Ukrainas käib sõda Venemaa spetsnazi juhatusel

Siia võid lisada netist leitud uudise
Vasta
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Re: Ukrainas käib sõda Venemaa spetsnazi juhatusel

Postitus Postitas satik »

Mööda venet kokkukorjatud palgalised lontrused ei ole kohalike sugulased ja tuttavad. Nad isegi ei tunne õieti piirkonda kus nad dislotseeruvad, ei tunne kohalikku keelepruuki. sm, kraps, nende juhid on ametlikult VF kodanikud. Millest me räägime?
kraps
Edasijõudnu

Postitus Postitas kraps »

No vot sellest me räägimegi. Sina usud ühte, mina olen kuulnud teist. Arvatavasti me mõlemad eksime. ;)
Amiko Spark mini
110sm: 36E-28,2E-23,5E-19,2E
80sm: 13E-4,8E-0,8W
80sm: 85,1E
Kasutaja avatar
vip00
Entusiast

Postitus Postitas vip00 »

satik kirjutas:Mööda venet kokkukorjatud palgalised lontrused ei ole kohalike sugulased ja tuttavad. Nad isegi ei tunne õieti piirkonda kus nad dislotseeruvad, ei tunne kohalikku keelepruuki. sm, kraps, nende juhid on ametlikult VF kodanikud. Millest me räägime?
Eks ta nii ole,korjatakse kokku eluheidikud kellele makstakse veidi raha ja kes on valimis selle nimel ka oma venna tapma.Suuremalt jaolt nad muidugi pole VF kodanikud ,pigem tazikud,uzbekid,tšetsenid jne
aivo
Edasijõudnu

Postitus Postitas aivo »

Ei tea, kas Mihhail Lotmani blogi on siia lingitud, aga ega "topelt ei kärise" http://www.lotman.ee/
Meeldetuletus, mis on kõik selle eesmärk - Novorossija
"Novorossija" agoonia
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

vip00, seal on kahjuks rohkem VF kodanikke kui me kõik uskuda tahaksime. Nad ei ole eriti eluheidikud vaid erruläinud või minemas sõjaväelased spetsialistid, kelle ühine tunnus on pime fanatism. Seejuures idiootsem ja labasem kui mistahes kaltsupeade oma.

kraps, ma juba näen mida sa kuulnud oled ja mida sa oled nõus kuulma.
kraps
Edasijõudnu

satik kirjutas:kraps, ma juba näen mida sa kuulnud oled ja mida sa oled nõus kuulma.
Samad sõnad ka sulle.
Amiko Spark mini
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

Üks asi hakkas veel huvitama - mida arvad kraps Krimmi küsimusest?
siil udus
DigiTVfänn

Postitus Postitas siil udus »

krapsile võib veel ühe teooria visata, talle võib see usutav olla...
Muu hulgas tähendas see ka teooriaid, et lennukis olnud inimesed olid juba varem surnud – seda tõendavat liiga vähe verd sündmuskohal ja liiga ruttu levima hakanud laibalehk. Samuti olevat õnnetuspaigas liiga palju meditsiiniseadmeid, mis tõestavad, et tegu polnud mitte tavalise lennuga, ja näha on, et «Ukraina võimud on kõigeks võimelised». See pole enam kuidagi erinev Tšetšeenia liidri Ramzan Kadõrovi väidetest, et mägedes varitsevad vaenulikud zombi-sõdalased.
http://arvamus.postimees.ee/2861671/kan ... ssi-laskur

Vahet ju pole, nagunii taheti tegelikult Putinit lasta...
kraps
Edasijõudnu

Oh jahh. Ma ei viitsi isegi vastata.
Amiko Spark mini
Kasutaja avatar
satik
Moderaator

kraps kirjutas:Oh jahh. Ma ei viitsi isegi vastata.
Njaa, sellega ütlesid sa nüüd rohkem kui arvatagi oskad.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Putleri oraalne menstruatsioon, on muidugi iseenesest vahva - Vastutab Ukraina riik, mitte teo kordasaatjad.
Kui ntx kraps mulle mingil põhjusel ei meeldi, võin talle südamerahus noa selga lüüa, kuna hiljem ju ei vastuta isiklikult mina vaid Eesti riik.
Viimati muutis tigekala, 08:27, 19 Juul 2014, muudetud 1 kord kokku.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Postitus Postitas dreamants »

