27,5W-on keegi näppinud?
Re: 27,5W-on keegi näppinud?
Mõtekam on kastist võtta ja mõõta.
Ma ei tahaks sekkuda arutellu, kuid ei anna rahu arutelu käik.
Millegi pärast, peaaegu kõikide vastuvõttu puudutavate teemade puhul, käib arutelu suunas - kui väikese antenniga midagi näeks?! Kokkuhoid närvide arvelt?
Minu veendumuse kohaselt peaks hoopis arutama - mis mõõdus antenn tagab kindla vastuvõtu, sest tahetakse ju rahulikult vaadata.
Suhthea lahendus oleks mootorajamiga 1,1m antenn.
Foorumit pidevalt jälgijatel peaks olema teada tema eelised multifeed`i ees (ühesugune suurus kõikide sattide jaoks, saab kätte väga palju satte, odavaim) ja puudus - kerimise aeg satilt satile.
Aga valiku teeb igaüks ise.
Millegi pärast, peaaegu kõikide vastuvõttu puudutavate teemade puhul, käib arutelu suunas - kui väikese antenniga midagi näeks?! Kokkuhoid närvide arvelt?
Minu veendumuse kohaselt peaks hoopis arutama - mis mõõdus antenn tagab kindla vastuvõtu, sest tahetakse ju rahulikult vaadata.
Suhthea lahendus oleks mootorajamiga 1,1m antenn.
Foorumit pidevalt jälgijatel peaks olema teada tema eelised multifeed`i ees (ühesugune suurus kõikide sattide jaoks, saab kätte väga palju satte, odavaim) ja puudus - kerimise aeg satilt satile.
Aga valiku teeb igaüks ise.
Mul on lugu lihtne - seisavad sellised antennid ja ka BU pead on olemas. Kui on midagi vaadata ja tinglik 80cm on mingil põhjusel ebapiisav - lahendan 110 peale (mul üks juba on eelmisest sajandist, sellele oleks vaja mõnedel kanalitel isegi sumblüli sest muidu tüürib tuuneri sisendi üle). Seejuures ta ongi mootorajamiga, aktuaatori tööpiirkond ei lase lihtsalt nii kaugele keerata. Jalg laseb ja on 82E-45W vahemikus päris täpne olnud.
Mul ei ole midagi selle vastu et antenn peaks olema korralik - paraku ma ei saa endale lubada 5m antenni.
Hääled torus sosistasid et peeglid peaks olema 82x72cm...
Mul ei ole midagi selle vastu et antenn peaks olema korralik - paraku ma ei saa endale lubada 5m antenni.
Hääled torus sosistasid et peeglid peaks olema 82x72cm...
Nu vot... Mida ma rääkisin...satik kirjutas:Hääled torus sosistasid, et peeglid peaks olema 82x72cm...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
- peeter3000
- Digivanake
triax td78 tuleb väga hästi.
natuke oli paigast ära läinud.
keerasin "umbes" paika.
praegu 10,4dB
natuke oli paigast ära läinud.
keerasin "umbes" paika.
praegu 10,4dB
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Nonii, ladusin teise taldriku siis üles ja 3 tundi puhast keppi tulemust ei toonud.
Satfinder näitab, et signaal olemas. Aga kuhu kuramuse satile ma sattunud olen, pole aimugi.
27.5w, 30w jne ütlevad no signal.
kui täpne teistel see dishpointer.com näidatav joon on?
Homme vist hakkan julmalt blindskänne tegema, ega vist muud üle jää kui soov teada, kus kuradi positsioonil asun.
Satfinder näitab, et signaal olemas. Aga kuhu kuramuse satile ma sattunud olen, pole aimugi.

