Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Suletud
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Re: Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)

Postitus Postitas tigekala »

See siin on vesi Viasati veskile Pilt ... Paljud muidugi seda üldse loevad...
Kasutaja avatar
teekas
Õpetaja

Postitus Postitas teekas »

me haugume äkki vale puu all?

selles mõttes, et roska ehk päris üksi ja iseseisvalt neid asju ei otsusta? pean tunnistama, et ma pole kursis ka tema rolliga Leviras ja/või Starmanis. loodetavasti on tal siiski ka mingisugust mõju nendele otsustajatele ja siin tehtav kriitika leiaks ehk mingit vastukaja?
Kui puu on vale, miks siis ilmub sellelt puult seda tegevust õigustavaid ja kaitsvaid kommentaare, aga ei ühtegi selget vastust: miks on pilt nii vilets ja miks puudub reklaamitud levi.
Mina seda jama ei vaata (õnneks või õnnetuseks ei ole võimalik) aga mull on kõrini sellest, et pean selgitama inimestele et Zoom TV reklaam valetab neile lihtsalt näkku ja nemad ei kuulu sellesse Eestisse mida Zuum katab täielikult. Ei saa aru, kus on tarbijakaitse et sellist reklaami võib näidata. Aga ega vist see Eesti ei olegi Eesti, kuhu Zoom ei levi. Huvitav mis maa see siis on???
Kasutaja avatar
tonuj
Entusiast

Postitus Postitas tonuj »

vaatan praegult animal planeti, sebrad jooksevad ja pildil pole nagu vigagi.
ei tea kas silm hakkab ära harjuma või on miskeid piire nihutatud juba või
on hommikul osadel kanalitel staattiline pilt mis jätab teistele rohkem ruumi
Kasutaja avatar
jyri403
DigiTVfänn

Postitus Postitas jyri403 »

Vaatan praegu kursavenna juures Elioni pilte- hoopis teine asi võrreldes armsa Zuumiga. Vaatame kuidas ülejäänud vabakanalid mux1-s tulema hakkavad. Mina küll Zuumiga "silmi harjutada" enam ei kavatse. :mrgreen:
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

metsavend kirjutas:me haugume äkki vale puu all?

selles mõttes, et roska ehk päris üksi ja iseseisvalt neid asju ei otsusta? pean tunnistama, et ma pole kursis ka tema rolliga Leviras ja/või Starmanis. loodetavasti on tal siiski ka mingisugust mõju nendele otsustajatele ja siin tehtav kriitika leiaks ehk mingit vastukaja?
Mind paneb imestama Roska väited,et Levira ei puutu üldse asjasse ometi Roska siin kirjutanud ,et Levira tegeleb tehnilise poolega(mina saan aru nii,et võtavad signaali satilt või kust iganes ja konverdivad ringi ja saadavad eetrisse)huvitav mis kratid selle pildi vahepeal peesse keeravad.Ja samas kui see kõik ei ole Levira asi siis miks nad kandsid Starmaniga koos kahjumi kuludesse :) Ja Zoom tv üks omanik Levira st.vastutab sama palju kui teine.Ja kuna Roska võtab Levira eest sõna siis saab ta mis teenitud :) Ja arvan Roska saab sama hästi aru,et see projekt sellisel kujul lendab kuradile.Või nagu siin keegi eespool kirjutas,äkki tõesti eksperiment palju eestlane välja kannatab. :) Vaevalt need 6000 klienti seda värki kaua üleval peavad(üks nendest olen ise),mis valesse reklaami puutub siis enamus tirivad pillid poodi tagasi ja sellega asi tahe kohtusse või tarbijakaitsesse ei viitsi keegi minna.
Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

Postitus Postitas peeter3000 »

Aktsionäride vahel on sõlmitud optsioonileping, mille kohaselt on kokkulepitud
tingimustel Leviral õigus ja kohustus müüa ja Starmanil õigus ja kohustus
omandada Levirale kuuluv osalus.
Optsioon kehtib perioodil 1. juuli 2008 kuni 31. detsember 2010 ja selle oluliseks põhitingimuseks on kliendiarvu jõudmine vahemikku 35 000 kuni 50000.
(Postimees20.09.2006)
Riigi osalus Leviras on 51%. Kas Savisaar on kursis, et toimub ärastamine?
(Postimees 20.09.2006-komm)

