Selline, kuhu käib SIM kaart sisse ja kuhu operaator siis jooksvalt sageduste muudatused saadab. smile14vanemleitnant kirjutas:Mis asi on programmeeritav antennivõimendi?mulk2 kirjutas:Tuleb ikka kvaliteetseid programmeeritavaid kanalivöimendeid kasutada
FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
kui on teada, et madalam sagedus kannab paremini, siis miks sellele jupikaupa üle minnakse?
Nagu tšuktš lõikab koeral saba jupikaupa, et vähem valus oleks....

Et starman ikka raha saaks boxi häälestamise eest võtta nendelt kes ise sellega hakkama ei saa.pannkook kirjutas:kui on teada, et madalam sagedus kannab paremini, siis miks sellele jupikaupa üle minnakse?
- vanemleitnant
- DigiTVfänn
Sellist vandenõuteooriat on küll raske uskuda.AnaloogTV kirjutas:Et starman ikka raha saaks boxi häälestamise eest võtta
TriaxUnix-100, maapind 11 m, antenn 7 m maapinnast, suund Espoo
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
Ma isiklikult ei usu ,et see E40 pealt E23 peale üleminek midagi juurde annab .
Teoreetiliselt jah peaks andma ,aga lairiba detsiantennid on tehtud üldiselt nii ,et madalamal sagedusel on tema võimekus ka väiksem . Näiteks minu Iskra yagi DTX48 antenni kasutamisel signaali näitajad Valgjärve saatja pealt on E61 omad veits paremad kui E52....Sama ka Läti poole pöörates nende E58 signaali S ja Q paremad kui E22.....Samuti ,kes kasutavad võimu ,kuigi nad jah laiaribalised aga siiski võimendustegur on ka kasvav koos sageduse tõusuga...digiboksid ka veel omakorda tundlikumad kõrgema signaali suhtes ....jne ,jne
Minu arvamus on ,et kas jääb samaks või läheb pisut hullemaks
Kindlasti hakkab neil kõvemat signaal näitama,kes kasutavad siiani mõnda vana 6-12 kanali antenni.
......ja paljud avastavad,et uut antenni polnudki vaja osta,oleks käinud vana kah. 
Teoreetiliselt jah peaks andma ,aga lairiba detsiantennid on tehtud üldiselt nii ,et madalamal sagedusel on tema võimekus ka väiksem . Näiteks minu Iskra yagi DTX48 antenni kasutamisel signaali näitajad Valgjärve saatja pealt on E61 omad veits paremad kui E52....Sama ka Läti poole pöörates nende E58 signaali S ja Q paremad kui E22.....Samuti ,kes kasutavad võimu ,kuigi nad jah laiaribalised aga siiski võimendustegur on ka kasvav koos sageduse tõusuga...digiboksid ka veel omakorda tundlikumad kõrgema signaali suhtes ....jne ,jne
Minu arvamus on ,et kas jääb samaks või läheb pisut hullemaks

Kindlasti hakkab neil kõvemat signaal näitama,kes kasutavad siiani mõnda vana 6-12 kanali antenni.

DVB-S: 36E Tricolor GS B527
- vanemleitnant
- DigiTVfänn
Antenni võimekus ei puutu asjasse, pikema lainega signaal ise levib paremini üle mägede ja orgude.
TriaxUnix-100, maapind 11 m, antenn 7 m maapinnast, suund Espoo
Möned näited. Ise kasutan sellist triaxi.Fagori micro ka täitsa asjalik ja lihtne kasutada.
http://www.ktv-palvelu.fi/ezfiles/1895/ ... te0206.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.elparts.fi/?m=prdc&orderby= ... p=false&g=" onclick="window.open(this.href);return false;%&h=
http://www.ktv-palvelu.fi/ezfiles/1895/ ... te0206.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.elparts.fi/?m=prdc&orderby= ... p=false&g=" onclick="window.open(this.href);return false;%&h=
DVB-S/S2 0,8w,4,8E,13E,19,2E Triax multifocus.DVB-T/T2 Triax 100,Triax ula,Triax TMB-6. LG OLED 65B8 ja Samsung UE55D8005,Blu-Ray 3D HT-D7200
Teemasse. Lõik tänasest AK-st
http://www.tartupostimees.ee/?id=409224
Eesti äärealadel hakatakse telepilti parandama
ja valvekommentaatorid platsis jälle smile19
http://www.tartupostimees.ee/?id=409224
Eesti äärealadel hakatakse telepilti parandama
ja valvekommentaatorid platsis jälle smile19
Lumine jalgpall ja saame näha tõeliselt "paremat pilti". Ütleks, et nii ruudulist ETV-d pole ma veel näinud. smile04
See on tõesti jube pilt.
Isegi ekraanigraafika ümber ja sees lebratab... mitte ainult lumeräitsakate vahel.
Isegi ekraanigraafika ümber ja sees lebratab... mitte ainult lumeräitsakate vahel.
Seda nimetatakse "DVD kvaliteediks" 

- Linnavurle
- Entusiast
Arvatav viga võib olla MPEG4 kooder mis asub ERR-is. Vahaeajal olid spordi uudised ja pilt oli korras. Kaablioperaatoritel oli ka pilt korras. Elion kannab SDI signaali täismahus üle. Saab ainsana süüdistada toda ERRis asuvat koodrit, mis ei tule suure info mahuga toime.
See on minu arusaam "DVD kvaliteedist".
Ma isegi vaatasin korra seda Elioni versiooni lebratamisest - kuna tegu Amino110 junniga siis ega eriti vahet polnud, ehk gramm pehmem see ruut oli. Siit saab teatava hinnangu välja lugeda A110 aadressil...
Kooder ERR-is?Linnavurle kirjutas:Arvatav viga võib olla MPEG4 kooder mis asub ERR-is. Vahaeajal olid spordi uudised ja pilt oli korras. Kaablioperaatoritel oli ka pilt korras. Elion kannab SDI signaali täismahus üle. Saab ainsana süüdistada toda ERRis asuvat koodrit, mis ei tule suure info mahuga toime.
Minu meelest ikka Levira kooder mis MPEG4 teeb.
ERR
- Linnavurle
- Entusiast
Mis asub ERRis.