To: Roskapeeter3000 kirjutas:mul kah viimasel ajal mingi 5x lemmikutest ära kustutanud programmiuuendustega.aandra kirjutas:Minuarust järgmine ämber on see, et box teatas vahepeal kogu aeg: " uuendamine" ja siis jälle unustas Lemmikud ära. Satifirmad ei saada kohustuslikku uuendust, miks Starman seda teeb? Kuna olen boxi välja ostnud, siis leian, et Starmanil ja Leviral ei ole mingit õigust minu isiklikku vara ämbrisse saata! Kuna tegemist on üle 1000 kroonise asjaga, saab loo kriminaalseks muuta.
vähemalt on asi nüüd käppas une pealt.
Tsiteeritud postituste põhjal küsimus:
Kes tegeleb programmiuuendustega, kas Levira või Starman? Miks pole provaideri kodulehel softiuuendusi, ka vanemaid saada, et saaks arvutist USB kaudu sisse panna, nagu teistel bokside valmistajatel on? Saaks USB kaudu nt panna vanema softi peale, kui probleemid tekivad. Küsimus veel: kas tehase seadete taastamisega taastub see soft, mis tehases boksile sündimisest saadik peale pandi? Palun Roska, vasta.

Kui Levira võimuses on panna softiuuendus eetrise, siis on tal võimalik see ka allalaadimiseks netilehele välja panna. Miks seda elementaarset asja ei tehta, jääb arusaamatuks.