HD kanalid.

Leidsid mõne huvitava HDTV kanali
Vasta
Kasutaja avatar
Inq
Entusiast

Re: HD kanalid.

Postitus Postitas Inq »

Henkka kirjutas:Kui ma võrdlen selle teravusega, millega Sky Sport HD (saksa) näiteks golfi näitab, siis nendel seal Lõuna-Aafrikas on vist kaamera läätsed puhastamata jäetud :mrgreen:
mustad mehed, mustad läätsed :)

keegi võiks seda EPG asja kommenteerida mida ma enne siin mainisin
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Inq kirjutas:Keegi võiks seda EPG asja kommenteerida, mida ma enne siin mainisin.
Ma juba kommenteerisin >
tigekala kirjutas:See oli piltlik näide, kuidas ühed skandinaavlased on tsipa rohkem arenenud kui teised.
Üldiselt pidi nii olema - Kui ei tehta lapsi vaid oma suguvõsa piires, pidid lapsed targemad ja arenenumad sündima.
Kusjuures, põdrad lõpetasid saate ära, aga svedud näitavad edasi, stuudio arutelu.
Kasutaja avatar
Sculder
DigiTVfänn

Postitus Postitas Sculder »

Üritasin eesti keelsena korraks vaadata aga no ei suutnud. ETV pealt oli ikka jube see udukogude siblimine. Tuli YLE HD-lt jäähokit edasi vaadata :wink: :lol:
DVB-S2: DM8000HD PVR (1W & 5E) | DVB-T/S/C: Panasonic TX-P42V20E | DVB-T2: Panasonic DMR-BW780EBK | DVB-T2/S2/C: LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Postitus Postitas rimas »

Sculder kirjutas:Üritasin eesti keelsena korraks vaadata aga no ei suutnud. ETV pealt oli ikka jube see udukogude siblimine. Tuli YLE HD-lt jäähokit edasi vaadata :wink: :lol:
Kahjuks on ETV pilt pärast 16:9 kasutusele võttu hoopis hullemaks läinud. OM ajal oli YLE HD ja Elioni ETV heli täielikus sünkroonis, nüüd enam mitte. :cry:
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

rimas kirjutas:
Sculder kirjutas:Üritasin eesti keelsena korraks vaadata aga no ei suutnud. ETV pealt oli ikka jube see udukogude siblimine. Tuli YLE HD-lt jäähokit edasi vaadata :wink: :lol:
Kahjuks on ETV pilt pärast 16:9 kasutusele võttu hoopis hullemaks läinud. OM ajal oli YLE HD ja Elioni ETV heli täielikus sünkroonis, nüüd enam mitte. :cry:
oot-oot ... mis seos on ETV 16:9 formaadis pildi kvaliteedi (milline see välja näeb, tean kahjuks ise ka :twisted: ) ja YLE HD ning Elioni ETV heli omavahelise sünkro vahel? :?:
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

"Jalka" juurde tagasi:
põtradel (YLE HD) on endiselt Jääkiekon MM teemaks...
Samal ajal minu jaoks on HD pilt paremaks muutunud - seda eriti Sky Sport HD (saksa) pealt.
Aga kas need pildid ei tule ka erinevatelt mängupaikadelt (mõtlen tänast esimest mängu ja nüüdset mängu)?
(vabandan oma lauslollust "vuti" suhtes, aga nii see kahjuks on... :evil: )
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Henkka kirjutas:oot-oot ... mis seos on ETV 16:9 formaadis pildi kvaliteedi (milline see välja näeb, tean kahjuks ise ka :twisted: ) ja YLE HD ning Elioni ETV heli omavahelise sünkro vahel? :?:
Seos on selline, et YLE pilt ja ETV heli - nii vaatasin olümpiat.
Ja veel selline, et ETV langetas 16:9 pilti edastama hakates bitrate, vähemalt nii väideti Elioni foorumis ja minu silmad on sellega nõus.
Kasutaja avatar
Inq
Entusiast

Postitus Postitas Inq »

mul näitab ETV formaadiks 4:3 :roll:
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

rimas kirjutas:
Henkka kirjutas:oot-oot ... mis seos on ETV 16:9 formaadis pildi kvaliteedi (milline see välja näeb, tean kahjuks ise ka :twisted: ) ja YLE HD ning Elioni ETV heli omavahelise sünkro vahel? :?:
Seos on selline, et YLE pilt ja ETV heli - nii vaatasin olümpiat.
Ja veel selline, et ETV langetas 16:9 pilti edastama hakates bitrate, vähemalt nii väideti Elioni foorumis ja minu silmad on sellega nõus.
Sellega ma pigem ei ole nõus, et bitrate on langetatud (kuigi ma täpselt ei tea, DVB-T arvutifriigid oskavad kindlasti täpsed numbrid esitada) ..Pigem on asi subjektiivses tundmuses (mis on..khm...kõige objektiivsem asi), suurema ekraani katvuse puhul paistavad endised vead rohkem välja...
Eks kogu see meie SD digi värk otsibki praegu varianti, kui sitt saab pilt olla, et raffas seda veel eriti mörisemata suudaks vaadata... :mrgreen:
Katse ja eksituse meetod on kahjuks ainuke võimalik.
Ja eks nad siis katsetavadki.

Simple business case: mida sitem pilt, seda väiksem bitivoog ühe kanali kohta ning seda rohkem saab ühte 8 MHz laiusega MUXi neid sita pildiga kanaleid kokku suruda...ja füüri tuleb edastajale rohkem :mrgreen:
NO KOMMENTTO...
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Kasutaja avatar
Sculder
DigiTVfänn

Postitus Postitas Sculder »

Teine mäng oli ETV peal natuke parema pildiga kuid jäähoki vastu ikka ei saa :lol:
DVB-S2: DM8000HD PVR (1W & 5E) | DVB-T/S/C: Panasonic TX-P42V20E | DVB-T2: Panasonic DMR-BW780EBK | DVB-T2/S2/C: LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Pilt

... ja põtradel käib edukalt hoki MM edasi.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Jalgpalli MM inglastel... 11428H, SR27500, FEC2/3, DVB-S

Pilt
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

tigekala kirjutas:... ja põtradel käib edukalt hoki MM edasi.
Ja päris pikalt veel.
Viimati muutis rimas, 23:38, 19 Juul 2010, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Pilt
Vasta

Mine “>> HDTV Kanalid, Feedid <<”