Keda valisite või valite ???

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob

Keda olete juba valinud või homme valite?

Hääletus lõppes 14:44, 07 Mär 2011

1. Reformierakond
20
30%
2. Keskerakond
7
11%
3. IRL
19
29%
4. Sotsiaaldemokraadid
8
12%
5. Eestimaa Rohelised
2
3%
6. Rahvaliit
0
Pole hääli
7. mõni muu erakond
4
6%
8. üksikkandidaat
4
6%
9. Ignoreerin valimisi ja ei vali üldse kedagi ega midagi
2
3%

Hääli kokku: 66

Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Re: Keda valisite või valite ???

Postitus Postitas raivo »

ivtammesalu @ kreisi : http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=36&t=4327" onclick="window.open(this.href);return false;

Punktid 4 ja 7 on päevakorras ning 6 on ääre peal ... :D
Ärge riidu minge, valimised tulevad ja lähevad.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Ma loodan valimised lõppevad sama tulemusega kui küsitluses :lol:
Terve mõistus siis võidab :)
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
Radionov
DigiTVfänn

Postitus Postitas Radionov »

faas kirjutas:Ma loodan valimised lõppevad sama tulemusega kui küsitluses :lol:
Vaevalt, faas. Selle foorumi valim on umbkeelse "eestimaalase" vaba. Kui aga reform ja IRL sellisesse tasakaalu jääks, oleks see ainult hea.
DVB-S(2):13E;9E;5E;1W;5W@0,9m+19,2E;23,5E;28,2E;36E@1,1m
DVB-T: toaantenn
DM8000HD, Experimental (opendreambox 2.0)+ 2TB HDD +
Xbox One + Nvidia Shield pro + LG OLED77CX3LA + LG 70LB650v
siil udus
DigiTVfänn

Postitus Postitas siil udus »

Vesiste silmadega S** teeb meele härdaks küll aga on kindel, ma K** poolt ei hääleta.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Radionov kirjutas:
faas kirjutas:Ma loodan valimised lõppevad sama tulemusega kui küsitluses :lol:
Vaevalt, faas. Selle foorumi valim on umbkeelse "eestimaalase" vaba. Kui aga reform ja IRL sellisesse tasakaalu jääks, oleks see ainult hea.
Selleks peab minema valima ja oma hääle andma :) Loodan ja usun tulemus tuleb hea ja lolle on vähem kui viimati.
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
martinj
Tegija

Postitus Postitas martinj »

Nüüd saab head huumorit, kui vaadata ETV-2te . Hea sünkroontõlge . :) Aga paljud eestimaalased seda ikka vahivad ?
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Kasutaja avatar
Radionov
DigiTVfänn

Postitus Postitas Radionov »

martinj kirjutas:Nüüd saab head huumorit, kui vaadata ETV-2te . Hea sünkroontõlge . :) Aga paljud eestimaalased seda ikka vahivad ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: See on tõesti hea!
DVB-S(2):13E;9E;5E;1W;5W@0,9m+19,2E;23,5E;28,2E;36E@1,1m
DVB-T: toaantenn
DM8000HD, Experimental (opendreambox 2.0)+ 2TB HDD +
Xbox One + Nvidia Shield pro + LG OLED77CX3LA + LG 70LB650v
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

Postitus Postitas kreisi »

vaesed tõlkijad etv2, raske töö ja minnakse ummikusse sageli, just üks tõlkija, teine parem- soravam
ERR
Pärtel
Entusiast

Postitus Postitas Pärtel »

Kutsuksin omaltpoolt üles inimesi saatma ERR-le kirja, milles juhiksite tähelepanu venekeelse debati mõttetusele. Teatavasti saavad Riigikogu valimistel hääletada vaid inimesed, kellel on eesti kodakondsus. Eestis on selleks kolm võimalus: sündides peab üks vanematest olema eestlane (mis 99% tähendab, et laps oskab ka eesti keelt), naturalisatsioon (mille üks nõue on eesti keele eksami edukas sooritamine) ning head teened (neid, kes nii saavad on kaduvvähe ja see ei välista samuti keeleoskust). Seega leian ma, et venekeelse debati korraldamine ja tänane sünkroontõlkimine on raharaiskamine, selle raha oleks võinud pigem kanda ETV HD-stumise fondi või investeerida programmi ning ma usun, et kõigil oleks sellest parem. Kiikasin korra ka Elioni hetke vaadatumate saadete edetabelisse ning kuigi ETV-st tulnud debatt oli esikohal, siis ETV2 debatti ma seal ei näinud.
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

