Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Suletud
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Re: Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)

Postitus Postitas TarmoTanilsoo »

goga66 kirjutas:suhtlesin 1770, olid väga üllatunud, sellise veateate peale jalubasid tagasi helistada
Mis telemastist sa digi-tv'd vastu võtad?
Kasutaja avatar
ompu
Edasijõudnu

Postitus Postitas ompu »

mul ka sama viga, ja 1770 helistades ma ei ole kindel kas vastuvõtnud neiu arugi sai mis minu probleem on, uuendus ebaõnnestus aga pildid on mul ju ees, niiet ei ole probleemi. kuidas siis seda uuendust nüüd saab? ma lasin ta eest ära kohe kui tuli teade et viga on. ma ka valgjärvelt võtan vastu
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

ompu kirjutas:mul ka sama viga, ja 1770 helistades ma ei ole kindel kas vastuvõtnud neiu arugi sai mis minu probleem on, uuendus ebaõnnestus aga pildid on mul ju ees, niiet ei ole probleemi. kuidas siis seda uuendust nüüd saab? ma lasin ta eest ära kohe kui tuli teade et viga on. ma ka valgjärvelt võtan vastu
Mul hakkab tekkima tunne, et antud juhul peame süüdlast otsima Valgjärve telemastist...
Kasutaja avatar
battery
Edasijõudnu

Postitus Postitas battery »

Just, ma elutsen ka Valgjärve ümber. Tahaks ka tarkvarauuendust..
Kasutaja avatar
goga66
Uudistaja

Postitus Postitas goga66 »

tundub küll, sest ise ka Valgjärve küljes
Kasutaja avatar
goga66
Uudistaja

Postitus Postitas goga66 »

battery kirjutas:Just, ma elutsen ka Valgjärve ümber. Tahaks ka tarkvarauuendust..

Kas sul ei paku võimalust , kui boxi sisse lülitad, ning kas sul on menüüs ikka OTA uuendus lubatud, vaata järgi

kui ei ole, siis tee valik, ning lülita box korraks välja ja sisse tagasi ning siis peaks pakkuma
Kasutaja avatar
TarmoTanilsoo
Digivanake
Kontakt:

Nüüd on see uuendus vist mastist maha võetud... Enam digiboks ei teata tarkvarauuendusest.
Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

Postitus Postitas peeter3000 »

battery kirjutas:nagu nalja tuli, kui lülitasin boksi välja :mrgreen: aga andis errori mulle nüüd :?

ja vastasin veel ühe vea, eile kui boksi ümber vahetasin sain vist vigase boksi tagasi, kuna nüüd ka see sisse tuleb lülitada kaks korda :|

ja helistades 1770 ütleb et tegu on üldise veaga.
YESS mulle tuli enne ära... :mrgreen:

tegelt algas asi sellest,et 1muxi peale pannes tuli ekraanile teade,et kas soovid uuendust.
ma ei jõudnud OK vajutada kui juba oli pilt eest läinud ja muxi kanalid Lemmikutest kadunud.
kui uuesti 1muxi kanalile panin-uuesti kiri kas soovid uuendust,vajutasin kiirelt OK,nüüd hakkas "downloadima".mis kestis ca 5min.
pärast oli veel jamamist küll,kuna tegi iga muxi peal programmiuuendusi ja kustutas kanalid mälust.50minutit ja oligi asi korras :evil:
lõpp hea,kõik hea! (näiteks õllet jooma :mrgreen: )
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kasutaja avatar
battery
Edasijõudnu

Postitus Postitas battery »

peeter3000 kirjutas:
battery kirjutas:nagu nalja tuli, kui lülitasin boksi välja :mrgreen: aga andis errori mulle nüüd :?

ja vastasin veel ühe vea, eile kui boksi ümber vahetasin sain vist vigase boksi tagasi, kuna nüüd ka see sisse tuleb lülitada kaks korda :|

ja helistades 1770 ütleb et tegu on üldise veaga.
YESS mulle tuli enne ära... :mrgreen:

tegelt algas asi sellest,et 1muxi peale pannes tuli ekraanile teade,et kas soovid uuendust.
ma ei jõudnud OK vajutada kui juba oli pilt eest läinud ja muxi kanalid Lemmikutest kadunud.
kui uuesti 1muxi kanalile panin-uuesti kiri kas soovid uuendust,vajutasin kiirelt OK,nüüd hakkas "downloadima".mis kestis ca 5min.
pärast oli veel jamamist küll,kuna tegi iga muxi peal programmiuuendusi ja kustutas kanalid mälust.50minutit ja oligi asi korras :evil:
lõpp hea,kõik hea! (näiteks õllet jooma :mrgreen: )
Tore siis :D ah küll ta kunagi jõuab :mrgreen:
Kasutaja avatar
Scott
Digivanake

Postitus Postitas Scott »

Mul näitas boks, et "Programmiuuendused. Palun oota", kuid uut softi siiani veel pole, kuigi seadetes teavitusega uuendus lubatud. Praegu Tallinna torni/Kristiine masti levialas (oleneb, kummale poole antenn keerata).

Kuidas uue softi omanikud arvavad - on uus kandiline kujundus ja lisafunktsioonid uuendamist väärt või on vanaga võrreldes vähe muutunud?
Foorumil
Kasutaja avatar
Zuumbox
Digivanake

Postitus Postitas Zuumbox »

Scott kirjutas:Mul näitas boks, et "Programmiuuendused. Palun oota", kuid uut softi siiani veel pole, kuigi seadetes teavitusega uuendus lubatud. Praegu Tallinna torni/Kristiine masti levialas (oleneb, kummale poole antenn keerata).
Sama siin. Ju siis oli softis "bug" sees ja võeti eetrist maha :roll:
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

Postitus Postitas peeter3000 »

Zuumbox kirjutas:
Scott kirjutas:Mul näitas boks, et "Programmiuuendused. Palun oota", kuid uut softi siiani veel pole, kuigi seadetes teavitusega uuendus lubatud. Praegu Tallinna torni/Kristiine masti levialas (oleneb, kummale poole antenn keerata).
Sama siin. Ju siis oli softis "bug" sees ja võeti eetrist maha :roll:
mul töötab.
sama soft,mis uue partii boxidel.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kasutaja avatar
mpeg007
Edasijõudnu

Postitus Postitas mpeg007 »

Ma ise Valgjärve masti piirkonnas.Nüüd vähemalt lülitab peale softi uuendamist esimese korraga boksi sisse.Aga muud nagu uut pole märganud sofis.
Kasutaja avatar
jyri403
DigiTVfänn

Postitus Postitas jyri403 »

Mis muxide pealt softiuuendust laadisite, kui see on olemas?
Vaatan Kohtla- Nõmme ja Koeru mastide mux1 pealt, boks ei ütle midagi selle kohta.
Kasutaja avatar
mpeg007
Edasijõudnu

Postitus Postitas mpeg007 »

1 muxi peal pakkus uuendust.
Suletud

Mine “Maapealne Digi-TV”