Täiesti sinuga nõus,et sealt juttu vähe,aga see pole ju muusika mis MTV pealt tulebkokku123 kirjutas:ma olen MTV europe pealt näinud 24 tunni jooksul rohkem muusikat kui MTV eesti pealt terve kuu peale kokku...

Täiesti sinuga nõus,et sealt juttu vähe,aga see pole ju muusika mis MTV pealt tulebkokku123 kirjutas:ma olen MTV europe pealt näinud 24 tunni jooksul rohkem muusikat kui MTV eesti pealt terve kuu peale kokku...
Eks tollel ajal räägiti sama juttu...mustkass kirjutas:Täiesti sinuga nõus,et sealt juttu vähe,aga see pole ju muusika mis MTV pealt tulebkokku123 kirjutas:ma olen MTV europe pealt näinud 24 tunni jooksul rohkem muusikat kui MTV eesti pealt terve kuu peale kokku...Muusika,see on hoopis midagi muud mis jääb päris kaugele minevikku,ma usun paljud teist polnud veel sündinudki siis,kui muusikat tehti,loodi ja esitati
Ei räägitud,sest sellest kõik alguse saigi,biitlid,rollingud,hiljem zepp,purple jne,jne...ja sellepärast seda veel ka tänapäeval kuulatakse,mängitakse sest see ongi (kerge) muusika klassika.kokku123 kirjutas:Eks tollel ajal räägiti sama juttu...mustkass kirjutas:Täiesti sinuga nõus,et sealt juttu vähe,aga see pole ju muusika mis MTV pealt tulebkokku123 kirjutas:ma olen MTV europe pealt näinud 24 tunni jooksul rohkem muusikat kui MTV eesti pealt terve kuu peale kokku...Muusika,see on hoopis midagi muud mis jääb päris kaugele minevikku,ma usun paljud teist polnud veel sündinudki siis,kui muusikat tehti,loodi ja esitati
Siin pole uskuda midagi, see on fakt, et siis, kui Bach oma teoseid kirjutas, polnud ma sündinudki. Ega siis, kui Gershwin seda tegi. Aga siis, kui Kraftwerk oma Autobahni välja lasi, olin ma juba elus küll. Ega igale poole ei jõua ka. Pole vaja ka. Uut muusikat tuleb õnneks kogu aeg juurde, osa sellest on kräpp ja osa hea.mustkass kirjutas:Muusika,see on hoopis midagi muud mis jääb päris kaugele minevikku,ma usun paljud teist polnud veel sündinudki siis,kui muusikat tehti,loodi ja esitati
Ja mis musakanaleid ka kuulad vaatad,minu meelest neid ainult üks ongi,see ainus ja õige VH 1 Classichumanoid kirjutas:Olen ise suur muusika kanalite kuulaja/vaataja, kuid mtv´si ei pea enam ammu muusika kanaliteks. Pigem on see noortesarjade mula. muusikast on asi kaugel....
mustkass kirjutas:minu meelest neid ainult üks ongi,see ainus ja õige VH 1 Classic
Valik pole paha,humanoid kirjutas:Vastan Mustkassile. Jah vh´d on ka minu maitse. vanem musa on mul alati peale läinud. Peale selle veel Scuzz, Flaunt, Bliss, NME tv, Bridge tv, Deluxe Music, A-one. 28,5 E rahuldab muusika vajadused peaaegu täielikult...
Tõesti, nõustun täiesti roska arvamusega. Ootan pikkisilmi, et mõni eesti operaator selle oma valikusse võtaks.roska kirjutas:Minu meelest on I-Concerts HD väga hea kvaliteediga musakanal. Seni on selle kanali kohta kuulnud vaid positiivset. Ainuke negatiivne pool on, et šveitslased pole suutnud veel AC3 tekitada,