Müügis olevad Full HD telekad

Vasta
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Re: Müügis olevad Full HD telekad

Postitus Postitas faas »

Aga algseaded siis peaks nullist alustama?Minul Hitachi ja see peaks ka pillude paneelid tootma minul soft laseb uuesti maa seada?Ühesõnaga ostke endale pillu ja ei kahetse :) Jõudu muidugi kannatajale ja võimalusel võtku uus! :cry:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Sellel 32 tollisel 9 tuhande seeria pillil, mis Rakveres on, sai sissejuhatuseks valitud Hispaania :lol: ... sellega seoses oli ka kellaaeg vale 1 tunni jägu, mida ilma Sven'i abita kuidagi õigeks ei saanud.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

ÄRGE OSTKE PILLE MIDA TE EI TEA EGA TUNNE.Vist lühidalt :)

Muide see kõik mis tigekala kirjutab on ilmselt softi viga,sest kui taastad tehase seaded siis kõik hakkab nullist pihta kui ei hakka siis pann.Ma ei tea küll kuidas teistel aga minul on kõigi telkudega null st.1.maa 2.kell.3 jne. Kuii kellegil huvi jätkan :)
Viimati muutis faas, 17:34, 10 Juul 2008, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Praegusaja telekas on nagu auto, ainukese vahega, et autole saab pärast lisasid, tilulilusid või emmi pikendusi lisada, niipalju kui süda ihkab, telekale aga mitte. Teleka... kas ostad kohe koos kõigi lisadega või... ostad läki-läki, mis on tühi nagu trumm. :mrgreen:
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Noh vidinaid ikka leiab :D
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Sellest ma kuidagi aru ei saa, kuidas Su Hitachi plasmal õnnestub kanali logo sisse põletada...
Mul on, varsti, 5 aastat vana Philipsi 9 tuhande seeria plasma. Ca 5 aasta jooksul, pole see osanud küll mingit logo kuhugi põletada. Muidugi, on siin ka kirjutatud programmist pixel shift, mis selle sissepõletamise elimineerib.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Ega õnnestugi nagu ma kirjutasin tajutav heledam ring X aega.NB kõik ei jälgi oma paneele nii nagu teised.Muide minul 2 tükki ja kummagil pole midagi sisse põlenud!Lihtsalt on nii kui must taust siis x aega vaevu tajutav heledam ring nurgas(muide uuematel vähendab nurkades kontrasti kui tahad)See pole puudus lihtsalt tähelepanek,(Henkka kaebas jahtumise üle) :) aga ok aitab vist teema risustamisest ja kui huvi siis pm või teeme teema plasma paneelid ja nende probleemid(mida pole)minu meelest.!!!
Kasutaja avatar
obene
Entusiast

Postitus Postitas obene »

satDX kirjutas:mis telekal see nii on?
mul on Pana lcd 100 Hz süsteemiga
ei märka küll mingeid häireid, jalgpall oli HD pildiga super ja Discovery HD kopterifilmid samuti perfektsed
samuti HDvideo pildis ei ole mingit jama
kahjuks 100Hz toiming pole väljalülitatav, seega ei tea kuidas tava lcd pilt välja näeb
Jutt käis SD pildi kohta. Ma olen philipsitel ja samsungidel seda tähele pannud. Panasonicut pole seni uurinud.

Võib-olla on asi selles, et puhas 100 hz on korralik asi, kuid uutel telekatel kaasnevad 100 hz-ga igasugused muud "tavalisest nutikamad" liikumise sujuvamaks tegemise algoritmid. Kui lugeda telekate ülevaateid, siis seal nii mõneski kohas kirutakse sama asja.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Obene kust sa seda 100hz hd näed või loodad näha?SD satilt sama,ka 1080i ja ka 1080p mis Hd diskidel ja sinikiirel 50hz.Ja kui keegi aru ei saa lugegu läbi kõik teemad ja ka otsigu netist ja siis tulgu mind tümitama.Täna ei ole olemas ega lähiajal tule 100hz full hd pille ega signaali kandjaid kodukasutajale.Ja see,et mõned tootjad reklaamivad ennast 100hz siis loodan,et kõik saavad aru mida pole seda pole.Loodan seletasin selgelt. :) Kui ei siis abiks kirjandus uurige ise.Muide siin foorumis haritud mehed. :)Oskab keegi laiemale üldsusele seledada mida konkreetselt tähendab 50 hz või 100 hz nii,et arusaada oleks kõigile.Ma aru saan aga õpetada ei oska :( või kirja panna. :D
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