..ok..see selleks..
ma soovitaks siin foorumis kirjutajatel koostada küsimused Eesti Digitaaltelevisiooni ASi juhtidele.
ja siis need KÜSIMUSED ja saadud VASTUSED saata
majandus- ja kommunikatsiooniministrile Juhan Partsile(kes tahab digile üleminekut aastal 2010).See valgustaks teda kindlasti esile kerkivatest probleemidest.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

faas kirjutas:Vaevalt need 6000 klienti seda värki kaua üleval peavad(üks nendest olen ise),mis valesse reklaami puutub siis enamus tirivad pillid poodi tagasi ja sellega asi tahe kohtusse või tarbijakaitsesse ei viitsi keegi minna.
e-ee ...
mina näen zuumil turusnishi küll - igasugu väiksemad kontorid,valvuriputkad,katlamajad etc
kus peamine,et mingi pilt ees on.Suvel jalka EM,olümpiamängud ...
eraldi telekat tal kah vaja pole - lükkad monitori boxile taha ja vahid, 8)
Kasutaja avatar
Martini
Entusiast

Postitus Postitas Martini »

roska kirjutas: Kui Te pole seni veel märganud, siis meil edastatake üldiselt kanalite Venemaa versioone ning vastuseks paljudele, jah, kõik kanalid, millel pole täisresolutsiooni, edastatakse originaalis sellisena. Me ei ole Põhjamaa, me pole Soome, sellega ei ole mõtet võrrelda. Kanalid ja feeded on täiesti erinevad, tulge maapeale.
Ma nüüd ei adresseeri seda märkust Roskale, sest tõesti ma usun, et Levira programme sisse ei osta, aga ma esinen ikkagi sellise arvamuse kohta oma seisukohaga:

"lugupeetud programmiostjad, minge karup***e. Lugege värskeid ajalehti ja te avastate, et meil pole siin mitte Venemaa ja NSVL, vaid Euroopa Liitu kuuluv riik. Meie raha on seotud euroga, mitte rublaga. Meie keel on lähisugulane soome keelele, mitte vene keelele. Lõpetage oma idiootsused ja ostke EU riigi jaoks euroopa contenti."

Kui keegi tahab, võib ta selle jutu telefoni teel numbril 1770 ette lugeda, mina ei viitsi.

Ühesõnaga, minu meelest võiks ikkagi siinkandis rohkem kui üks maksu-tv pakkuja olla. Ma pean silmas just üle DVB-T. Las Levira edastab, aga me võidaks märkimisväärselt sellest, kui sisupakkujate vahel oleks konkurents.
Kasutaja avatar
jyri403
DigiTVfänn

Postitus Postitas jyri403 »

Martini kirjutas:
roska kirjutas: Kui Te pole seni veel märganud, siis meil edastatake üldiselt kanalite Venemaa versioone ning vastuseks paljudele, jah, kõik kanalid, millel pole täisresolutsiooni, edastatakse originaalis sellisena. Me ei ole Põhjamaa, me pole Soome, sellega ei ole mõtet võrrelda. Kanalid ja feeded on täiesti erinevad, tulge maapeale.
Ma nüüd ei adresseeri seda märkust Roskale, sest tõesti ma usun, et Levira programme sisse ei osta, aga ma esinen ikkagi sellise arvamuse kohta oma seisukohaga:

"lugupeetud programmiostjad, minge karup***e. Lugege värskeid ajalehti ja te avastate, et meil pole siin mitte Venemaa ja NSVL, vaid Euroopa Liitu kuuluv riik. Meie raha on seotud euroga, mitte rublaga. Meie keel on lähisugulane soome keelele, mitte vene keelele. Lõpetage oma idiootsused ja ostke EU riigi jaoks euroopa contenti."

Kui keegi tahab, võib ta selle jutu telefoni teel numbril 1770 ette lugeda, mina ei viitsi.

