Back to yesterday

ma ei saa aru mis udumerest sa räägid, udumeri on ainult vabakanalitest ainsana kanal2'e filmidel., - vist vhs pealt filme näitavad ja siis zoom, kus on kokkupakitud ühte hunnikusse liiga paljukalvis kirjutas:
Mis puutub tulevikku siis on juba häid uudiseid - uusimad Panasonicu plasmatelekad on ka hea pildiga. LCD endale ma ei osta, sest tehnoloogiliselt on hea pilt LCD võimatu (tehnoloogia ei lase LCD molekuli dünaamikal ega kontrastil saavutada vaadatavat taset), kuid OLED ja plasmal see probleem puudub.
Seda asja kuulen küll esimest korda. Mingi teadusime või? Tead äkki tausta selgitada kuidas see asi tekib???ja upscaletud arvutipildiga on ka salvestaised märgatavalt paremad kui otse sd ekraanil - see on full hd koht, praegu samuti FullHDupscaletud dvd pilt on märgatavalt parem kui ühelgil crt seadmel kunagi kohanud olen.
704, sest 702 ei jagu 16-gatavaliselt 702 või 720 x 576i
Üldiselt jah, KV-36HS510 oli küll Hi-Scan 4:3 teler, millel oli 853 pilu hor.suunal.satik kirjutas:Ei pole mõtteski kedagi maha teha, minu ülalpool viidatud Sony KV-36HS510 kuulub ju samasse sarja.
Kalvise tegevus on tervitatav juba seepärast, et keegi üldse viitsib millegi säärasega tegelda, kuid tänaste võimaluste korral on lõpptulemuse huvides mõistlikum teisi teid kasutada, vähemalt nüüdseks.
cool, tegu on absoluutselt musta kehagaSamsa F96 on LED taustaga mudel mille kontrastitase võib olla isegi 0 cd/m2
maapeal pole selliseid inimesi, kes selliseid sagedusi kuuleks. nähtus on pigem seotud sellega, et paremal kõllil, laiema ribaga on vast ainult sageduskarakteristik ühtlasem ja faasikarakteristik lineaarsem.Kui aga kõlar on suuteline esitama 50-100kHz siis see kes kuuleb, teeb vahet.