Peale kollase nupu vajutust muutub kursor punaseks (nii nagu "Lemmikutes"gi) aga kui nüüd nooleklahve vajutada, siis selle asukoht ei muutu vaid punane riba jääb kursori alt maha. Uuesti kollast nuppu pressides on niiviisi võimalik terve nimekiri punaseks värvida. See nüüd muidugi ei sega, aga selline käitumine on ülimalt veider.buhh kirjutas:Kollase nupu trikki ei leidnud, ehk selgitad täpsemalt.
Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Re: Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Huvitav,et Kaoni kodukal ei ole mingeid softe üleval ega viiteid selle kohta kuidas selga lasta.Teoreetiliselt poleks kogu seda Starmani jura vaja,peale puhas tehase soft mis conaxi kaarti loeks ja kogu lugu.Peaks vist sealsest teenindusest küsima miks ei ole
Või on keegi juba küsinud?

Sellel lehel ei ole kollasele nupule funktsiooni määratud.Zuumbox kirjutas:Peale kollase nupu vajutust muutub kursor punaseks (nii nagu "Lemmikutes"gi) aga kui nüüd nooleklahve vajutada, siis selle asukoht ei muutu vaid punane riba jääb kursori alt maha. Uuesti kollast nuppu pressides on niiviisi võimalik terve nimekiri punaseks värvida. See nüüd muidugi ei sega, aga selline käitumine on ülimalt veider.buhh kirjutas:Kollase nupu trikki ei leidnud, ehk selgitad täpsemalt.
Kuna see punaseks värvimine midagi ei muuda, siis las see veidrus olla.

Sellega ma ei taha nõustuda. Olles ise progemisega tegelenud, siis minu seisukoht on et kui ikka nupule pole funktsiooni määratud siis nupuvajutus peab olema täiesti blokeeritud. Kuskil riiulis peaks mul olema 10 käsku programmeerijale; pean vist ikka selle üles otsimabuhh kirjutas:Sellel lehel ei ole kollasele nupule funktsiooni määratud.

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Üks hea ütlus on selline, et programmeerija teeb alati selliselt nagu sa tellid mitte selliselt nagu sa tahad, seega kivi ikka tellija kapasaaeda on ta siis Levirast või Starmanist, vahet pole:)Zuumbox kirjutas:Sellega ma ei taha nõustuda. Olles ise progemisega tegelenud, siis minu seisukoht on et kui ikka nupule pole funktsiooni määratud siis nupuvajutus peab olema täiesti blokeeritud. Kuskil riiulis peaks mul olema 10 käsku programmeerijale; pean vist ikka selle üles otsimabuhh kirjutas:Sellel lehel ei ole kollasele nupule funktsiooni määratud.
Thanks lingi eest, nagu näha, ei osanud kõige lihtsamast kohast otsida.buhh kirjutas: http://www.levira.ee/821est.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Levira osutab teenust, tarkvara edastamist üle eetri.
Levira ei tegele klientide vastuvõtuseadmete tarkvara arendusega.
Tarkvara ja laadija avalikustamine on täiesti üheselt Starmani otsustada.

Seda teadsin ka mina, et Levira on ainult edastaja, kuid Starmani harukontori teenindaja väitis püsiva järjekindlusega ning vastuvaidlemist välistaval toonil täpselt vastupidist. Selle peale, kui ütlesin, et Levirast paluti just Starmani pöörduda, ärrituti. Vestlus lõppes sellega, et tema õhudigi ei kasuta ja kõik.
Küsimuse peale, kaua OTA eetris on, vastati, et seni kuni uus peale tuleb.
Tarkvara laadimisproge on mul olemas, leiaks vaid selle softi.
Keegi siin kunagi rääkis, et OTAt saab arvutituuneriga püüda, mul selline võimalus puudub.
Võibolla ei saanud täpselt pihta mida Sa mõtlesidbuhh kirjutas:EPG-d loetakse eetrist pidevalt ja iga tsükliga viiakse teksti algusesse tagasi.
Veidi tüütu aga kui sinine nupp on näpu all, siis ei näe probleemi.

Levira on siis nüüdseks Zuum'i omanikustaatusest lahti saanud
Starman saab ZUUMtv-d pakkuva Eesti Digitaaltelevisiooni ASi ainuomanikuks
http://meediablogi.starman.ee/et/?p=82" onclick="window.open(this.href);return false;

Starman saab ZUUMtv-d pakkuva Eesti Digitaaltelevisiooni ASi ainuomanikuks
http://meediablogi.starman.ee/et/?p=82" onclick="window.open(this.href);return false;
Lõik eelmainitud meediablogist:
"ZUUMtv on õhu kaudu leviv digitaaltelevisiooni teenus, mis võimaldab tavalise katuseantenniga vaadata 217 kodu- ja välismaist telekanalit analoogtelevisioonist oluliselt parema pildi- ja helikvaliteediga."

"ZUUMtv on õhu kaudu leviv digitaaltelevisiooni teenus, mis võimaldab tavalise katuseantenniga vaadata 217 kodu- ja välismaist telekanalit analoogtelevisioonist oluliselt parema pildi- ja helikvaliteediga."

Eeltoodule lisaks:

Kaua võib...Lisaks saavad ZUUMtv kliendid saavad vaadata 6 vabalt levivat telekanalit...

Zuumbox kirjutas:Eeltoodule lisaks:Kaua võib...Lisaks saavad ZUUMtv kliendid saavad vaadata 6 vabalt levivat telekanalit...![]()

Ainult vabakanalite vaatamise võimalustest rääkimine on nagu teiste rida...

Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Kus (ja kes) need teised siis on... Miks nad ei piiksu...
Mida need "teised" piiksuma peaks ?
No on ju olemas "Eesti digitaaltelevisioonile ülemineku valitsuskomisjon". Rahvale pädeva info kindlustamine peaks ka olema osa tolle komisjoni tööst.
Piiksumine?
Näiteks kasvõi sellne: http://www.tarbija24.ee/040708/esileht/ ... igilevisse" onclick="window.open(this.href);return false; artikkel on kah üks võimalik piiksatus...
Piiksumine?

Viimati muutis Plinn, 11:16, 04 Juul 2008, muudetud 1 kord kokku.
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Hakkab juba loomaTasuta kanalite vastuvõtuks ei ole vaja liituda ühegi teenusepakkujaga, seda tuleb teha vaid juhul, kui soovitakse lisaks vaadata ka rahvusvahelisi ja kodumaiseid tasulisi kanaleid.