Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid
Re: Eesti DVB-T vastuvõtul toimivad arvutikaardid
Mediaportal on tasuta ja peaks mängima ilusti kõike enamike kaartidega.
http://www.team-mediaportal.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.team-mediaportal.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tere.
Olen siin teemas siis uurinud usb-TV kaarti, et siis ilmselt kas Hauppauge Nova-TD või AVerTV DVB-T Volar X aga siis kumba nendest eelistada.
Või mida arvata näiteks sellest AVerTV DVB-T USB 2.0 kaardist http://www.avermedia.com/avertv/Product ... 3&device=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja siis veel kust neid üldse osta saab, meie poodides neid nagu ei ole, leidsin ainult selle http://www.pixmania.com/ee/ee/817783/ar ... ner-u.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Olen siin teemas siis uurinud usb-TV kaarti, et siis ilmselt kas Hauppauge Nova-TD või AVerTV DVB-T Volar X aga siis kumba nendest eelistada.
Või mida arvata näiteks sellest AVerTV DVB-T USB 2.0 kaardist http://www.avermedia.com/avertv/Product ... 3&device=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja siis veel kust neid üldse osta saab, meie poodides neid nagu ei ole, leidsin ainult selle http://www.pixmania.com/ee/ee/817783/ar ... ner-u.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ei hakka uut teemat tegema tundub,et sobib siin küsida.Kuna ise ei tea midagi usb-tv tüüneritest siis küsiks mis oleks parim Soome ja Eesti DVB-T vabade kanalite vaatamiseks,sõber sõidab soome ja eesti vahet ja tahaks midagi läpakasse panna(mitte sõidu ajal vaid seistes) ööbib tihti soomes autos ja kohalik kodus vajalik kuna zoom-boxsi ega muud DVB-T võimelist pilli pole.Kui kellegil mõni pakkuda on siis pm kui hind sobilik peaks kaubale saama.
Ka soovitused ja isiklikud kogemused oleksid teretulnud. 

http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arv ... bCatID=458" onclick="window.open(this.href);return false;
vaata sealt, valikut justkui oleks, mõnel ehk ka kommentaar lisatud.
vaata sealt, valikut justkui oleks, mõnel ehk ka kommentaar lisatud.
kas keegi on saanud PowerCinema 5 eesti pildi ette? hääl on aga pilti pole. Samas soome kanalid sain selle programmiga hästi tööle.
Kasutan Gigabyte GT U8000 USB kaarti.
Kasutan Gigabyte GT U8000 USB kaarti.
Viimati muutis kozmo, 22:09, 02 Juul 2008, muudetud 1 kord kokku.
Palun andge nõu kuidas salvestada võimalikult valutult eesti dvb-t kanalit happuage HVR-1300 kaardiga. Pilti pole vaja seega dekodeerimist pole vaja, ainult maha salvestamine nö rippimine. Kas kuskil ei leidu selle jaoks pisikest programmikest, sobib kasvõi käsurida.
Kõrini juba sellest pidevast pangestumisest ja ebastabiilsusest progdvb-ga vms.
Ja kas Wintv-ga on võimalik DVB-T eesti kanaleid vaadata?
Kõrini juba sellest pidevast pangestumisest ja ebastabiilsusest progdvb-ga vms.

Ja kas Wintv-ga on võimalik DVB-T eesti kanaleid vaadata?