faas kirjutas:Muide, see kõik mis tigekala kirjutab, on ilmselt softi viga...
Ega ma seda ei eitagi... Loe veelkord...
tigekala kirjutas:Kuna Philipsi softikirjutajad on otsustanud Eesti panna läikivate mustpersetega ühte punti. :mrgreen:
Samas, peaksid ka müüjad teadma, mida nad müüvad ja kuidas oleks õige seadistada.
Selle Philipsi taga peaks olema kleebis, mis riigid on NON DIGI TV ja mis riigid on DANS...
See kleebis on minu mäletamist mööda prantsuse keelne.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Postitus Postitas raivo »

Kurat küll Tigekala.Tahaks sulle armastust avaldada aga seksuaalne orientatsioon seda kahjuks ei luba. :lol: Andsid jälle vihje mis viis sihile.Probleem lahendatud ja tänud kõigile kes nõu ja jõuga abiks olid.Asi oli jälle lihtsamast lihtsam.Maa muutmine üksi ei aita.Tuleb ka sama keel veel lisaks valida.Kui valisin mõlemad prantsuse ja panin kanaleid scannima, tekkis ka kohe nii digital kui ka analoog otsing.Soome valimine ei aita.Tuleb küll ka digital menüü, kuid ei ava eesti digit.Ütleb, et video formaat on tundmatu.Tundub, et kõik mis enne menüüdes puudu oli, on nüüd nii nagu manualis kirjas.Philipsi see osakond mis tarkvara ja softiga tegeleb võiks ikka jääda trummide ja suupillide tootmise juurde. :D
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Noh, näed! :lol: Lõpp hea, kõik hea.
vedrumuhv kirjutas:Maa muutmine üksi ei aita. Tuleb ka sama keel veel lisaks valida. Kui valisin mõlemad prantsuse ja panin kanaleid scannima, tekkis ka kohe nii digital kui ka analoog otsing. Soome valimine ei aita. Tuleb küll ka digital menüü, kuid ei ava eesti digit. Ütleb, et video formaat on tundmatu. Tundub, et kõik mis enne menüüdes puudu oli, on nüüd nii nagu manualis kirjas.
Mnjah... Ainult, et nüüd on Sul vist kellaaeg vale?
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Ära solvu aga mis kuradi vahet seal on mis riigi valid tüüner kui selline peaks ikks softis(rauas )saada olema see,et sööb mpeg2 või mpeg4 jne. ei tohiks oluline olla vist kuna minul neid tüünereid jagub siis mpeg2 pill loeb mpeg4 kanalid sisse kui raadio ja mpeg4 pill mõistab mõlemaid kui TV ja mpeg2 pill pistes sisse np4 mooduli siis see keerab kanalid mpeg4-mpeg2 ja samuti muret pole!Aga ühelgi pole muret kanalite leidmisega.Mõistad.

OH tuleb välja see telku tõesti "müts" :) Siis enamus minu mõgast asjatu???Krt.las olla aga pillust käiks mõõda :)
Ja kui tõesti see jama nii lahenes siis krt tean mida kunagi ei osta :) Ja veel naljakam kas nüüd lähed keelte kooli?
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Postitus Postitas raivo »

See mida ta teeb ja näitab on philipsi "targad" tarkvara arendajad sidunud 100% asukohamaaga.

edit:keele muutsin tagasi inglise peale ja vähemalt hetkel veel kõik alles. :D Aga mõte liikus juba samas suunas mis sul Faas :lol:

edit2:Kell näitab õiget aega - veel.Äkki EPG?
Viimati muutis raivo, 20:03, 10 Juul 2008, muudetud 1 kord kokku.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
obene
Entusiast

Postitus Postitas obene »

Sellest teemast oli palju kasu - nüüd teab, millest eemale hoida :D
Vasta

Mine “Televiisoritest”