Pärtel kirjutas:Teatavasti saavad Riigikogu valimistel hääletada vaid inimesed, kellel on eesti kodakondsus. Eestis on selleks kolm võimalus: sündides peab üks vanematest olema eestlane .
Rumalusi räägid.Rahvus ei mängi Eesti kodakondsuse juures mingit rolli.Eestlane olemine ei taga kodakondsust.Mingi lühikese aja jooksul 90ndate keskel said eestlase(ja soome-ugri rahvaste esindajad) kodakondsuse lihtsustatud korras.Nii said ntx kodakondsuse Abhaasia eestlased.
Eesti Vabariigi kodanik võib olla täiesti umbkeelne,kui tegemist on sünnijärgse kodaniku või sünnijärgse kodaniku järeltulijatega.Taolisi seltsimehi meil siin piisavalt.
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

Postitus Postitas kreisi »

Pärtel kirjutas:Kutsuksin omaltpoolt üles inimesi saatma ERR-le kirja, milles juhiksite tähelepanu venekeelse debati mõttetusele. Teatavasti saavad Riigikogu valimistel hääletada vaid inimesed, kellel on eesti kodakondsus. Eestis on selleks kolm võimalus: sündides peab üks vanematest olema eestlane (mis 99% tähendab, et laps oskab ka eesti keelt), naturalisatsioon (mille üks nõue on eesti keele eksami edukas sooritamine) ning head teened (neid, kes nii saavad on kaduvvähe ja see ei välista samuti keeleoskust). Seega leian ma, et venekeelse debati korraldamine ja tänane sünkroontõlkimine on raharaiskamine, selle raha oleks võinud pigem kanda ETV HD-stumise fondi või investeerida programmi ning ma usun, et kõigil oleks sellest parem. Kiikasin korra ka Elioni hetke vaadatumate saadete edetabelisse ning kuigi ETV-st tulnud debatt oli esikohal, siis ETV2 debatti ma seal ei näinud.
tean ise palju venekeelseid kodanikke kes eesti keelest mõhkugi aru ei saa. tõlge pole asjatu !
elioni edetabel mida see näitab?
venelastel paljudel ei ole elion, nendel stv või starman, kes ei "nuhi" mida parasjagu vaatad :D
ERR
Pärtel
Entusiast

Postitus Postitas Pärtel »

kreisi kirjutas: tean ise palju venekeelseid kodanikke kes eesti keelest mõhkugi aru ei saa. tõlge pole asjatu !
elioni edetabel mida see näitab?
venelastel paljudel ei ole elion, nendel stv või starman, kes ei "nuhi" mida parasjagu vaatad :D
bljumkin kirjutas: Rumalusi räägid.Rahvus ei mängi Eesti kodakondsuse juures mingit rolli.Eestlane olemine ei taga kodakondsust.Mingi lühikese aja jooksul 90ndate keskel said eestlase(ja soome-ugri rahvaste esindajad) kodakondsuse lihtsustatud korras.Nii said ntx kodakondsuse Abhaasia eestlased.
Eesti Vabariigi kodanik võib olla täiesti umbkeelne,kui tegemist on sünnijärgse kodaniku või sünnijärgse kodaniku järeltulijatega.Taolisi seltsimehi meil siin piisavalt.
Umbkeelsete kodanike osakaal on siiski liiga marginaalne, et ERR peaks niimoodi raha raiskama. Lisaks sellele on minu arvates selline venekeelsete inimeste ees pugemine eesti keele alaväärtustamine ja selle peale sülitamine. Mina EV kodanikuna olen igatahes äärmiselt solvunud. Eestis on vaid üks riigikeel, seega on vene keel riigi tasandil sama tähtsusetu kui läti, mandariini või retoromaani keel. Küsin siis, kuhu jäi inglisekeelse tõlkega debatt. Ma usun, et nii mõnigi vene ega eesti keelt kõnelev isik oleks tahtnud ka eesti poliitikat lähemalt tundma õppida.
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Peale selle on ETV2 riiklik telekanal ja Eestis on ainult 1 riigikeel.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Huvitav kust peaks Vasja saama infot riigi,valimiste jne. kohta kui mitte riiklikust televisioonist. :lol:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Vasja peaks ära õppima Eesti keele, Eesti ajaloo... jne. Mitte vahtima ila tilkudes Pervõi Baltiiskii.
Aga.
Kui Vasjale soovitada - Tõmba Venemaale, seal ju pudrumäed ja piimajõed, siis hoiab Vasja kahe käega Narvas piiripostist kinni.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Vasta

Mine “Muidujutt”