Muidugi tuleb! Ja võtmed saab siitseffe kirjutas:kas premiere ka veel tuleb, kust võtmeid saab???

Eriti tige on see viimane.
Leidsidki nüüd tee siis soccerneti foorumist siia ja ikka oma Chelsea fetishiga.riks12 kirjutas: Mul on ni TPS-iga, et mingi 5 minutit töötavad kanalid, ja siis mingi 20 minutit jälle pilt must.
On teistel k nii?
Kas pole veel mingit lahendust, kuidas saaks TPSi korralikult tööle?
Varsti hakkab EPLi hooaeg ja Chelsea mänge tahaks ikka küll näha.
Selline küsimus, et kas Chelsea TV-d ei saa kuidagi tasuta lahti.
Real Madrid mul koguaeg ilma probleemideta töödand, et äkki saaks siis Chelsea TV ka kuidagi lahti?
Tänud.
Tean jah, et koguaeg vahetavad võtmeid.danel111 kirjutas:danel111 kirjutas:Leidsidki nüüd tee siis soccerneti foorumist siia ja ikka oma Chelsea fetishiga.riks12 kirjutas: Mul on ni TPS-iga, et mingi 5 minutit töötavad kanalid, ja siis mingi 20 minutit jälle pilt must.
On teistel k nii?
Kas pole veel mingit lahendust, kuidas saaks TPSi korralikult tööle?
Varsti hakkab EPLi hooaeg ja Chelsea mänge tahaks ikka küll näha.
Selline küsimus, et kas Chelsea TV-d ei saa kuidagi tasuta lahti.
Real Madrid mul koguaeg ilma probleemideta töödand, et äkki saaks siis Chelsea TV ka kuidagi lahti?
Tänud.
TPS-ga selline asi, et nad vahetavad nüüd tihti võtmeid ja hetkel ta abiprogrammidega Samsa ja DB-ga vaadatav.
RealMadrid TV ongi FTA-na, Chelsea aga krüptitud ja hetkel lahti murdmata. Chelsea TV-d mingil määral edastab Viasat Sport 2 ja ka TPSi kavas olid elemine aasta mingid Chelseaga seotud saated.