Paluks abi!

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Matrix
Uudistaja

Re: Paluks abi!

Postitus Postitas Matrix »

sai ka nüüd see KWorld DVB-T 380UR jura ostetud, kaasaoleva Hypermediacentriga leiab tervelt 31 kanalit aga pilt kõigil must.....härrased, mis progre ja codecid kasutate, et pilti näha? Antenn korralik, Zoomboxiga nii S kui Q 80-90 kandis. Help!!!!
Kasutaja avatar
Zuumbox
Digivanake

Postitus Postitas Zuumbox »

Vabavaradest Totalmedia 3 ja DVBDream. Viimasele sobivad väga hästi Totalmediaga kaasasolevad Arcsofti kodekid.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
ronaldkandla
Uudistaja

Postitus Postitas ronaldkandla »

peeter3000 kirjutas:
ronaldkandla kirjutas:on see normaalne et minu kw 38U usb ei leia mitte midagi ülessse kuigi kaardi järgi elan täitsa
levis .
vaja katuseantenni.
katuse antenn koos võimendiga on täitsa olemas ,kuid ikka ei leia mitte midagi,installisin nii nägu juhendis oli kirjas aga mittekui midagi
Ants
Entusiast

Postitus Postitas Ants »

ronaldkandla
Uudistaja

Ants kirjutas:Proovi sellega skannida - http://www.dayc.vispa.com/files/scbda/S ... BDA_UK.exe
skännisin,kuid endiselt no signal,äki kasutan valet programmi või ma ei tea mida teha,
olen täiseti nõutu.
Matrix
Uudistaja

Postitus Postitas Matrix »

TÄNUD ZUUMBOX-ile ABI JA VIHJETE EEST. PEALE TOTALMEDIA 3 INSTALLI HAKKASID KA TEISED PROGRED PILTTI NÄITAMA. KÕIK TOIMIB JA PILT KENA.
ronaldkandla
Uudistaja

käisin kodu ligidal ühe torni otsas umbes 150 meetri kõrgusel ja proovisin selle antenniga kas on levi kuid ei midagi,olen igat moodi katsetanud kuid ei midagi,ehk polegi viga levis või ma ei tea milles
Kasutaja avatar
elit
Digivanake

Postitus Postitas elit »

Kui kõik on õigesti installitud ja seadistatud ja antennist ikka signaal peaks läbi tulema st. pole lühist ega katkestust, siis vii jubin tagasi ja parim oleks kui tõestatakse, et ta töötab või kui nad seda teha ei saa, siis andku teine või raha tagasi.
ronaldkandla
Uudistaja

kui vajutan ikooni tvsetup mis asub stardi all tuleb selline asi ette
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Kasutaja avatar
descite
Entusiast

Postitus Postitas descite »

Kui tegu on usb pulgaga siis proovi teises usb augus. ja proovi installida viimased draiverid .
tavaliselt leitavad tootja kodulehelt..
ronaldkandla
Uudistaja

käisin k-arvutisalongis ära,lasin seal IT-vendadel ära installida ja oh üllatust,sama jama ikka,ei leidnud mitte ühtegi kanalit,kaart aga saadeti garantiise ja lubati et kahenädala jooksul on kõik korras,ei teagi kas leitakse mingi viga,aga loodame.
ronaldkandla
Uudistaja

ikka veel on jama selle kaardiga,kaart oli mingi kolm nädalat klicki poolt remondis,siis helistati et vahetatakse välja,kuid kui nädala pärast ei olnud veel kaup saabunud,esitasin avalduse raha tagastamiseks,kuid seda menetlevad nad mingi 15 päeva,nii et kartulisalong jääb kartulisalongiks
mentor
Entusiast

Postitus Postitas mentor »

Osadel desktop arvutitel on vist USB pesad tagapaneelil need, kuhu tuleks USB DVB-T Stick paigaldada, mul ka eespaneeli pesas ei läinud tööle kuigi näiteks digifotokas ja mälupulgad töötavad OK, aga tagapaneelil läks see DVB-T Stick.

Tegin just nii nagu see Quick install paber juhatas:

algul antenniga stick arvuti külge > ütleb found new hardware, ja pakub installi akent, seal valida "Cancel"
Seejärel CD sisse ja "run" või "Install driver and Hypermedia center", next , next, restart ja peaks kõik käima minema, peale restarti > klikka Hypermedia center, real "Digital TV" - klikka "Next", real "Estonian" - klikka "Next", seejärel real Scan > Enter, paremal musta ruudu sisse tuleb HyperMedia sümbol, all jookseb roheline bari rida, umbes 2 cm peal leiab selle Voom TV, 1 found, veel 2 cmi ja leiab seitse juurde, 8 found,(skännimisel ja leidmisel kostab ka kanali hääl!!!), sentimeeter enne lõppu teatab et leitud on 20 kanalit. Next ja Finish

Valid kanali. Mul läks kohe käima, pilt ja hääl. Oli siis eelnevalt installitud K-Lite Full koodek ja VLC 0.9.2.
ASUS M2NBP-VM-CSM, AMD Athlon 64 X2 5200+, 2GB Kingston DDR2 800 MHz, nVidia Geforce 7200 GS, Samsung 22" LCD SyncMaster 2243NW SILVER + KWorld DVB-T USB Stick 380U + AltDVB 2.2 v.2008
ronaldkandla
Uudistaja

täna selgus tõsiasi et terve partii mis klicki oli toodud olid praagid,ja peale minu oli veel paar inimest kaevamas käinud,kuid ega see teadmine raha tagasi saamist ei kiirenda
ronaldkandla
Uudistaja

eile vahetati siis tv-kaart välja,läksin koju ja jälle sama jama,võib olla on probleem minus,
teen ju kõik nii nagu õpetuses kirjas kuid kaart ei leia ikka midagi
ühte asja ma muidugi märkasin et kui lähen
start>All programs>Kworld multimedia>EM_USB device utilities>Tvsetup
siis lööb mingi kasti ette,
oleks tõesti abi vaja.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”