mulle vastati nii:TarmoTanilsoo kirjutas:Saan asjast aru, et Zuumboksi tarkvara arendajad loevad ka seda foorumit. Olge hea, lisage VHF tugi. Kuna tuuner VHF vastuvõttu võimaldab, siis miks mitte tehnilisi võimalusi täiel määral kasutada. Nüüd, kui soomlased VHFiga tegutsema hakkavad, oleks eriti tore, kui ka meie Zuumbox seda laineala toetama hakkaks.
Märkasin ka, et kui taimerit kasutan, lülitub boks vahel ka omaalgatuslikult suvalisel ajal sisse. Õnneks ka õigel ajal, õigel kanalil. Kui taimerit ei kasuta, pole seda anomaaliat.Zuumbox kirjutas:Ma eip tea kas ma näen viirastusi, aga... minu zuumikirst on vist hakanud ennast suvalisel ajahetkel ISE sisse lülitama... Mul on taimer programmeeritud iga päev teatud kellaajal boxi äratama (salvestamise eesmärgil); äkki on siin mingi seosÜlejäänud kastidega pole sellist nalja täheldanud. Kõigile on lastud selga uus soft
See anomaalia hakkab juba tüütavaks muutuma; täna tegi box seda lausa KAKS korda väikese ajavahegazuumacher kirjutas:Märkasin ka, et kui taimerit kasutan, lülitub boks vahel ka omaalgatuslikult suvalisel ajal sisse. Õnneks ka õigel ajal, õigel kanalil. Kui taimerit ei kasuta, pole seda anomaaliat.Zuumbox kirjutas:Ma eip tea kas ma näen viirastusi, aga... minu zuumikirst on vist hakanud ennast suvalisel ajahetkel ISE sisse lülitama... Mul on taimer programmeeritud iga päev teatud kellaajal boxi äratama (salvestamise eesmärgil); äkki on siin mingi seosÜlejäänud kastidega pole sellist nalja täheldanud. Kõigile on lastud selga uus soft
Sama asja saab ka lihtsamalt.veicos kirjutas:Tõenäoliselt tahab seadetest vahetamist n.ö. HD videoväljund.... kunagi sul pilti ees pole, siis on seda pmst võimalik ka pimesi teha....tammevarblane kirjutas:Kasutan TV vaatamiseks monitori, mis VGA kaabliga Zuumboxi ühendatud. Peale tarkvara uuendust enam pilti ette ei saa.
Signal Frequency is Out of range. FH: 28kHz FV: 49Hz
Puldi P.STD nupuga mängides kaob hoiatus ära aga pilti ikka ette ei tule. Kahjuks kodus ühtegi SCART sisendiga seadet ka ei ole. Boxi display näitab kirja "ERIn". Nomraalne!
Katseeksitusmeetodil juhend: Lülita box sisse: 1. vajuta puldilt Menu - 3X nool alla - OK
2. Sisesta kood(default: 0000)
3. 7x nool alla
4. 1x nool paremale - 1x nool alla - OK
ja peaks saama valitud DSUB-RGB
Ma ütleks et see on veel hullemgi kui enne. Ühe naljaka bugi avastasin veel: nimelt fikseeritud nimedega ("Film", "Uudised" jne) lemmiknimekirjadel kollase nupuga liigutamist küll ei pakuta, aga te proovige järgiints0000 kirjutas:Selle vea on nad ikka sisse jätnud, et EPG-s pikema saatetutvustuse korral viskab päris tihti algusesse tagasi, nii et isegi lugeda ei jõua.
EPG-d loetakse eetrist pidevalt ja iga tsükliga viiakse teksti algusesse tagasi.Zuumbox kirjutas:Ma ütleks et see on veel hullemgi kui enne. Ühe naljaka bugi avastasin veel: nimelt fikseeritud nimedega ("Film", "Uudised" jne) lemmiknimekirjadel kollase nupuga liigutamist küll ei pakuta, aga te proovige järgiints0000 kirjutas:Selle vea on nad ikka sisse jätnud, et EPG-s pikema saatetutvustuse korral viskab päris tihti algusesse tagasi, nii et isegi lugeda ei jõua.Samamoodi käituvad muide ka "Jäta vahele" ja "Lukk"
http://www.levira.ee/821est.html" onclick="window.open(this.href);return false;Scott kirjutas:Küsimused Buhhile:
kui kaua praegune OTA veel eetris on?
Kuskohast oleks võimalik saada vana tarkvarafaili (00.13.05.06, loader 5.3.0), et see uuesti tuunerisse lasta? Vana softi halvem kasutusmugavus on tühine võrreldes pildi hangumisega. Starmani klienditeenindaja ütles, et nemad (st Starman) tarkvara arenduse ja saatmisega ei tegele, see olla Levira asi.
Kas siin foorumis varem väljakäidud idee tarkvarafail(id) netti ametlikult üles riputada saab teoks või on see võimatu litsentsitingimuste tõttu ja/või "tavalise" boksikasutaja ebapädevusega arvuti abil digiboksi softi uuendada?
Aitäh.