Mõtteid lugeda ei oska, aga loodetavasti peeti ehk USB DVB-T tuunerit selle pulga all silmas.Henkka kirjutas:rezpekt kirjutas:Keegi mõnda soodsamat USB pulka oskab soovitada?
Aga miks see küsimus selles teemas (Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid) on
Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid
Re: Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid
On ka teisi USB pulki olemas: sinihammaspulgad, infrapunapulgad, wifipulgad
muidupulgad, asjapulgad 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Mis te norite, inimene soovis infi just nimelt usb dvb-t pulga kohta, üks neist, nis sobib on: AVerTV Hybrid+FM Volar USB, aga võib olla ei olegi ta pulga kujuline?
Ega me siis paha pärast
Aga kuna tänapäeval saab USB porti ühendada mida iganes, kasvõi laualambi
siis paraku väljend "USB pulk" jääb natuke lahjaks 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Vabandan väga, kui mõni inimene aru ei saanud. Minu arvates on enesest mõistetav, et siia teemasse ei tulda suverehvide või maasikamoosi soovitusi küsima.
Oskab keegi mõnda soodsamat (umbes 700.- EEK) USB porti käivat Eesti DVB-T vastuvõtul toimivat arvutikaarti soovitada? Analoogsignaali vastuvõtu võimalus pole oluline.
Oskab keegi mõnda soodsamat (umbes 700.- EEK) USB porti käivat Eesti DVB-T vastuvõtul toimivat arvutikaarti soovitada? Analoogsignaali vastuvõtu võimalus pole oluline.
Soovitaks Hauppauge Nova-TDd,see on küll pisut kallim kui 700.-,kuid tänu kahele sisseehitatud kõrgsagedusosale suudab see kahe antenni vastuvõetud signaali kokku kombineerida või siis vaadata korraga programme kahelt multipleksilt.Ise oman seda ja olen rahul.rezpekt kirjutas:Vabandan väga, kui mõni inimene aru ei saanud. Minu arvates on enesest mõistetav, et siia teemasse ei tulda suverehvide või maasikamoosi soovitusi küsima.
- peeter3000
- Digivanake
http://www.idealo.de/preisvergleich/Off ... ratec.html" onclick="window.open(this.href);return false;rezpekt kirjutas:Vabandan väga, kui mõni inimene aru ei saanud. Minu arvates on enesest mõistetav, et siia teemasse ei tulda suverehvide või maasikamoosi soovitusi küsima.
http://www.redcoon.de/index.php/cmd/sho ... T_USB_XXS/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.idealo.de/preisvergleich/Pro ... 39576.html" onclick="window.open(this.href);return false;
..populaarseimad-saksast.
TotalMedia oskab Eesti pilti näidata..
http://www.arcsoft.com/support/download ... p?title=52" onclick="window.open(this.href);return false;
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Hei, see tundub isegi täiesti mõeldav oma kahe antenni võimaluse tõttu. Tänan soovituse eest!Chill kirjutas:Soovitaks Hauppauge Nova-TDd,see on küll pisut kallim kui 700.-,kuid tänu kahele sisseehitatud kõrgsagedusosale suudab see kahe antenni vastuvõetud signaali kokku kombineerida või siis vaadata korraga programme kahelt multipleksilt.Ise oman seda ja olen rahul.
Tere jälle.
Olen nüüd mõnda aega katsetanud TotalMedia 3.5 prooviversiooni (14 päeva täisfunktsionaalsust). Mängib nii analoogi kui ka digit väga hästi. Salvestab ka. Lisaks veel palju häid omadusi. Aga... Ta ei suuda taimeriga salvestama pannes arvutit unest äratada. AverTV oskab. Kas see on prooviversiooni omapära või ongi ta selline?
Tarmo
Olen nüüd mõnda aega katsetanud TotalMedia 3.5 prooviversiooni (14 päeva täisfunktsionaalsust). Mängib nii analoogi kui ka digit väga hästi. Salvestab ka. Lisaks veel palju häid omadusi. Aga... Ta ei suuda taimeriga salvestama pannes arvutit unest äratada. AverTV oskab. Kas see on prooviversiooni omapära või ongi ta selline?
