Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Re: Starmani maapealne digi-tv (DVB-T H.264)
Mind huvitab kaua seda TV14 eetris hoitakse. Pärast jalka hooaja lõppu tuleb ainult kordussaateid. See kanal oleks peamine time-sharingu kandidaat.
Kuidas üldse aru saada kas mul on cas5 või cas7 conaxsi kaardi lugeja. Menüüst uurides küll aru ei saanud?
Teoreetiliselt kõik vastuvõtjad ja moodulid digilevi märgiga peaks olema conax cas7 toega. Muidugi tootja kodulehelt või googlist võib ka infot juurde otsida. Isegi seadme inglis keelsest passist tasuks uurida.
1W/4.8E/7E/9E/13E/16E/19.2E/23.5E/28.2E
110cm Triax
Sadoun PowerTech DG380
DM800se
110cm Triax
Sadoun PowerTech DG380
DM800se
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Uurisin oma digiboksi kohta, KTF-S660HDCO, ehk kunagine Zuumbox HD on CAS7'ga
antsuke kirjutas:eks nad ise tea, kui seovad kaardi aparaadiga ja minu ostetud aparaat neile ei sobi, siis ma lõpetan nendega lepingu ära.ega ma sellest vaesemaks jää,pigem 99.-EEK rikkamaks
Eks neid trikke lääne konkurentidelt õpitakse, Endine tevalo müüb ju ka digiboxe conax camiga, mis norra turu jaoks mõelduna meie tähemehe kaarti ei loe.
Igatahes, kui seade enam kaarti ei loe, siis kliendina lisainvesteeringiud ka tegema ei soostu.
Saan..
pigem 99.-EEK rikkamaks

Miks selline muudatus? Millal?roska kirjutas:Starmaniga on nüüd selline seis, et peagi seotakse kaardid digibokside ja CAM-dega ära. See tähendab seda, et ainult Starmani poolt heakskiidetud seadmetega saab edaspidi nende teenuseid kasutada. Seetõttu soovitan osta CAM-i Starmani esindusest, nendel pidi see seal nüüdsest müügil olema. Vastasel juhul võib juhtuda see, et ostad täna 799 EEKi eest CAM, mis enam poole aasta pärast ei pruugi Starmani võrgus töötada. See puudutab nii nende kaabel-TVd kui ka Zuumi.
Kas on oodata CD (Canal Digital-i) programme Starmani pakettidesse? Või kavatseb Starman hakata mõningaid HD kanaleid näitama (kus ka see "paaritamise nõue juures")?
Kuidas on sarnaste plaanidega teistel DVB-C ja ka DVB-T (n-ö tulevased) operaatoritel?
Kes sellest võidab? Mis hirmsast piraatlusest siis jagu saadakse?
P.S. Kas seepääle äkki saab osa Norra päritolu digiboxe Eestis tööle (sobiva koodiga kaardid)?
Tere,
CD (Canal Digital-i) programme Starmani pakettidesse ilmselt ei tule.
HD kanaleid näitab Starman juba praegu:
National Geographic HD, History HD, Eurosport HD, Rush HD ja ARTE HD.
Lisaks on Erste HD ja ZDF HD katsetamisel.
CD (Canal Digital-i) programme Starmani pakettidesse ilmselt ei tule.
HD kanaleid näitab Starman juba praegu:
National Geographic HD, History HD, Eurosport HD, Rush HD ja ARTE HD.
Lisaks on Erste HD ja ZDF HD katsetamisel.
Oot-oot! Kõik see ilu on DVB-T-s??? Starmanil???
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Sorry,
jutt on Starmani kaabelTV-st DVB-C.
jutt on Starmani kaabelTV-st DVB-C.
Tore segadus ja paanika tähemehel organiseeritud. Mis siis veel saab kui plaanitud muudatus laiemale tarbijaskonnale kohale jõuab
Kes ütles, et elu on igav 

Kui cam on juba olemas ja seda keeldutakse aktsepteerimast, siis ma küll niisama lambist kellelegi lisapappi viima ei hakkaks. Mugavam on sel juhul kaart tagastada. Pildikvaliteet pole selline, mille nimel võimelda.roska kirjutas:Starmaniga on nüüd selline seis, et peagi seotakse kaardid digibokside ja CAM-dega ära. See tähendab seda, et ainult Starmani poolt heakskiidetud seadmetega saab edaspidi nende teenuseid kasutada. Seetõttu soovitan osta CAM-i Starmani esindusest, nendel pidi see seal nüüdsest müügil olema. Vastasel juhul võib juhtuda see, et ostad täna 799 EEKi eest CAM, mis enam poole aasta pärast ei pruugi Starmani võrgus töötada. See puudutab nii nende kaabel-TVd kui ka Zuumi.
minuarust ainuke asi, millepärast just kõik võimlevad ongi pildikvaliteet. - va mõned kes ei tee sellel vahet ja on iga pildiga nõus.obene kirjutas: Kui cam on juba olemas ja seda keeldutakse aktsepteerimast, siis ma küll niisama lambist kellelegi lisapappi viima ei hakkaks. Mugavam on sel juhul kaart tagastada. Pildikvaliteet pole selline, mille nimel võimelda.
mingit suvalist seepi saab jah kuulata vaadata ka 5" pda ekraanilt ja kvaliteet pole oluline
No seda ütleb minu meelest obene ka, et kuna kvaliteeti pole siis pole mõtet CAM vahetusega võimelda.renee kirjutas:minuarust ainuke asi, millepärast just kõik võimlevad ongi pildikvaliteet. - va mõned kes ei tee sellel vahet ja on iga pildiga nõus.obene kirjutas: Kui cam on juba olemas ja seda keeldutakse aktsepteerimast, siis ma küll niisama lambist kellelegi lisapappi viima ei hakkaks. Mugavam on sel juhul kaart tagastada. Pildikvaliteet pole selline, mille nimel võimelda.
aga kuna cam jut käis tegelikult starmani kaabli digikohta, siis ma just väidan, et seal on parim pildikvaliteet, mida eeestis sd ülekandmisel näha saab ja selle pärast tasub cammmiga maadeldaa küll.aqv kirjutas:No seda ütleb minu meelest obene ka, et kuna kvaliteeti pole siis pole mõtet CAM vahetusega võimelda.
zuumi tasulises jah kvaliteet nagu ta on, aga seitsme ja multikate kvaliteedi üle pole lapsed veel kurtnud.
muusosas eelkõnelejatel suht õigus
Hetkel Valgjärve edastab kanalil 40 testi asemel koodivabalt TV14
Kanali nimeks test1
Kanali nimeks test1