Loe eelmisi minu postitusi - 33. kanal oli parim võimalus sellest kivist vett välja pigistada! Lõppude lõpuks on Sideameti kliendi ehk Levira huvi saada võimalikult suur leviala ning kui 34. kanali puhul oleks see oluliselt väiksem, siis ma ei näe ühtegi põhjust, miks peaks Levira võtma endale vabatahtlikult sellise oma äritegevust piirava kitsenduse.Chill kirjutas:Nojah,kui Leviral/Sideametil jätkub mõistust ja vastutustunnet mitte eesti digit samale kanalile toppida,
Loodetavasti käis see Eesti Sideametiga kooskõlastades, sest potentsiaalne häiriv mõju Kohtla samale kanalie kasvas. Kuigi, arvestades seda, et tegemist on tropolevi ja mitte difraktsioonileviga, pole erilist vahet, kas antenn on 327 m või 250 m (näiteks) kõrgusel.Chill kirjutas:siis on see tõesti hea uudis,vastasel juhul on see väga halb uudis.
Ikkagi - miks Sa tingimata kaugemat Lahtit tahad ja lähemat Anjalankoskit ei taha, kui nad mõlemad tulevad mis mühin?Chill kirjutas:Aga mina võtsin näiteks üleeile seda saatjat vastu Anjalankoskile suunatud antenniga (suundade vahe nii 45°) 100% Q-ga,ja siis veel uut kõrgemat saateantenni ei kasutatudki... Vahepeal kui oli külm,siis levi polnud.Suvel oli küll pea iga päev.
Nii kui õhk on soojem kui merevesi,ja enamvähem selge ilm ka,nii tuleb mühinal.Lained kaarduvad siis maapinna suunas,ehk siis saatja nagu tõuseks horisondi suhtes kõrgemale.