Homme vist hakkan julmalt blindskänne tegema, ega vist muud üle jää kui soov teada, kus kuradi positsioonil asun.
Dishpointer võib vabalt 5 kraadi mööda panna. Ei tohi antenni taga olla, siis kipub valesti näitama. Katsu vähemalt paar meetrit antennist eemal olla, näiteks antenni ees.
Aga nüüd on seis selline et uut BISS koodi kellegil pole.
Hea et olümpia sai ära vaadata.
Oli korralik HD kvaliteet.
Aga nüüd on seis selline et uut BISS koodi kellegil pole.
Hea et olümpia sai ära vaadata.
Oli korralik HD kvaliteet.
Aerial AS24 polarmount 76E - 13E Ku+C; 2.1M 87E C; 2.4M 7E; 2xTriax110Ku; 3M 28.2E; 30W.
Amiko Viper4K; DR.HD F15; TBS-5925; TBS-5520SE.
Amiko Viper4K; DR.HD F15; TBS-5925; TBS-5520SE.
Võti see nagunii välja uuritakse varsti, sellepärast ei hakka muretsemagi.
Pildistasin 14. okt õigetel kellaaegadel päikesekaare, nüüd pole mingit muret antennide suunamisel, suuna saab alati mõne puuladva järgi kätte, jääb ainult täpsem häälestus. Soovitan sama. Veebruaris asus ka päike satelliitide taga ja praegugi peaks veel enam-vähem õige suuna saama.kokku123 kirjutas:Nonii, ladusin teise taldriku siis üles ja 3 tundi puhast keppi tulemust ei toonud.
Satfinder näitab, et signaal olemas. Aga kuhu kuramuse satile ma sattunud olen, pole aimugi.27.5w, 30w jne ütlevad no signal.
27,5 W on kahjuks puud ees. Antenn tuleks viia majast 30 m kaugusele ja 7-8 m kõrgusele siis ehk saaksin otsevaate, aga nii suur fänn ma nüüd ka pole, et sellega jäntima hakkaksin.
http://www.satellite-calculations.com/S ... status.php
Ava Maaameti X-GIS kaardiserver, pane oma asukoht sisse, suumi maksimumsuurusesse ja märgi oma panni asukoht joonlaua-tabis ära. Kirjuta üles selle punkti koordinaadid võimalikult suure täpsusega. Siis vähenda kaarti, tõmba joon täpselt lõunasse (180,00 kraadi) ja salvesta pildifailina. Tee teine joon samamoodi mõne lõunasuunas asuva püsiva hästi eralduva objekti kohta (pikk korsten, maja nurk vms). Märgi üles selle kõrvalekalle kraadides lõunasuunast. Nii saad referentsi ja pole vaja kompassi kasutada, kuna see lisab ebatäpsust.
Ava http://www.satlex.de/en/azel_calc.html , sisesta vajalikud andmed ning nüüd saab malliga väga täpselt suuna teada.
27,5W puhul otsi enne üles 30W ja 24,5W ning märgi mastile nende asukohad. BBC-d on nende keskel.
Ava http://www.satlex.de/en/azel_calc.html , sisesta vajalikud andmed ning nüüd saab malliga väga täpselt suuna teada.
27,5W puhul otsi enne üles 30W ja 24,5W ning märgi mastile nende asukohad. BBC-d on nende keskel.
Oh johhaidii küll, no kurat ei leia mitte miskit
Satfinder väidab minskit signaali olemas olevat, lähen tuppa tuuneri juurde - proovin 1 satti, proovin teist, mitte midagi.
Kui alla see nokk vahtima peab (kellegil fotot pole sheerida?), mul vahib kohati ikka kuradi pikki maad
Testinud ka neid krdi androidi appe - ühte ja teist, panen sati suuna täpselt nende järgi ja nihutan taldrikut üles ja alla poole kuid ei miskit. Müstika.
EDIT: sobrasin veel neid appe, leidsin sellise https://play.google.com/store/apps/deta ... ishaligner
Teise taldriku puhul, mis 16E vahib, näitas see suunda väga täpselt.
Homme testin kas saan selle abil paika.

Satfinder väidab minskit signaali olemas olevat, lähen tuppa tuuneri juurde - proovin 1 satti, proovin teist, mitte midagi.
Kui alla see nokk vahtima peab (kellegil fotot pole sheerida?), mul vahib kohati ikka kuradi pikki maad

Testinud ka neid krdi androidi appe - ühte ja teist, panen sati suuna täpselt nende järgi ja nihutan taldrikut üles ja alla poole kuid ei miskit. Müstika.
EDIT: sobrasin veel neid appe, leidsin sellise https://play.google.com/store/apps/deta ... ishaligner
Teise taldriku puhul, mis 16E vahib, näitas see suunda väga täpselt.
Homme testin kas saan selle abil paika.
Uus tüüner on välja tulnud, mis võimaldab vaadata BBC 27,5°W hind 169,00 EUR
Dr.HD D15
LINK http://www.satshop24.de/cgi-bin/satshop ... ,Dr_HD_D15
Satelliten-Receiver mit LAN ,Spectrum Analyzer + Media Player + Wetterstation + Blindscan + 10000 Speicherplätze + DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS, BBC 27,5°W
Dr.HD D15
LINK http://www.satshop24.de/cgi-bin/satshop ... ,Dr_HD_D15
Satelliten-Receiver mit LAN ,Spectrum Analyzer + Media Player + Wetterstation + Blindscan + 10000 Speicherplätze + DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS, BBC 27,5°W
- peeter3000
- Digivanake
kas Te aru ei saa ,et 275W ei ole midagi vaadata!
kõik ei leia isegi seda satti üles taevast.
lisaks ei toeta kõik boxid 44100 SR.
lisaks on need kõik kinnised kanalid, mida ei hakkagi kunagi lahti saama!
kogu see teema on ainult "asjaarmastajatele" ,mitte kanalite vaatamiseks..
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Hetkel jah on uus võti nonpublic, aga küll ta varsti välja tilgub foorumites.peeter3000 kirjutas:kas Te aru ei saa ,et 275W ei ole midagi vaadata!
27.02-postitus - need seal on õiged andmed, nii et uus võti
oli olemas praktiliselt kohe.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
#Vu+Duo4K#Dreambox DM920#RockTek GX1#Nokia 8010 Streaming Box#RockTek GT1#TechniSat DIGITRADIO 143-v3#SDRplay RSPdx#Yamaha RX-V6A
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
Aga huvitaval kobel siiski vaadatakse.peeter3000 kirjutas: lisaks on need kõik kinnised kanalid, mida ei hakkagi kunagi lahti saama!
Leidmine on omaette teema - jah, antud sati leidmine pole nagu 4.8E oma, kus suvalt keerad ja juba ta tuleb. Aga ei midagi võimatut, veidi mässamist ja aega nõuab vaid.
Kel huvi tagada 100% vastuvõtt aastaringi ja raha kotiga seljas, võib endale muidugi 6-7m taldriku püsti panna.