Soome teles jooksid juba mõnda aega tagasi reklaamid analoogi lõpetamisest kaablis (kuupäeva paraku ei mäleta). Olen päris kindel, et ka Soomes on analoog-kaabeltv praeguseks juba ajalugu.Carat_EST kirjutas:Ma arvan et hakkab küll. Analoogajastu lõppedes eetris lõpeb see seejärel ka kaablis.
Soome kohta ei oska öelda - kui kaugel praeguseks asi on, kuid Rootsis ja ka Ahvenamaal on praeguseks kogu kaabel-TV ainult digitaalne (DVB-C).
aidake: ei näita tasuta digi tv pilti
Re: aidake: ei näita tasuta digi tv pilti
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Eestis on aleveid ja väikseid linnu, kus töötavad nn. väikeste tegijate analoog kaabelvõrgud ja vaevalt neis kohtades elanikkond on eriti huvitatud digile üleminekust, kuna analoogis näevad suhteliselt madala tasu eest ~ 50 teenust ja enamus on väga rahul ning ei taha (või pole) kroonigi kulutada mingi digibox`i või uue teleka muretsemisele. Operaatori käitumise tingib praegune klientide rahulolu ja CRT-de oluline ülekaal telerite pargis.
Suuremates linnades on olukord teine ja nõudmised kõrgemad ning seal peaks toimuma kiiremini analoogi kadumine kaabelvõrkudest.
Suuremates linnades on olukord teine ja nõudmised kõrgemad ning seal peaks toimuma kiiremini analoogi kadumine kaabelvõrkudest.
- thewebmaster
- Uudistaja
Leidsin ämma juurest mingi aparaadi, täpsemalt Radix DT-2000TM. Surasin kaablid järele, kuid tasuta seitset kanalit samuti ei tule. Heli on OK, aga pilt must. Aparaat ise on vist Soomest kohale taritud.
Eelnevaid postitusi lugedes hakkasin kahtlustama, et äkki ei toeta see pill ka MPEG4?
Igatahes, olge mehed ja andke lollakale nõu, kas selle pilliga on midagi peale hakata tasuta 7 kanali nägemiseks, või lähen loobin sellega loomaaias lõvisid?
Eelnevaid postitusi lugedes hakkasin kahtlustama, et äkki ei toeta see pill ka MPEG4?
Igatahes, olge mehed ja andke lollakale nõu, kas selle pilliga on midagi peale hakata tasuta 7 kanali nägemiseks, või lähen loobin sellega loomaaias lõvisid?
Muhkel kirjutas:telekas on selline:
SHARP LC-42XD1E
http://www.sharp.eu/cps/rde/xchg/SID-0A0A4383-6AC945F8/scee/hs.xsl/18_17307_38333633_ENU_HTML.htm
- digivastuvõtja on telekas sees
- näitab, et on kõik Levira kanalid olemas ja ka etv teletext toimib
- levipulk on ka justkui max või selle lähedal
- asukoht Tabasalu
- antenn on katusel suunatud telemastile
aga info on NO VIDEO
Manuaalist ei saa tuhkagi abi. Kas on mingi nüanss, mida ma ei tea? (ühilduvus, standard?)
Kas peab sisestama ka Common Interface kaarti?
Kui ostsid poest teleri müüjapoolse reklaamimisega, et sellel on digi-tv vastuvõtja sees, siis on sul võimalus ette võtta tarbijakaitse kaasamisel ristikäik müüja vastu.
Kuna müüja vastutab esitatud informatsiooni tõesuse eest, peab ta toote tagasi ostma- või ringi vahetama.
Ega see lihtne saa olema, kuid tasub proovimist.
- peeter3000
- Digivanake
Eestit sa sellega nägema ei hakka.thewebmaster kirjutas:Leidsin ämma juurest mingi aparaadi, täpsemalt Radix DT-2000TM. Surasin kaablid järele, kuid tasuta seitset kanalit samuti ei tule. Heli on OK, aga pilt must. Aparaat ise on vist Soomest kohale taritud.
Soomet näed.(Soomes maksab uus box ca 25-50eur.s.t. kasutatuna saad selle eest ca 300.-eek)
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
- thewebmaster
- Uudistaja
Kus kohast ma saaksin soetada võimalikult odava aparaadi 7 vaba kanali vaatamiseks? Tuhnin hetkel interneti sügavustes, kuid ei leia halligi.
- peeter3000
- Digivanake
odavaimad saadaolevad Euroopa piires on 1450.-kuni 2850.-
Küsiks ka siis juba oma küsimuse siin. Telekas on Philips 32PFL7762D ja digitv tüüner on sees, aga ühtegi kanalit ei näita. Tõenäoliselt asi selles, et mpeg4 tuge pole, samas ma kusagilt selle kohta infot ei leia ka. Äkki kellelgi rohkem infot selle mudeli kohta?
Teiseks uuriks, et kust ma selle kõige odavama 7 tasuta kanali jaoks digiboxi eestist leida võiks? Boonus oleks kui oleks kaardipesa olemas, et hiljem saaks vajadusel mõne kaardi sisse surada. Tollel merge grupp lehel ma ei näinud kusagil hindasid, võibolla olen lihtsalt pime.
Teiseks uuriks, et kust ma selle kõige odavama 7 tasuta kanali jaoks digiboxi eestist leida võiks? Boonus oleks kui oleks kaardipesa olemas, et hiljem saaks vajadusel mõne kaardi sisse surada. Tollel merge grupp lehel ma ei näinud kusagil hindasid, võibolla olen lihtsalt pime.
- peeter3000
- Digivanake
telekatega hädasolijad võiksid küll esimese asjana helistada Remondieksperti..(või mis see oli?) http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=4 ... &start=180" onclick="window.open(this.href);return false;mihkel-m kirjutas:Küsiks ka siis juba oma küsimuse siin. Telekas on Philips 32PFL7762D ja digitv tüüner on sees, aga ühtegi kanalit ei näita. Tõenäoliselt asi selles, et mpeg4 tuge pole, samas ma kusagilt selle kohta infot ei leia ka. Äkki kellelgi rohkem infot selle mudeli kohta?
minu teada on Conax-kaardiga digiboxi hind al.1750.-
Jah ja ega polegi loota, et conax-võimelise uue digibox`i hind langeks alla 1k (vist isegi Kagu-Aasia suurima riigi tootjate otsepakkumise puhul). See oleks juba sobiva mooduli hind, kuid mooduliga võib olla rohkem probleeme kui box`iga.
Pooldan siiski box`i muretsemist, sest teleri vahetus ei tule alati kõnealla. Liigub ka kasutatud box`e.
Pooldan siiski box`i muretsemist, sest teleri vahetus ei tule alati kõnealla. Liigub ka kasutatud box`e.
Viimati muutis elit, 20:56, 09 Sept 2008, muudetud 1 kord kokku.
Tänud vastuste eest! Uurin nüüd edasi. 

