liskas veel natukse muditud openBH eestikeelne
gasth404 kirjutas:Seal oli ikka 2 uut Vu+ lt
Kas neil kaablitel on mingi märge ka peal, et tegemist just HDMI 2.0 kaabliga? Olen ka kahtlema hakanud, kas see kaasas olnud kaabel ikka on õige.erki_s kirjutas:Leidsin vea üles, see kaasasolev kaabel on vigane või vanem versioon 1.4.
Ostsin HDMI 2.0 kaabli ja pilt ees.
Pole olnud au näha UHD "ressiiverit", ka ilmselt Sinul pole seda, seepärast lilla pilt.sanders kirjutas:Ja veel. Ma vist pean VU+Solo 4K otse UH telekaga ühendama, et UH pilti telekasse saada, läbi ressiiveri tuleb mul VU+Solo 4K seadetest 2160p valides ainult lilla taust, ei mingit pilti.
Kui otse telekaga ühendasin, sain kenasti 2160 valida, nii et kaabel on vist ikka õige.
Neid UHD elik 4K toega ressiivereid on ikka juba jupp aega täitsa olemas aga isegi see, et ressiiveril on 4K silt ei ole veel päästja - täna peaks olema toetatud 2160 60paandra kirjutas:Pole olnud au näha UHD "ressiiverit", ka ilmselt Sinul pole seda, seepärast lilla pilt.sanders kirjutas:Ja veel. Ma vist pean VU+Solo 4K otse UH telekaga ühendama, et UH pilti telekasse saada, läbi ressiiveri tuleb mul VU+Solo 4K seadetest 2160p valides ainult lilla taust, ei mingit pilti.
Kui otse telekaga ühendasin, sain kenasti 2160 valida, nii et kaabel on vist ikka õige.