seda peaks pea suvaline vhs, dvd jne salvestaja võimaldama, millel s-video sisend olemas.sniff01 kirjutas:Räägi kus kohast said ja mitu raha küsiti selle vidina eest.aandra kirjutas:S-video väljundis on mul UHF modulaator, ..
Vantage VT-7100 TS HDTV
Re: Vantage VT-7100 TS HDTV
Tüüneri sain satipoest hm-sat.de, 438EUR-i maksab. Mujal on võib olla odavam aga see on firma, kes teab, kus Eesti asub ja kes on eestlased, samast ka modulaatori aga see oli palju aastaid tagasi. Modulaatoreid müüb ka Merge aga stereo heliga on kole kallis!
monster: Teistes tubades mul sd telekad, magamistoas on ka fullHD aga sellel oma tüüner.
monster: Teistes tubades mul sd telekad, magamistoas on ka fullHD aga sellel oma tüüner.
kui kellelgi tõesti vaja on, ma võin stereoheliga s-video to UHF modulaatori mõnesaja kronsi eest ära anda. lisafuktsioonidena veel VHF/UHF, SCART pluss veel mõned sisendid DVD+ salvestamine, CD, DVD, AVI mahamängimine jne.
ma ei viitsi selle väikse raha eest müüki kuulutust kirjutama hakata.

mis mõttega sa tolle lüliti siis hd peale lülisid?aandra kirjutas:monster: Teistes tubades mul sd telekad, magamistoas on ka fullHD aga sellel oma tüüner.
Huvitav lüliti küll
.Tutvustuses kirjutas,et mõlemad kaardi lugejad Conax,kuna viasati loeb siis saab vist softis muuta(id panna) või tuleb mooduliga?On sellele pillile kuskil netis kasutus juhend olemas(laiskus)ei ole aega otsida.Metsavennalt paslik küsida kuda soome dvb-t tuleb?

Monster:
1. Mul on tüüneri küljes hdmi kaudu Full HD telekas. Seepärast lüliti asendis hd.
2. Mul on igas toas telekas, tube on mitu!
3. Ka magamistoas on Full HD telekas (teine telekas, ei tassi telekat trepist üles-alla), sinna on ühendatud hdmi kaabliga samuti HD (HomeCast5101) tüüner.
4. Nende teiste tubade jaoks (seal on sd telekad) ongi see UHF modulaator.
5. Suvekodusse läheb Ctech5000C, seal ka full HD telekas.
Mänguasjadeks jäävad Katid.
Ehk on nüüd selge.
Faas:
Mina ei ole sihukest tutvustust näinud. Tellisin ta sellepärast, et ta kaardilugeja loeb praktiliselt kõiki kaarte, v.a. Powervision, mis mõeldud kanalioperaatoritele ja diplomaatilisele korpusele. Lihtinimene sellist kaarti ei saa kusagilt (võib olla eksin)
1. Mul on tüüneri küljes hdmi kaudu Full HD telekas. Seepärast lüliti asendis hd.
2. Mul on igas toas telekas, tube on mitu!
3. Ka magamistoas on Full HD telekas (teine telekas, ei tassi telekat trepist üles-alla), sinna on ühendatud hdmi kaabliga samuti HD (HomeCast5101) tüüner.
4. Nende teiste tubade jaoks (seal on sd telekad) ongi see UHF modulaator.
5. Suvekodusse läheb Ctech5000C, seal ka full HD telekas.
Mänguasjadeks jäävad Katid.
Ehk on nüüd selge.
Faas:
Mina ei ole sihukest tutvustust näinud. Tellisin ta sellepärast, et ta kaardilugeja loeb praktiliselt kõiki kaarte, v.a. Powervision, mis mõeldud kanalioperaatoritele ja diplomaatilisele korpusele. Lihtinimene sellist kaarti ei saa kusagilt (võib olla eksin)
õhtust jah, mul siin metsas palju sebimist olnud.faas kirjutas:Huvitav lüliti küll.Tutvustuses kirjutas,et mõlemad kaardi lugejad Conax,kuna viasati loeb siis saab vist softis muuta(id panna) või tuleb mooduliga?On sellele pillile kuskil netis kasutus juhend olemas(laiskus)ei ole aega otsida.Metsavennalt paslik küsida kuda soome dvb-t tuleb?
kasutusjuhendi leiad: http://www.vantage-digital.com/files/do ... 816723.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
ja soome tuleb kenasti.
võrreldes zuumboxiga on kanalivahetus erinev - seisukaader tuleb kiiresti ette, kuid liikuma hakkab peale väikest viivitust. ei midagi häirivat, lihtsalt harjumatu praegu.
Aandra ilmselt see ajas mind segadusse kuna saksa keel vigane Für Pay-TV sind 2x CI-Schächte (2x Conax).Aga ok kui toimib.Krt hakka või tellima 

Oota ikka veel, usun, et tuleb järsku mingi kala ka välja.
Kellel pill olemas, soovitan soojalt 011802 softi, see on kõige uuem. Lugege soft ja võtmefail usb pulgaga tüünerisse. Ise ei ole veel kanalilisti editoriga saanud ühendust pilliga. Täna mul kahjuks pole enam pääsu pilli juurde, kuna kodupolitsei tahab suurest toast totakat Foorumit ja Veidemanni rahahäda kisa kuulata.
Kelder?
Krt mind lubati hoovile kuuri elama saata kui telkut rahule ei jäta

Oleks huvi teada, kas DVB-T poole pealt saab YLE subtiitritega korralikult hakkama. Metsavennal äkki võimalik kontrollida.
Tere,
VT7100 TS toetab DVB subtiitreid, mida kasutab YLE ja Canal Digital oma HD kanalitel Thorilt.
VT7100 TS toetab DVB subtiitreid, mida kasutab YLE ja Canal Digital oma HD kanalitel Thorilt.
Ühe kala leidsin ise ka, kui tps paketi koodi pole unustab üldse ära, et peaks midagi näitama, isegi vabad kanalid ei tule ette. Aga hea see, et pildist on-off toob pildi tagasi, pole vaja võrgust välja lülida, nt Ctech, kati ja homecast nõuavad voolu väljavõtmist, et neile tuleks meelde, milleks nad mul riiulis on.