FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
nii
Viimati muutis elit, 11:31, 18 Apr 2013, muudetud 1 kord kokku.
Palun, K2 ja K11 on nüüdsest mux 1s vabas eetris 

Huvitav, kaua TV3 vastu punnib.
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Täitsa kena.
Kanal2 ja Kanal 11 on lõpuks conax maas ja pildid ees! (y)
Seega üks suur verstapost on eesti digi-tv puhul nüüd läbitud.
Jääme ootama nüüd ka TV3-e vastavat positiivset otsust,siis võib Levira DVB-Td juba tõsiselt võtta .
edit:roska jõudis juba ette
Seega üks suur verstapost on eesti digi-tv puhul nüüd läbitud.
Jääme ootama nüüd ka TV3-e vastavat positiivset otsust,siis võib Levira DVB-Td juba tõsiselt võtta .
edit:roska jõudis juba ette
See on hea, et k2 zuumi ei surutud vaid vabalevisse tuli.
Minu meelest võiks selle tv3 sealt zuumist maha võtta kui nad ise suuremast levist huvitatud ei ole, jääb teistele kanalitele rohkem riba.
Minu meelest võiks selle tv3 sealt zuumist maha võtta kui nad ise suuremast levist huvitatud ei ole, jääb teistele kanalitele rohkem riba.
- valgekotkas
- Admin
ilmselt mitte eriti kauavahur24 kirjutas:Huvitav, kaua TV3 vastu punnib.

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Mux1 peaks ikka levira käsutuses olema ja starmanil pole midagi pistmist. Starman majandab oma sita mux2 ja 3ga. Igaljuhul ma loodan et starman läheb p6hja oma zoomiga ja loobub sellest. Ning asemele tuleb keegi normaalsem.erol kirjutas:Super uudised.
Kuna K2 juba listi tuli, siis järelikult peatselt-peatselt ta ka tööle hakkamas.
ja kui neljap alustab K11, siis koos ETV2-ga on eesti kanaleid peatselt juba:
ETV
ETV2
Kanal2
TV3
Kalev Sport
TV6
Kanal 11
Neljas (kuna enamik on ikkagi zuum paketi tellijad - siis panen selle julgelt loetellu)
kokku siis 8 tk.
Täiesti super - analoog 3 tk versus digi 8 tk.
just sellepärast sai omal ajal DVB-T (ja ka Starmani aktsiate) kasuks otsustatud - st perspektiiv oli olemas.
ja see kui ETV2 on sisuliselt olümpia ajal eraldi spordikanal - mulle ka väga meeldib.
nii et 5+ levira ja starman.
ja probleemid nagu sisselülitamine+pildikvaliteet+HD+subtiitrid jne jne jne - mina võtan neid kui paratamatuid nähtuseid, mis iga asja alustamisega kaasnevad.
Ega keegi meist osanud 2. klassis kirjandit kirjutada - on klassikud öelnud.
Toetan 100%.tonuj kirjutas:See on hea, et k2 zuumi ei surutud vaid vabalevisse tuli.
Kui nad ise ei taha,pole vaja.
Õnne kõigile foorumlastele selle sündmuse puhul!
Aitäh Kanal2 ja Levira!
Aitäh Kanal2 ja Levira!
Üks küsimus: Kanal11el on subtiitrite all võimalik valida siis nii vene kui eesti subtiitreid. Hetkel on küll sissepõletatud aga kuna siis need subtiitreid ise peab valima? Kas uudiste ajal?
Need on ilmselt "lastehaigused", mis tuleb lihtsalt ära kannatada 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
See on ka neil veel tegemata: pildiformaadid. 4:3 letterboxitud aknas näidatakse kinoformaadis 2,21:1 laiekraanfilmi ja subtiitrid on musta ala peal, võiksid panna 4:3 ja 16:9 suhted ka paika, nagu normaalsetes riikides digiTV-s tehakse. Meie Banaanias on vist selleni veel pikk maa. Ja veel, mida panin tähele: üksikud sinised täpid vilguvad TV6 ja Kanal 11 saadete kaadrite mustadel taustadel nii pildiväljas kui ka mustadel äärtel kui näidatakse 4:3 letterboxis laekraanpilti. Seda pole ETV-l, Kanal2-l ja Kalev Spordil. Tuleb midagi ette võtta. Vastuvõtt Kohtla - Nõmme mux 1 kanalilt E33.
Ma arvan, et põhiküsimus peitub kahes asjas:
a) kas kanalil on motivatsiooni tegelda 16:9, dünaamiliste subtiitrite jms toreda ja kaasaegsega;
b) kas soetatud tehnika võimaldab seda teha.
Kui üks neist kahest vastusest on negatiivne, ei juhtu midagi.
Ntx Kommipoisid pole siiamaani oma 16:9-t tööle saand
a) kas kanalil on motivatsiooni tegelda 16:9, dünaamiliste subtiitrite jms toreda ja kaasaegsega;
b) kas soetatud tehnika võimaldab seda teha.
Kui üks neist kahest vastusest on negatiivne, ei juhtu midagi.
Ntx Kommipoisid pole siiamaani oma 16:9-t tööle saand

Täna mingid probleemid teletornis? ETV mux kuidagi vahelduva eduga töötab, kell 21 kukkus Q üldse nulli :S, mis toimub ?