tsreader. suudab salvestada nii tervet transpondrit kui ka etteantud pide, nii ühe failina kui ka pidide kaupa laiali. dvbwiever on enamasti olnud suuteline taasesitama. saab ka käsureaga käima tõmmata.
Mina olen jäänud TS salvestamise osas peale paljusid katsetusi pidama DVB Dreami peale. Tundub kõige stabiilsem. Lisaks saab ta lihtsalt lülitada "renderless mode'i" (crtl+k). Siis ei koorma proset ja läpaka tarbitav võimsus väheneb umbes 5W võrra! 
Kui juhtumisi kasutad BDA pulka, siis viimase versiooniga, 1.4i kaasas olev bda.dev ei tööta. Tuleb leida mõni muu. Mul toimib hästi bda_all.dev ver 1.0.7.
Ja kui on soov salvestatud striimi otse arvutis vaadata, siis sobib hästi Haali Media Splitter, mis teeb TS'i otse vanale heale Media Player 6.4'le "söödavaks".
BTW.
Progdvb'ga olen kokku puutunud juba DVB-S'i algusaegadest peale ja sellest progest püüan ka mina võimalusel hoiduda

Kui juhtumisi kasutad BDA pulka, siis viimase versiooniga, 1.4i kaasas olev bda.dev ei tööta. Tuleb leida mõni muu. Mul toimib hästi bda_all.dev ver 1.0.7.
Ja kui on soov salvestatud striimi otse arvutis vaadata, siis sobib hästi Haali Media Splitter, mis teeb TS'i otse vanale heale Media Player 6.4'le "söödavaks".
BTW.
Progdvb'ga olen kokku puutunud juba DVB-S'i algusaegadest peale ja sellest progest püüan ka mina võimalusel hoiduda

DVB-S: SS1 + VDR-1.5.2 + 1,8m H-H + Vbox; SS2 + AltDVB. DVB-T: KWorld VS-DVB-T 323UR + DVBDream; ZUUMbox ver.1
Kas keegi A-Link DTU (USB) on proovinud tööle saada?
Leidsin juba Google abil siit samast foorumist selle kohta. Foorumi enda otsing millegipärast fraasi "a-link" peale vastust ei andnud.
Leidsin juba Google abil siit samast foorumist selle kohta. Foorumi enda otsing millegipärast fraasi "a-link" peale vastust ei andnud.
Olemas siis see Hauppauge Nova-TD usb tüüner ja PowerCinema programmiga tegin siis proovi salvestuse aga seda faili ei näita VLC ega PowerCinema ise.
Ma ei saa aru mille viga see olla võib, kas äkki läpakas ise jääb lahjaks, et ei suuda salvestada või on selleks mõni parem tarkvara.
Ja kas WinTv programmile saab MPEG-4 tuge juurde panna. (WinTv-ga pilti pole)
Läpakal siis Intel processor 1.40GHz ja mälu 1,24 GB
Ma ei saa aru mille viga see olla võib, kas äkki läpakas ise jääb lahjaks, et ei suuda salvestada või on selleks mõni parem tarkvara.
Ja kas WinTv programmile saab MPEG-4 tuge juurde panna. (WinTv-ga pilti pole)
Läpakal siis Intel processor 1.40GHz ja mälu 1,24 GB
- valgekotkas
- Admin
PowerCinema on otse öeldes p.sk
... ise soovitan Dvbviewerit (15€) kui digikaartidega on plaanis ka pikemas perspektiivis tegeleda - on ka alternatiivseid tasuta töötavaid progesid aga neid ei ole kasutanud ja seepärast jätan soovitamise teistele
ja soovitan ainult otsingut kasutada sest neist on siin foorumis juttu olnud küll ...

