Kas kõik plasmaleeri isikud on anonüümselt kõvad mehed solvama?antsuke kirjutas:tere haige tüüp! nüüd on kõik plasmateleka omanikud venelased! hästi paned!
See, et keegi arvab et LCD või LED LCD on sitt ja seda ka väljendab ei tohiks kedagi solvata (ma loodan), eriti kui arvamus tugineb omadele kogemustele. Solvamise teema oli selles, et minu isikliku tungiva eelistuse LED LCD ja info jagamise müüginumbrite osas pärast mõni isik siin ületas hea maitse piiri.Henkka kirjutas:Mina ei ole anonüümne solvama.
Palun,
Hendrik Gross tel.+*********
Baltronic OÜ tootejuht
Omal on Panasonic TH-42PZ81E ja olen väga rahul kogu värgi toimimisega,
sisemine DVB-T MPEG-4 tuuner muidugi Levira Test1 signaalist (millal on 4:3 ja millal on 16:9) aru ei saa,
aga soomlaste omast küll.
Ja "sitta kah", ei huvita see Levira "rivis kõik poisid käivad vale jalga, aga minu poiss käib ainukesena õiget jalga" ideoloogia...
Eksabikaasale ostsin mingi aeg tagasi Grundigi 37" Full HD LCD ja kahjuks pildi vahe on küllaltki näha.
Nüüd tuleb koguda natuke "nutzu", et talle selle LCD pasa asemele ikkagi korralik Panasonicu Full HD 50" plasma osta.
Aga Pixmania kaudu on see suht OK protseduur.
Noh, see mu isiklik arvamus ja edasikaebamisele ei kuulu...
Kood: Vali kõik
[15:51:09] Tarmo: http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=48&t=11561&st=0&sk=t&sd=a ... loe lõpuni...
[15:59:38] A L: ah, mis sa lolliga vaidled...
[15:59:51] A L: ma käisin vaatasin 60" 9-a põlvkonna Kuro üle...
Kurat, kus võttis ila jooksma...
[16:00:29] Tarmo: 50 tolline, ainult 3X tuhat, sinu jaoks
[16:00:36] A L: mu 50" Philipsi 9 tuhande seeria PLASMA ja 50" Kuro vahel on küll selge mäekõrgune kvaliteedivahe aga suurust juurde ei saa. 60" on aga sigahea kvaliteet ja kõvasti suurust kah juures...
[16:00:52] A L: hind on ka täna 67k
[16:00:55] Tarmo: tahad 60 tollise hinda ?
[16:01:01] A L: mis sinu oma pakub?
[16:01:08] Tarmo: ma küsin...
[16:02:54] Tarmo: esmaspäeval saad 60 tollise 9-a põlvkonna Kuro hinna...
Selles on Sul õigus.Ustus kirjutas:Loe uuesti: Plasma müüb seal oluliselt paremini !
Nagu ma aru saan, räägid Sa siin SAT TV-st.mustkass kirjutas:Ja ärgem ära unustage ka kõige olulisemat asja, see on signaaliallikas, kui ikka seda pole siis ei aita see Pioneeri plasma samuti siin mitte üks teps... Samas ma usun, et enamik meist jälgib siiski kodumaiseid tv kanaleid...
Primaat on primaat.tigekala kirjutas: Ja Ustuse sugustel Tuha Juhanitel
Nojah,omal pole plasmat olnud,aga kui poes vaadata neid pilte(mitte promo) ja võrrelda siis eesti dvb-t on ühtemoodi sitt olgu ta siis plasmas või lcd-s.Võib olla kallimad plasmad tõesti on parema pildiga ei vaidle muideks nagu ka kallima(kõrgema klassi) lcd-d.(mida sina muidugi ei usutigekala kirjutas: Aga kui rääkida Eesti maapealsest DIGI TV-st (terrestriaal) siin on suur vahe, kumma tehnoloogia digitaaltelekaga seda vaadata, kas PLASMA või LCD-ga.
PLASMA silub (mitte ainult Pioneer'i Kuro) need DVB-T/mpeg4 vead (kokkupakkimised, artefakid... jne.) ära. Aga LCD, tänu oma erinevale tehnoloogiale, toob just need vead eriliselt esile. Mida on eriti hästi näha conax'iga kodeeritud kanalitel.
aga miks õitsevad igasugused s.tamüüjate kataloogid, teleturud, top-shopid, kahtlase väärtusega keldripoed, odavtööriistakauplused jne - sest valdav enamus raha omavatest ja teenivatest tegelastest on Tuha- Juhanidmustkass kirjutas:Aga miks siis kui ta nii hea on?