Ju rohkemaks pole hetkel raha, tuleb tallinnas makse tõsta, siis saab paremaks.
Ma arvan, et see transponder läks katki sellise jama peale ....viidikas kirjutas:Tallinna TV läinud !Ha-Ha-Haa!
Natuke kannatust, praegustel andmetel tuleb novembrist tagasi, siis juba püsivalt ja arvatavasti koodi all, kuna litsents on ülevabariigiline, mitte üle-euroopaline. Septembri lõpus oli tehniline katsetus.Siidiuss kirjutas:Kas enam tagasi ei tule? Oleks ka tahtnud näha sati pealt tallinna tvd!
... ja...Scott kirjutas: praegustel andmetel tuleb novembrist tagasi, siis juba püsivalt ja arvatavasti koodi all,
kuna litsents on ülevabariigiline, mitte üle-euroopaline.
Keegi valetab sihilikult, ma loodan siiski, et see on Tallinna Linnavalitsus, eesotsas meie südametunnistuse, au, uhkuse ja tuleviku päiksega...Bushido kirjutas:Eesti, Läti ja Leedu elanikud näevad samuti Viasati kaudu kanalit.
Saad natuke valesti aru - Tallinna TV litsents lubab kanalit näidata Eesti Vabariigi territooriumil vabalevis ehk FTA ja kohustab kaabellevioperaatoreid retransleerima kõigile oma klientidele odavaimas paketis.tigekala kirjutas:... ja...Scott kirjutas: ... kuna litsents on ülevabariigiline, mitte üle-euroopaline.Keegi valetab sihilikult, ma loodan siiski, et ...Bushido kirjutas:Eesti, Läti ja Leedu elanikud näevad samuti Viasati kaudu kanalit.
Nu näed siis, Sa saad ise valesti aru kuna Sa pole Viasati klient olnud.Scott kirjutas:Kas muud Eesti kanalid on lõunanaabritele näha ja kas Eesti Via kaart avab Läti ja Leedu kanaleid, ei tea, kuna pole Viasati klient olnud.
Niipalju on foorumitest silma jäänud, et TV3 ja TV6 peaks vastastikku näha olema.
Tallinna TV pressikonverentsil seletas TTV pressiesindaja suusõnaliselt, et kanalit näevad ka Läti & Leedu vaatajad.tigekala kirjutas:Nu näed siis, Sa saad ise valesti aru kuna Sa pole Viasati klient olnud.Scott kirjutas:Kas muud Eesti kanalid on lõunanaabritele näha ja kas Eesti Via kaart avab Läti ja Leedu kanaleid, ei tea, kuna pole Viasati klient olnud.
Niipalju on foorumitest silma jäänud, et TV3 ja TV6 peaks vastastikku näha olema.
Eesti Viasati kaart ei ava ei Läti ega ka Leedu kanaleid, samuti ei ava Läti Viasati kaart Eesti ja Leedu kanaleid ja ka samuti ei ava
Leedu Viasati kaart Eesti ja Läti kanaleid. TV3-d ja ka TV6-d on kõikidel oma versioonid kanalitest, mida kah üksteise kaardid ei ava.
Ja miks peaksidki erinevate Balti riikide Viasatide kaardid avama üksteise kanaleid kui keeled on erinevad ja aru niikuinii midagi ei saa ?
Tallinna TV-st ei saaks aru nii lätlased kui ka leedukad.
Viasati lepingus on veel nüansse, mis piiravad Eesti kanalite vaatamist väljaspool Eesti riigi piiri.
Täpselt samuti pole nelja skandinaavia riigi Viasatide kaardid ristkasutuses ja ka nelja skandinaavia riigi Canal Digitalide kaardid ristkasutuses.
Kui tahaks näha kõiki Viasati kanaleid, peaks olemas olema lausa 8 riigi Viasati kaardid + ametlikud tuunerid. Kaheksas on Ukraina.
Kokkuvõtteks.
Kas ei saanud Bushido aru, mida räägiti Tallinna Linnavalitsuse pressikonferentsil või levitati Tallinna Linnavalitsuse pressikonferentsil lausvalet. Ma ise seda pressikonferentsi kahjuks ei näinud, et salomonlikku otsust teha.