Panen ühe pildi ka siis saate norida mis pildil valesti on.
Paistab, et Sa ei lugenud süvenenult mu kahte eelmist posti, sest muidu poleks kirjutanud viidatut. Kahjuks on geomeetria ja peegeldusalused nagu nad on ja neid ei saa suvaliselt eirata. (Ma kirjutasin, millise kahe tingimuse olemasolul ainult teatud piires saab).Siidiuss kirjutas:Muidugi võiks lnb-d asetseda samade vahedega kui clarkei kaarel. Aga asetsevad mõnel ka nii nagu clarkei kaarel aga saab seejuures veel muuta varrastega multifeedi korral lnb kõrgust ja kuhu kohta ta antenni peale vaatab. Nii et isegi kui asetsevad samade vahedega nagu clarkei kaarel siis saab nad ka siis ikkagi panna sinkadi vonkadi ja signaalid ka seejuures olemas.
Kui satelliidi saatekiir on tugev kui aga on mannetu siis tuleb ta sul reeglina ainult ühest kohast,ma mõtlen siis multifeedi,elitil on need pead aga küll väga korrektselt paigaldatud...Siidiuss kirjutas:Need on peegelduse algtõed. Paljudel ongi selle tulemusena pead sedasi ebaproportsionaalselt antenni küljes ja töötab. Elitil kaasa arvatud.
tigekala kirjutas:smile133Siidiuss kirjutas:Kui rääkida 110 pannist siis sellega saavad ka pead olla sinkadi vonkadi tänu sellele, et panni peegelduspind on piisavalt nagu ka väiksemate pannid puhul. Paljudel ongi selle tulemusena pead sedasi ebaproportsionaalselt antenni küljes ja töötab. Elitil kaasa arvatud.
Siin foorumil on eliti 110se Triax-i fotod. Ja seal pole midagi sinkadi-vonkadi nagu on Sinu pööningul, Sinu kirsikivikeses.
Ma ütleks isegi nii - Ma pole nii hästi seadistatud 110-st Triax-it nagu on elitil, mujal näinudki.
Tõelisel satifännil on ükskamakõik, kuidas installatsioon välja näeb, peaasi, et vajalikud signaalid oleks maksimumis ja tuul panni ära ei viiks. Muidugi peab peade paigaldamisel arvestama elementaarsete füüsikaseadustega, ülemjuhatuse ilumeel jääb tahaplaanile ning seda (no vähemalt üritatakse) arvesse võtta nii vähe kui võimalik ja hädapärast vajalik.Siidiuss kirjutas: Ütleme nii, et ideaalilähedaselt paigaldatud antenne on suhteliselt vähe näha. Enamasti ikka ripuvad kaablid kuidas juhtub ja pead sinkadi vonkadi. Kõige tipuks olen näinud antenne ka korsta külge paigaldatuna. Mõnel näitab offset antenn peaaegu otse taevasse või maha. Seda nimetatakse vist laiskuseks. ... Kui päevasel ajal aega leian võibolla panengi enda 110sest pildi, et näeksite kuidas peaksid pead antenni ees asetsema ja kaabeldusedki tehtud.
Scott kirjutas:Tõelisel satifännil on ükskamakõik, kuidas installatsioon välja näeb, peaasi, et vajalikud signaalid oleks maksimumis ja tuul panni ära ei viiks. Muidugi peab peade paigaldamisel arvestama elementaarsete füüsikaseadustega, ülemjuhatuse ilumeel jääb tahaplaanile ning seda (no vähemalt üritatakse) arvesse võtta nii vähe kui võimalik ja hädapärast vajalik.Siidiuss kirjutas: Ütleme nii, et ideaalilähedaselt paigaldatud antenne on suhteliselt vähe näha. Enamasti ikka ripuvad kaablid kuidas juhtub ja pead sinkadi vonkadi. Kõige tipuks olen näinud antenne ka korsta külge paigaldatuna. Mõnel näitab offset antenn peaaegu otse taevasse või maha. Seda nimetatakse vist laiskuseks. ... Kui päevasel ajal aega leian võibolla panengi enda 110sest pildi, et näeksite kuidas peaksid pead antenni ees asetsema ja kaabeldusedki tehtud.
Vahel seab ülemjuhatus ikka karmimaid tingimusi ka. Mina näiteks tohin ainult valget värvi panne üles riputada ja ku neli panni oli seinal, pandi edasisele arendustööle veto. Aga mu telekas toetabki ainult nelja LNB-d, nii et see pole probleem. Kui päristuuneri lõpuks ära ostan ju siis hakkan ka lisapäid panema ja panne kaaskondlaste röömuks vähendama, saan jälle plusspunkteScott kirjutas: Tõelisel satifännil on ükskamakõik, kuidas installatsioon välja näeb, peaasi, et vajalikud signaalid oleks maksimumis ja tuul panni ära ei viiks. Muidugi peab peade paigaldamisel arvestama elementaarsete füüsikaseadustega, ülemjuhatuse ilumeel jääb tahaplaanile ning seda (no vähemalt üritatakse) arvesse võtta nii vähe kui võimalik ja hädapärast vajalik.