FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T

Postitus Postitas martinj »

Sealt teine uudis
http://uudised.err.ee/index.php?06230283
Tallinna TV tahab jõuda 3-4 vaadatuima kanali hulka
Kui juba teised tasuliseks lähevad, siis asi äkki õnnestubki. smile52
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Kasutaja avatar
kokku123
Digivanake

Postitus Postitas kokku123 »

TarmoTanilsoo kirjutas:http://uudised.err.ee/index.php?06231207 - Kanal 2 sõnul nad vabalevist lahkuda ei kavatse. Saan aru, et tegemist on pigem rahulolematusega must-carry süsteemi osas ning lihtsalt tahetakse, et kaablifirmad ka vabalevi kanalite taasedastuse eest maksaksid.
Kanal11-ga nad kh ei kavatsenud. Tiksus 1 aasta mööda ja läksid :D
kreisi kirjutas:J.P. võib ükskõik mida rääkida, samas kui Levira dikteerib hinna sisi ei ole kellelgi miskit köhida. Lõpuks ongi nii nagu Allikmaa Vikris täna ütles: ERR on ja jääb vabalevisse, see on seadusega ettekirjutatud.
Miski pole kindel. Seadusi saab alati muuta :lol:
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Postitus Postitas aandra »

Ta jääb vabalevisse aga seadusi muutes saab kehtestada telerimaksu, nagu meie suured "eeskujud", põhjamaad on teinud. Seal see vaatamismaks juba aegade algusest.
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

Postitus Postitas kreisi »

aandra kirjutas:Ta jääb vabalevisse aga seadusi muutes saab kehtestada telerimaksu, nagu meie suured "eeskujud", põhjamaad on teinud. Seal see vaatamismaks juba aegade algusest.
seda ma maksu ma isegi pooldaks :D
ERR
Kasutaja avatar
kalvis
DigiTVfänn

Postitus Postitas kalvis »

Milleks mingi mõttetu sunniviisiline maks? Suurendamaks ebaõiglust korjates maksu kanalitele, mida me ei soovi vaadata. Bürokraatide armee selle kogumiseks? Digiga on ju ideaalne lahendus olemas - maksulised vaatajakaardid. Mis iganes kanal leiab, et tahab raha vaatamise eest saada, pangu koodi alla ja maksulised kaardid müüki.
Kasutaja avatar
roska
Digivanake

Postitus Postitas roska »

Telekamaks on ikka riigi-TV kanalite ülevalpidamiseks, mitte erakanalite jaoks. See, et kanalid niimoodi vabalevist lahkuvad on puhtalt KultMini tegemata töö. Muide Leedus toimub täpselt sama asi ja nüüd on jõudnud olukord sinnamaani, kus riigi suurim operaator lülitas vaadatuima LNK ja tema tütarkanalid analoogvärgust välja ning need on saadaval nüüd ainult digis. Seal tahavad ka kõik erakanalid nüüd kaablioperaatoritelt raha saada, mille peale operaatorid ütlesid, et olgu, teeme nii, aga me teeme siis eraldi Leedu kanalite teemapaketi ja küsime ka lisaraha, ma arvan, et meie operaatorid võiksid pikemas perspektiivis samale asjale mõelda, äkki siis kohalike kanalite huvi vaibub.
Kasutaja avatar
kalvis
DigiTVfänn

Postitus Postitas kalvis »

Riigi kanalite jaoks on kas riigieelarve (kui riik soovib, et tema kanaleid tasuta vaadatakse) või tasuline vabatahtlik vaatajakaart (kes tahab ostab nagu R-kioskist mobla kõnekaarti)(kui riik ei soovi riigieelarvest raha eraldada) nagu erakanalitel.
Ma ei soovi vaadata tasulisi riigitelevisiooni kanaleid mida ma ei taha vaadata, kuid papp tuleb välja köhida. See telekamaks on iganenud analoogajastu nähe, kuid mida harjumusest mõnel pool ikka rakendatakse.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

:D Mida on nendelt "tasuta" kanalitelt kaeda smile11 seebi reklaame jne. mind tegelikult ei huvita kas midagi peale ETV üldse siin riigis midagi on :) Olgu siis tasuta või tasu eest.
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
0000
Tegija

Postitus Postitas 0000 »

Kumb on parem, kas kapitalism või kommunism?
Samas on rahvale neid kolme põhilist tasuta vabalevis olevat kanalit aegade algusest saadik lubatud tasuta. Ja olgem ausad, need on ka ainukesed kanalid mida vaadatakse enim, ülejäänud on nišikanalid. Vähemalt siin peres on nii.
Telerimaksu meil vaevalt kehtestatakse. Kuidas saaks maksustada asja mida mõõta ei saa ja mis ei ole registreeritud kusagil registris? Nonsenss.
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

faas kirjutas::D Mida on nendelt "tasuta" kanalitelt kaeda smile11 seebi reklaame jne. mind tegelikult ei huvita kas midagi peale ETV üldse siin riigis midagi on :) Olgu siis tasuta või tasu eest.
Absoluutselt nõus.
Ei kujuta ette ,kui palju peaksid need kanalkahed ja teeveekolmed mulle maksma ,et ma nende debiilseid rialitsõusid ja ürgvanu reklaami uppuvaid seepe ,pealegi veel kõntspildikvaliteediga ,vaatama nõustuksin , smile15
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

faas kirjutas::D Mida on nendelt "tasuta" kanalitelt kaeda smile11 seebi reklaame jne. mind tegelikult ei huvita kas midagi peale ETV üldse siin riigis midagi on :) Olgu siis tasuta või tasu eest.
Mh,kas sa tahad väita et ei vaata üldse Kanal 2,TV3 pealt kasvõi eesti oma seriaale no minupärast kasvõi Kälimehed,Kelgukoerad,Ärapanija jne jne,minu meelest on see ETV saatekava ikka täielik pask,harva kui sealt midagi leiab ainuke hea asi et sealt reklaame ei tule :lol: ETV 2 no sealt võib vanu asju vaadata.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

Postitus Postitas kreisi »

maitseasi, aga mina ei vaata nn eesti seriaale. mõnes seltskonnas olen pidanud nägema, tase on jube.
ERR
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Nojah,ma üritan ikka eesti asju vaadata olgu siis ETV,K2 või mõne muu eesti kanali pealt,aga ETV on tõesti minumeelest ainult penskaritele mõeldud.Olgugi et kvaliteet pole (alati) suurem asi eesti kanalitelt saan ma vähemalt aru mida vaatan :)
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
rimas
Eeskuju

Postitus Postitas rimas »

mustkass kirjutas:Nojah,ma üritan ikka eesti asju vaadata olgu siis ETV,K2 või mõne muu eesti kanali pealt,aga ETV on tõesti minumeelest ainult penskaritele mõeldud.
Sina võid arvata muidugi seda, mis sulle meeldib. Mina vaatan ka ainult ETV(2). Pensionini on veel aega terve inimpõlv.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Ikka arvan,mis mulle meeldib,Aktuaalne Kaamera näiteks väga head uudised kus nämmutatakse kohakillu (maa) elu või näidatakse mõnda 200 aastatst vanamammit :) või AK ilmateade kus teadustaja loeb nii aeglaselt et sul läheb algus juba meelest ära kui ta lõppu jõuab :lol:
Maitse asi muidugi,aga leian et riigitelevisioon peaks ikka parem olema,kuidagi tundub et vanasti oli nagu asjalikum,aga no head saatejuhid ju kõik parematele jahimaadele (loe erakanalitesse üle kolinud)
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”