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
HVR-1300 kaardiga olen katsetanud erinevat tarkvara.
ProgDVB näitab HD (mpeg4 avc) kanaleid ainult professional versiooniga, kuigi eesti digi ei ole HD, kasutab ta mpeg4 avc koodekit ja seega liigitatakse ta ikkagi HD alla ning progdvb standard neid ei näita. Ka muidu on ProgDVB-ga jama olnud ja väga ei soovita.
Pikka aega sai kasutatud Alt-DVB nimelist programmijuppi. Iseenesest see mulle täitsa meeldis, kõik vajalikud funktsioonid olemas. Probleemiks aga tihti kokku jooksmine. Teisiti öeldes siis lihtsalt stabiilsusprobleemid.
DVBDream, lühikest aega olen ka seda kasutanud. Mpeg4 tuge pole katsetanud, muidu töötas küll enamvähem, häris väga pikk kanali vahetuse aeg, seetõttu ongi seda väga vähe kasutatud.
Alles hiljuti ostsin omale DVBVieweri litsentsi ning nüüd kasutan seda. Ei ole ühtegi halba sõna öelda. Hetkel töötab stabiilselt, näitab kõiki kanaleid. Kuna mul on arvutis kaks DTV kaarti, SAT+Terrestrial, siis DVBViewer on üks väga vähestest, mis suudab nende kaartidega korraga majandada ja teha kanalilisti, kus on segamini DVB-T ja DVB-S kanalid. Minu arvates üks paremini paigutatud €15 investeering, eriti arvestades seda, et litsentsi ost on ühekordne, mille eest saad ka kõik tuleviku versioonid.
Igasugused TV kaartidega kaasatulnud takrvarad, nagu näitekd WinTV ja analoogsed ei ole suutelised näitama mpeg4 kodeeringus kanaleid, ei SD ega HD kanaleid. Need tarkvarad toetavad vaid mpeg2 kodeeringut. Eesti digitv-d nendega vaadata ei saa.
PowerCinema mingit versioonid peaksid teoreetiliselt küll selleks võimelised olema, kuid ise katsetanud pole ja kommenteerida ei oska.
ProgDVB näitab HD (mpeg4 avc) kanaleid ainult professional versiooniga, kuigi eesti digi ei ole HD, kasutab ta mpeg4 avc koodekit ja seega liigitatakse ta ikkagi HD alla ning progdvb standard neid ei näita. Ka muidu on ProgDVB-ga jama olnud ja väga ei soovita.
Pikka aega sai kasutatud Alt-DVB nimelist programmijuppi. Iseenesest see mulle täitsa meeldis, kõik vajalikud funktsioonid olemas. Probleemiks aga tihti kokku jooksmine. Teisiti öeldes siis lihtsalt stabiilsusprobleemid.
DVBDream, lühikest aega olen ka seda kasutanud. Mpeg4 tuge pole katsetanud, muidu töötas küll enamvähem, häris väga pikk kanali vahetuse aeg, seetõttu ongi seda väga vähe kasutatud.
Alles hiljuti ostsin omale DVBVieweri litsentsi ning nüüd kasutan seda. Ei ole ühtegi halba sõna öelda. Hetkel töötab stabiilselt, näitab kõiki kanaleid. Kuna mul on arvutis kaks DTV kaarti, SAT+Terrestrial, siis DVBViewer on üks väga vähestest, mis suudab nende kaartidega korraga majandada ja teha kanalilisti, kus on segamini DVB-T ja DVB-S kanalid. Minu arvates üks paremini paigutatud €15 investeering, eriti arvestades seda, et litsentsi ost on ühekordne, mille eest saad ka kõik tuleviku versioonid.
Igasugused TV kaartidega kaasatulnud takrvarad, nagu näitekd WinTV ja analoogsed ei ole suutelised näitama mpeg4 kodeeringus kanaleid, ei SD ega HD kanaleid. Need tarkvarad toetavad vaid mpeg2 kodeeringut. Eesti digitv-d nendega vaadata ei saa.
PowerCinema mingit versioonid peaksid teoreetiliselt küll selleks võimelised olema, kuid ise katsetanud pole ja kommenteerida ei oska.
serxx kirjutas:
julgeks sellele vastu vielda. Out of box toimis koheselt Terrteci Homecinema (piranhja kaardiga) nimeline soft ja viimased versioonid kworldi Hyprmediasoftist.. ( minul küll peale updatemist netist... aga vst uuematel kaartidel kohe see ver kaasas

seni kõige stabiilseml toimetanu ongi terrateci hc oma kaardiga.ja saab hakama ka nõrga ja mitte väga korraliku signaaliga.