Ostke ära

Extreme Spordist on kahju, et maha võetakse. Fashioni oleks võinud maha võtta.sinira kirjutas:Extreme spordi kohta ei küsinud. Ilmselt lõppes ka leping või on vaja tv6-le ruumi teha.
See oli vaid HD testi osa ning Zuumiga mitte seotud. HD test aga lõppes üleeile.Taavi9 kirjutas:Miks kadus ära Eurosport 2? Vahepeal oli ju täitsa olemas.
...minu kodune naisperel oleks heameel,kui sa juhendaksid,kuskohalt see Fashion TV tuleb?Scott kirjutas:Fashioni oleks võinud maha võtta.
Starmanil on oma zuumi muxid täis. Listis jäi kanal vähemaks, sest TV6 nihkus Levira vabast muxist (kuhu siis jäi ruumi üle, mis nüüd olevat ikka täis kvaliteedi tõstmise arvelt) zuumi, kus enam ruumi ei ole ja koguaeg tuleb midagi välja vahetada.humanoid kirjutas:Extreme Sport kadus zuumist vähese vaadatavuse pärast. Nii väideti mulle Starmanist, kuid kellele ta üldse ette jäi.
Lahe. VH1 -st tulevad hetkel videod, kus nurgas kirijannp kirjutas:Ma sooviks, et keegi keeraks selle nõmeda MTV Europe ära ja paneks selle asemele VH1.