Otsenähtavuse korral Soome täiesti võimalik.meremees2 kirjutas: Ma kah Kosel ja pole antud lootust et näeksin Soomesid. Lahendus on SAT.
Muidugi mitte 24/7/365 ...
Otsenähtavuse korral Soome täiesti võimalik.meremees2 kirjutas: Ma kah Kosel ja pole antud lootust et näeksin Soomesid. Lahendus on SAT.
Olen 90% kindel,et korraliku antenni ja võimendusega 'akkad ilusti Soomet vaatama.tozz kirjutas:Kui viimati katusel käisin, siis otse ei näinud Soomet
See on suhteliselt kõrge koht, minuteada linnulennult ei tohiks ühtegi kõrgemat kohta ette jääda. Analoog Soome tuli omal ajal päris normaalselt, antenniks oli ja on praegugi Poola rest. Kui rest näitas Soome analoogi ja võtab praegu Tallinna digi, siis vbla tasub ikka proovida... Kui Soomet ei võta, siis Tallinnat näitab ikka korralikult ehk... või riskin ma sellega, et ülilevi korral jään hoopis Eesti pildist ilma?
(ei jaga seda ülilevi teemat eriti, ühel heal õhtul sai Raplamaal Rootsi kanaleid vaadata ja Eesti omad olid muidugi lännu).
Selleks on vaja mast, antenn, võimendi... ja ikkagi ei saa kindel olla et Soomed tulevad normaalselt. Vähemalt Peeter3000 suheldes jõudsime järelduseni, et lihtsam on SAT-ga soome kanaleid vaadata.bljumkin kirjutas:Otsenähtavuse korral Soome täiesti võimalik.meremees2 kirjutas: Ma kah Kosel ja pole antud lootust et näeksin Soomesid. Lahendus on SAT.
Muidugi mitte 24/7/365 ...
Kuni eilseni arvasin sama, aga...trt kirjutas:Ülilevi tekitab probleeme Tallinna E45 vastuvõtuga ca 50km kaugusel Loksa kandis. ... Ehk oleks nüüd aeg 1. multipleksist kõige kõrgemal sagedusel olev saatja madalamale, analoogist vabanenud E28-le kolida.