Tarmo
Üks küsimus DVB Vieweri kohta.
Ostsin Kworldi hybird usb pulga. Totalmediaga saab kasutada mõlemat tuunerit aga DVB viewer näitab nagu oleks ainult digital tuner. Kuidas hakkida sinna hardware listi ka analogi oma et tv3 vaadata?
Ostsin Kworldi hybird usb pulga. Totalmediaga saab kasutada mõlemat tuunerit aga DVB viewer näitab nagu oleks ainult digital tuner. Kuidas hakkida sinna hardware listi ka analogi oma et tv3 vaadata?
DVB=DIGITAL video broadcasting,seega on loogiline et DVB Viewer EI OLE mõeldud analoogsignaaliga töötama,selle jaoks on teised programmid olemas.Oliverk kirjutas:Üks küsimus DVB Vieweri kohta.
mul totalmedia3 tasuta versioon (ei teagi, kas vabavara või lohakuse tõttu vabaks jäänud) aga ei oskagi öelda, kas ta äratab. mul vista töötas kahte moodi: kas ärkas peale magama panemist ise varsti üles (tõenäoliselt juhtmevaba hiir süüdi) või siis ainult reset nupu peale. ma panen vaid kõvaketta seisma ja displaylt võtan pildi maha, prose jätan tööle. tühikäigul prose tarbib vähe ja probleemi pole sellest olnud, et ta käima on jäänud.vallist kirjutas:Tere jälle.
Tarmo
terekest,
sai kõik 15lk loetud aga teemast tulenevalt ühtegi esilekerkivat kaarti välja ei tulnud, seega küsiks kuidas kworldi suhtuda hind nagu sobiv mudel ise Kworld TV Tuner Dual DVB-T Stick MPEG 4/2/1, H.264 AVC, HDTV support aga netist väga hulga infi ei leidnud, et mis kivi ja üldine võimekus aga vahest ma ei osanud otsida, samas pole tegemist just väga uue tootega. Siin oli paar soovitust TerraTec'i ja Hauppage kohta aga hind nagu väga ei paelunud. Niisama infoks veel, et kaugus Soinaste mastist jääks ~2km(võimas pc) ja ~7km(enam-vähem läppar) sellest ka usb eelistus (paneb tasku), kõik alternatiivid teretulnud.
Tänud.
sai kõik 15lk loetud aga teemast tulenevalt ühtegi esilekerkivat kaarti välja ei tulnud, seega küsiks kuidas kworldi suhtuda hind nagu sobiv mudel ise Kworld TV Tuner Dual DVB-T Stick MPEG 4/2/1, H.264 AVC, HDTV support aga netist väga hulga infi ei leidnud, et mis kivi ja üldine võimekus aga vahest ma ei osanud otsida, samas pole tegemist just väga uue tootega. Siin oli paar soovitust TerraTec'i ja Hauppage kohta aga hind nagu väga ei paelunud. Niisama infoks veel, et kaugus Soinaste mastist jääks ~2km(võimas pc) ja ~7km(enam-vähem läppar) sellest ka usb eelistus (paneb tasku), kõik alternatiivid teretulnud.
Tänud.
AVerTV Hybrid+FM Volar USB toimib ilusti nii digi kui ka analoogi vastuvõtul.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
usb-pulkade tootjad kiipe reeglina ise ei tooda ja ei ütle ka, milliseid kive kasutavad. avermedia vanem pulk näiteks kasutas philipsi tüünerikivi. eks selle järgi tuleks ehk valida, mis funktsioone vaja on. erinevate tootjate samade funktsioonidega pulkade hinnad ei erine palju. mingit nurgatagust firmat ehk ei maksa valida, selle driverid võivad vigased olla ja vigaseks jäädagi. ma näiteks valisin avertv hybridi, sest tal oli nii analoog- kui digitüüner ja lisaks veel s-video sisend - saab elioni digiboxi kanaleid ka arvutiga salvestada, kui peaks soov tekkima.