Ühesõnaga, minu meelest võiks ikkagi siinkandis rohkem kui üks maksu-tv pakkuja olla. Ma pean silmas just üle DVB-T. Las Levira edastab, aga me võidaks märkimisväärselt sellest, kui sisupakkujate vahel oleks konkurents.
Kui keegi koguks sellele kirjale nagu petitsioonile allkirju, kahe käega kirjutaks alla.
Nüüd küsimus. Mille järgi programmitootjad liigitavad maid nö regioonidesse? Kes on pannud meid Venemaaga ja endise NSVL-ga ühte patta ja mis EESMÄRGIL? Kes ja kus seda asja kamandab? Neljandat aastat on juba meil Euroliit. Mis toimub? Kes seda otsustab ja mille järgi? Teadjamad palun vastake! See Venemaaga ühes pajas olemine ajab oksele! Lihtsalt paha hakkab. Vabandage ette võimalike lollide küsimuste pärast!
Kasutaja avatar
tonuj
Entusiast

Postitus Postitas tonuj »

Kui keegi koguks sellele kirjale nagu petitsioonile allkirju, kahe käega kirjutaks alla.
allkirju vabaduse poolt saab siin anda http://vabadusesammas.planet.ee/?p=0
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Martini Levira tõesti ei osta ise programme sisse aga ühe omanikuna on võimalik mõjutada kanali valikut st. s..t algmaterjal ei saa levitada.Ja kuna see kompott on ühis siis ei saa üks osapool väita,et ei tea midagi ja ei huvita kah(meie ei osta ei turusta jne.).Ja ma tõesti loodan,et see Zoom-tv läheb hingusele ja tänu sellele jääb ruumi vabasid kanaleid edastada normaalse kvaliteediga.Ja tulevikus tuleb asemele mõni korralik operaator kes ei üllata massiga vaid kvaliteediga, :) sest Levira on suuteline edastama normaalset pilti nagu näha võib.

Tigekala see siin paistab kõige populaarsem teema olema küll loevad ja paljud :)
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

pmst kas ma saan õieti aru, et voom on hea kvaliteediga ? ... kui nii siis on zuum&co-l hea võimalus lõpetada see muu jama ära ja võtta asemele kolm-neli hd kanalit ja olla esimene maailmas kes vaid hd paketti pakub :mrgreen: ... aga noh - ilmselt on see ulme ja lähen nüüd nurka häbenema, sest ma ei ole soomlane-rootslane ja isegi mitte eurooplane ... :twisted:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
spyhalfer
Edasijõudnu

Postitus Postitas spyhalfer »

Kas põhjamaalastele lastakse ka siis vene audiot?
tonuj kirjutas:
allkirju vabaduse poolt saab siin anda http://vabadusesammas.planet.ee/?p=0
Mina olen ateist ja ma ei usu, et selle risti toetamise tulemusena annaks mingi "jumal" meile parema pildi zuum tv-sse.
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

valgekotkas kirjutas:pmst kas ma saan õieti aru, et voom on hea kvaliteediga ? ... kui nii siis on zuum&co-l hea võimalus lõpetada see muu jama ära ja võtta asemele kolm-neli hd kanalit ja olla esimene maailmas kes vaid hd paketti pakub :mrgreen: ... aga noh - ilmselt on see ulme ja lähen nüüd nurka häbenema, sest ma ei ole soomlane-rootslane ja isegi mitte eurooplane ... :twisted:
Loomulikult on Voom HD Levira DVB-T kaudu vaadatuna täiesti OK pildikvaliteediga (mul on kogemata võimalik võrrelda nii satelliidilt tulevat programmi kui ka Levira maapealset versiooni - Levira pluss on isegi see, et soomekeelsed subtiitrid on all, seda minu satelliidituuner veel ei võimalda :cry: ),

andke ETV, Kanal2 ja TV3 lahtistena sama kvaliteediga nagu on Voom HD raffale kätte ja ongi asi korras.

Muude kanalitega võib siis "säästuoperaatorina" toimetada -pange 50 kanalit ühte muxi , igale kanalile ribalaiust 100 kB või vähem ja raffas ruigab rõõmust! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Postitus Postitas TarmoTanilsoo »

Huvitav, mis imelik staatiline häire see on, mis TV3 digipildist vahepeal läbi käib, kui näidatakse tumedat ekraani... Pilt meenutab analoog-tv'd kui keegi automootori teleri juures käivitab...
Suletud

Mine “Maapealne Digi-TV”