kraps kirjutas: Mina olen seda meelt, et kui kedagi see teema huvitab, siis tasuks otsida inimesi kellel sugulased/sõbrad kohapeal. Usu mind, sinu vaade kogu sellele situatsioonile väheke muutub. Kasuks tuleb ka natuke loogikat kasutada. Näiteks tõsiselt mõtiskleda teemadel, kellel see pauk nüüd kasulik on. Ja loomulikult ei saa ühtegi osapoolt 100% usaldada.
Huvitav loogika, viimase lausega sead kaks esimest lauset ise juba kahtluse alla. Sellise loogikaga pole võimalik küll kuhugi jõuda.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

kraps kirjutas:Mina olen seda meelt, et kui kedagi see teema huvitab, siis tasuks otsida inimesi kellel sugulased/sõbrad kohapeal.
Usu mind, sinu vaade kogu sellele situatsioonile väheke muutub. Mul, jumal tänatud, kedagi seal pole.
Minul jällegi on seal lausa 4 lähedast tuttavat - 2 Kiievist, 1 Nikolajevist ja 1 Dnepropetrovskist.
Ühe Kiievi oma ja Nikolajevi oma, juures olen ma isegi ööbinud ja mõlema juures lausa 2 korda.
kraps kirjutas:No vot sellest me räägimegi. Sina usud ühte, mina olen kuulnud teist...
Selle kohta on lausa tõestisündinud lugu olemas - Kohtus kuulati üle tunnistajat.
Kohtunik - Tunnistaja, mida te antud asjast teate ?
Tunnistaja - Olen linna pealt kuulnud et... jne.
Kohtunik - Kas te ise midagi ka nägite ?
Tunnistaja - Ei...
Kohtunik - Tunnistaja, olete vaba ja võite lahkuda !
Tunnistaja keeraski ringi ja hakkas kohtusaalist lahkuma kuid jõudis panna kohtusaalis tugeva käraka kõhutuult.
Kohtunik - Tunnistaja, mida te tegite ?
Tunnistaja - Austatud kohtunik, kas te nägite ?
satik kirjutas:Nad ei ole eriti eluheidikud vaid erruläinud või minemas sõjaväelased spetsialistid, kelle ühine tunnus on pime fanatism.
Ma veidi siiski täpsustaks.
Nad on erru läinud - Spetsnazi, OMONi jne. poolt väljaõpetatud sõjaväelased.
Nüüdseks lihtsalt Venemaa avarustest kokku korjatud palgamõrtsukad. Fanatismiga, on seal vähe tegemist.
Olla palgamõrtsukas, on nende elukutse, kuna nad muud tööd teha ei oskagi.
Ja kõige tähtsam selle töö juures, on nende jaoks - $, €, £... jne., aga mitte fanatism.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Байден обвинил ополченцев в уничтожении «Боинга»

Pilt

Вице-президент США Джозеф Байден заявил, что у американцев есть доказательства того, что «Боинг», который разбился в четверг,
17 июля, на востоке Украины, был сбит ракетой с территории, контролируемой ополченцами, сообщает УНН.
Об этом он сказал в ходе телефонной беседы с президентом Украины Петром Порошенко.

Стороны обсудили результаты экстренного заседания Совета Безопасности ООН, которое прошло в среду, 18 июля.
Порошенко поблагодарил Байдена за последовательную поддержку Украине со стороны США.
Они договорились о дальнейшей координации усилий для борьбы с терроризмом.

«Боинг-777» авиакомпании Malaysia Airlines упал на территории Украины вечером 17 июля.
На его борту находились 283 пассажира и 15 членов экипажа. В результате авиакатастрофы все погибли.
Воздушное судно совершало рейс по маршруту Амстердам — Куала-Лумпур.

Pilt
Kasutaja avatar
laika
Entusiast

Postitus Postitas laika »

kraps kirjutas:P.S .ua lõpuga saidid on viimane asi, millest tõest infot hankida.
Kraps, juhul kui see saladus ei ole siis palun viita näiteks 3-4 saidile kuskohast sina op.infot(või ka analüütilist) toimuva kohta loed.
Vasta

Mine “Uudised ... Netist”