Lihtsalt teadmiseks, Philipsi teleritel tunneb MPEG4 toetuse ära mudelinime lõpus oleva H tähe järgi- D-ga lõppevad toetavad MPEG2

- peeter3000
- Digivanake
kui Hiinast saad boxi kätte 39.-eur,siis Eestis tuleb 10%kasumiga müües hind 1000.-eek.(arvutatud koos EU maksudega ja KM-ga)elit kirjutas:Jah ja ega polegi loota, et conax-võimelise uue digibox`i hind langeks alla 1k (vist isegi Kagu-Aasia suurima riigi tootjate otsepakkumise puhul). See oleks juba sobiva mooduli hind, kuid mooduliga võib olla rohkem probleeme kui box`iga.
Viimati muutis peeter3000, 22:44, 09 Sept 2008, muudetud 1 kord kokku.
peeter3000 kirjutas:kui Hiinast saad boxi kätte 39.-eur,siis Eestis tuleb 10%kasumiga müües hind 1000.-eek.elit kirjutas:Jah ja ega polegi loota, et conax-võimelise uue digibox`i hind langeks alla 1k (vist isegi Kagu-Aasia suurima riigi tootjate otsepakkumise puhul). See oleks juba sobiva mooduli hind, kuid mooduliga võib olla rohkem probleeme kui box`iga.
Nimeta mulle palun mõni selline digibox mis hiinas müügil ja 39 eur. Täpne mudelinimetus siis paluks, saaks uurida täpsemalt.

- peeter3000
- Digivanake
ma arvutasin vastupidi!mihkel-m kirjutas:peeter3000 kirjutas:kui Hiinast saad boxi kätte 39.-eur,siis Eestis tuleb 10%kasumiga müües hind 1000.-eek.elit kirjutas:Jah ja ega polegi loota, et conax-võimelise uue digibox`i hind langeks alla 1k (vist isegi Kagu-Aasia suurima riigi tootjate otsepakkumise puhul). See oleks juba sobiva mooduli hind, kuid mooduliga võib olla rohkem probleeme kui box`iga.
Nimeta mulle palun mõni selline digibox mis hiinas müügil ja 39 eur. Täpne mudelinimetus siis paluks, saaks uurida täpsemalt.
kui siin tahad müüa 1000-ga,peab seal hind olema 40eur .(hiinlastega suhteid ei oma nii,et ei saa aidata

Viimati muutis peeter3000, 22:42, 09 Sept 2008, muudetud 1 kord kokku.