astmest hakkavad hinnad kuskil 400st kroonist).
Kuna teema on 2 päeva üleval siis selle ajaga oleks see teema ammu läbi ja unustatud ning juba vaikselt Pilt libistada.
Kasutaja avatar
SuurJobu
Entusiast

Postitus Postitas SuurJobu »

sniff01 kirjutas: Teemaalgatajale, miks ennast piinata ja jamada millegagi kui saaks asja suht odava raha eest toimima ning vältida edasist peavalu.
endal on mul kõik olemas aga sõbral ei ole ja kuna tema ise ei lae mingit imaget , siis kord aastas imagelaadimiseks ei ole vaja mingeid asju osta, seda enam, et tööjuures vedeleb mul kaks seisvat ruuterit. Küsimus polnud ju kust midagi osta, vadi mis variant ilma dhcp serverita olemas on ja nagu sa võisid mu eelnevast kirjutisest lugeda on antud moodus leitud ja ilmselt ka teised saavad seda kasutada.
ice
Õpetaja

Postitus Postitas ice »

SuurJobu kirjutas:nii, sain asja käima sedasi. võtsin kõu properties wini all ja lubasin, läbi selle ühenduse teistel arvutitel netti minna. kuna mul pööratud kaablit nii pikka polnud, oli pikenduseks vahepeal üks tavaline hub, mille üks port pööratud. üks kabla siis driimi ja teine arvutisse. local neti panin suvalt 192.168.1.1/0 ga gateway 192.168.1.1 , ehk siis ta ise. võtsin maha winni firewalli. käivitasin kõu ja siis driimi, driim sai pidevalt suvakaid sama subneti aadresse. ei viitsinud pikemalt uurima hakata kas kuidagi winni saab määrata, et sama device sama aadressi pidevalt saaks. enivei , image sain otsa ja uued cammid sikutatud. võibolla kui tekitada fake dialup ühendus, saab samamoodi aadresse jagama panna. mis põhjusel win aadresse jagab on siiani mõistmatu.
ICS ehk Internet Connection Sharing aktiveeribki jagaval masinal dhcp serveri teenuse.
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”