Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Re: Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
no mina ei mõista, ma pakun välja idee soovituse ja siis tuleb mees metsast ja ütleb hoopis kolmanda viisi. aga üldse, inimesed siin foorumis on haiged. mina näiteks vaatan saateid sisu pärast, aga kuidas te jõuate saadet jälgida kui kogu aeg otsite pildis vigasid ning peate komenteerima pildi kvaliteeti.
thompson - On väga tore et ennast ise tagantjärgi pisut tsenseerisid...thompson kirjutas:no mina ei mõista, ma pakun välja idee soovituse ja siis tuleb mees metsast ja ütleb hoopis kolmanda viisi. aga üldse, inimesed siin foorumis on haiged. mina näiteks vaatan saateid sisu pärast, aga kuidas te jõuate saadet jälgida kui kogu aeg otsite pildis vigasid ning peate komenteerima pildi kvaliteeti.
Aga sinu ideest - selle foorumi teemad on enamasti loodud kogemuste vahetamiseks ja teineteise abistamiseks. Üldjuhul on seda võimalik teha vaid vigade ja kvaliteedi poole pealt.
Me võime siin foorumis programmi sisu kiita või laita ja SIIN kasvõi 1000 korda nõuda et Starman (või Elion, või Viasat jt) edastaks neid või teisi programmme (nende või teiste "jamade" asemel) KUID SELLEST kisast siin EI MUUTU MITTE KUI MIDAGI.
Seega kui sinu soov on näha Saksa kanaleid (mida Starmani DVB-T ei näita) peadki kahjuks leppima soovitustega vaadata neid SAT-TV pealt.
huvitav,kas sellel aastal Teletornist lähtuvaid digi-tv saateid saatjast 4km kaugusel korralikult nägema ka hakkab
?

Viimsi poolsaare alguses,Triax100+antenni ajam RAK380;
TV'd: Sam. QE65-Q ja LE40D550 + Elion boxid ARRIS VIP1113 ja VIP5305
soundb:Sam.HW-K450
blue-ray: Sam.BD-J5500
Raadio: Yam. R-N303D ja Imperial DABMAN i200 + 9el.vert. DAB-yagi az.WE
Teemaväliselt: 100,7 MHz ka mingi anomaalia
!
Lisatud hiljem:
Aga "case" täiesti loomulik selliste levitingimuste korral: minu antenni tagaots on otse teletorni suunas,sama ka FM 3 elemendiline vertikaal yagi

Lisatud hiljem:
Aga "case" täiesti loomulik selliste levitingimuste korral: minu antenni tagaots on otse teletorni suunas,sama ka FM 3 elemendiline vertikaal yagi
Viimsi poolsaare alguses,Triax100+antenni ajam RAK380;
Mul tulid sommid paremini kui kohalikud jaaamad, ja samas ma raadiot ei kuula (tööga seoses kuulsin)officer kirjutas:Teemaväliselt: 100,7 MHz ka mingi anomaalia!
Lisatud hiljem:

zuumi tasuliste kanalite EPG järgi algas eile uus aasta
Rängad pühad olid igatahes, viimasena mäletasin 26 detsembrit ja järgmisena väidetakse mulle, et on juba 5. jaanuar.
Krt, ma hakkasin end juba tööle sättima.

Rängad pühad olid igatahes, viimasena mäletasin 26 detsembrit ja järgmisena väidetakse mulle, et on juba 5. jaanuar.
Krt, ma hakkasin end juba tööle sättima.

see on see, kui aastale 1 sekund juurde pannakse.
EPG-d kohe lõikavad nädala välja, kuna ei suuda muutusest aru saada.

EPG-d kohe lõikavad nädala välja, kuna ei suuda muutusest aru saada.

- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Huvitav... Seitse on tumm... Must ekraan ja helitu. Samas digiboks veateateid ei näita nii, et viga võib olla Seitsme's endas...
Elioni iptvs laulab ilusti...TarmoTanilsoo kirjutas:Huvitav... Seitse on tumm... Must ekraan ja helitu. Samas digiboks veateateid ei näita nii, et viga võib olla Seitsme's endas...
- vanemleitnant
- DigiTVfänn
Nüüd ongi käes - uuel arvel - koos kaardiga boksi rent ikka 39.- aga ilma kaardita 59.-
TriaxUnix-100, maapind 11 m, antenn 7 m maapinnast, suund Espoo
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
DVB-T2: LG OLED 65A13LA + AppleTV + TeliaTV
Mis?vanemleitnant kirjutas:Nüüd ongi käes - uuel arvel - koos kaardiga boksi rent ikka 39.- aga ilma kaardita 59.-
Mul alates eelmise aasta septembriarvest kogu aeg nii olnud:
ZUUMBox rent 1 kuu 59eeku
soodustus (kuna olen zuumikaarti kasutajana lepinguline klient): 34%
maksta: 39 eeku.
Kas samal ajavahemikul olid "ilma kaartita" boksid kah 39 krooniga renditavad?
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
- valgekotkas
- Admin
olid küllPlinn kirjutas: Kas samal ajavahemikul olid "ilma kaartita" boksid kah 39 krooniga renditavad?

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Ei saa pihta, miks üldse rendite. DVB-T tuleb et jääda. AnaloogTV pannakse kinni igal juhul, kuigi antud saatjat vaevalt niipea kasutusele võetakse, kuigi pildikvaliteet on analoogil igati hea.
Mõistlik on igal juhul rentimise asemel digibox osta, võtad kaasa kuhu tahes eestis, kus iganes digi signaal on, saab kasutada. Tegemist ei ole IPTV seadmega, mis lepingu lõppedes muutub enamjaolt kasutuks.
Mõistlik on igal juhul rentimise asemel digibox osta, võtad kaasa kuhu tahes eestis, kus iganes digi signaal on, saab kasutada. Tegemist ei ole IPTV seadmega, mis lepingu lõppedes muutub enamjaolt kasutuks.
Ilmselt loodeti, et rent jääb igavesest ajast igavesti 39 eeku
Karta on, et 59.- pole ka veel lagi 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Katsetamiseks oli rent hea.