FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Postitus Postitas raivo »

Selles mux-s on test Vidzemes test,tv5,ltv1,ltv7 ...
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

vedrumuhv kirjutas:Selles mux-s on test Vidzemes test,tv5,ltv1,ltv7 ...
Kle - UHF kanali number on tähtis, kust see MUX tuli.
Neil ei ole kogu maad katvat SFN võrku ning siis saab suht täpselt öelda, kus mastis see konkreetne saatja (made by Rohde&Schwarz :mrgreen: ) on.
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

Krt, hetkel Rakverest 5km lõunasse tuleb tavalise logoantenniga tagantpoolt soome mis müriseb, kõik osutid on põhjas, muxid järgmised: E32, E44, E46, E53. Tundub et Espoo
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

karla kirjutas:Krt, hetkel Rakverest 5km lõunasse tuleb tavalise logoantenniga tagantpoolt soome mis müriseb, kõik osutid on põhjas, muxid järgmised: E32, E44, E46, E53. Tundub et Espoo
Jah see tundub Espoo moodi olema küll :twisted:
Elagu digipööre!!!
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Mulle meeldib, pilt silmale palju siledam kaeda kui meie digi, saavad kui tahavad, kuramuse roiskuv kapitalism. Et mina niimoodi elaksin kui nemad mädanevad. :D
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

karla kirjutas:Mulle meeldib, pilt silmale palju siledam kaeda kui meie digi, saavad kui tahavad, kuramuse roiskuv kapitalism. Et mina niimoodi elaksin kui nemad mädanevad. :D
Nah, see on MPEG2, sinna ei anna toppida 12 kanalit MUXi nii, et raffas ei möriseks... :roll:
Aga halb on neil see, et terrestrial HD-d ei anna sinna samuti toppida, meite MPEG4 süsteemis saab sellega hakkama küll (nagu Levira kogemata ja paha aimamata paar korda ongi näidanud - laulupidu ja Moskva euroviisud :mrgreen: )
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Ise olid lollid, poleks näidanud ei teaks keegi et ka korralikku pilti saab edastada. Nüüd peavad seda virinat kannatama. Kaesin ise kah neid teste, peris hea oli kohe.:lol:
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Postitus Postitas martinj »

Krt, Ellamaa masti pilt hakib, vahepeal oli 20 min maas. Jalgpalli ei näe ! Ja süüdi pole ülilevi.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
siil udus
DigiTVfänn

Postitus Postitas siil udus »

Pärnu mux1 hakkis täna samuti. Pole veel varem seda täheldanud. Mux2 ja mux3 on neil nagunii pidevalt kadunud.
Läti muxid seevastu tulevad korralikult. Väljaarvatud nõrk Valmiera E54, mis vahel on ja vahel ei ole.
Samas mine seda leviilma tea. Telku oli korjanud listi mingid 5 Rootsi kanalit SVT1 ABC, SVT2 ABC, SVTB/SVT24, Alandskanalen, Kunskapskana... või midagi taolist vist E23 pealt kui mälu ei peta.
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Põhjus,miks ma ülilevi ei kahtlusta. Q läks nulli aga samuti kadus ka S ,mis kukkus 16 peale 86-lt ja oli seal stabiilselt . Ülileviga oleks S pendeldanud. Vastuvõtja:HD zuumbox.
Ja "süüdi" loomulikult mina,et ämm telekat ei näe.
Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

Postitus Postitas peeter3000 »

siil udus kirjutas: Samas mine seda leviilma tea. Telku oli korjanud listi mingid 5 Rootsi kanalit SVT1 ABC, SVT2 ABC, SVTB/SVT24, Alandskanalen, Kunskapskana... või midagi taolist vist E23 pealt kui mälu ei peta.
Ahvenamaa (Alands-) kanalid tulevad E25 ja E35 pealt.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
homer
Uudistaja

Postitus Postitas homer »

Mul on täna nii, et Philipsi teler, millel on sisseehitatud digiboks, ei näita vabalevi kanaleid. Zoom TV kanalid on olemas. Antenn suunatud Valgjärvele. Ühendasin telekaga välise digiboksi, kanalid olemas. Kas võib kahtlustada mingit teleka riket või on signaal lihtsalt millegipärast täna nõrgem ja teleka enda digiboks pole nii tundlik. Välise boksiga on pilt ju korras.
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Mul oli nädal tagasi sama jama, philipsi telekas keeldus töötamast. Lahendus - 20 minutit saba seinast välja ja otsi kanalid uuesti.Soft läks lolliks.
Kasutaja avatar
ragnar
Entusiast

Postitus Postitas ragnar »

homer kirjutas:Mul on täna nii, et Philipsi teler, millel on sisseehitatud digiboks, ei näita vabalevi kanaleid. Zoom TV kanalid on olemas. Antenn suunatud Valgjärvele. Ühendasin telekaga välise digiboksi, kanalid olemas. Kas võib kahtlustada mingit teleka riket või on signaal lihtsalt millegipärast täna nõrgem ja teleka enda digiboks pole nii tundlik. Välise boksiga on pilt ju korras.
Tundub jah,et need pihilipsi (Philips) asjad lähvad kuumaga lolliks,mul andis isegi termomeetri andur kuumaga saba :twisted:
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

ragnar kirjutas:
homer kirjutas:Mul on täna nii, et Philipsi teler, millel on sisseehitatud digiboks, ei näita vabalevi kanaleid. Zoom TV kanalid on olemas. Antenn suunatud Valgjärvele. Ühendasin telekaga välise digiboksi, kanalid olemas. Kas võib kahtlustada mingit teleka riket või on signaal lihtsalt millegipärast täna nõrgem ja teleka enda digiboks pole nii tundlik. Välise boksiga on pilt ju korras.
Tundub jah,et need pihilipsi (Philips) asjad lähvad kuumaga lolliks,mul andis isegi termomeetri andur kuumaga saba :twisted:
ÄHH... :mrgreen: õli tulle... :wink:
parem kasutage panasooniku plasma telekaid :wink: :mrgreen:
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”