Krt, pole minu ala

Eks see Dreamboxi DM800 kloon ole, kas ka piisavalt hea kvaliteediga, ei tea.GuidZ kirjutas:Mis loomake see on: http://www.lobster.ee/index.php?bm=webs ... nodeID=358
Kust selle 9080 150 euro eest saab?Siidiuss kirjutas:Minu poolt välja pakutav Goldenmedia unibox 9080 HD PVR saab kätte uuena 150 euro eest ja sel on sees nii dvb-s2 kui dvb-t tuuner. Ja neid saab ka välja võtta ja vahetada näiteks dvb-c vastu. Aga 800 se HD dreamiga näiteks seda teha ei saa. Sest sel on vaid 1 tuuner ja saab seda vahetada kui läbi läheb. Ja et sellega üldse terrestriali näha tuleb külge aretada mingi algeline usb tuuner millega ilmselt heli ja piltki sünkroonis pole. Milleks selline? Ja enda tuuneritel tarkvara nii tihti ei vaheta kuigi tarkvaraline tugi on täiesti olemas ja uusi versioone tuleb peale. Milleks vahetada kui kõik niigi töötab? Dreamboxide põhiline puudus ongi see, et enamus neist on ühe tuuneriga.
Euroopas algavad 9080 HD hinnad 110 eurost : http://www.idealo.de/preisvergleich/Pro ... y=minPricesoul kirjutas:Kust selle 9080 150 euro eest saab?Siidiuss kirjutas:Minu poolt välja pakutav Goldenmedia unibox 9080 HD PVR saab kätte uuena 150 euro eest ja sel on sees nii dvb-s2 kui dvb-t tuuner. Ja neid saab ka välja võtta ja vahetada näiteks dvb-c vastu. Aga 800 se HD dreamiga näiteks seda teha ei saa. Sest sel on vaid 1 tuuner ja saab seda vahetada kui läbi läheb. Ja et sellega üldse terrestriali näha tuleb külge aretada mingi algeline usb tuuner millega ilmselt heli ja piltki sünkroonis pole. Milleks selline? Ja enda tuuneritel tarkvara nii tihti ei vaheta kuigi tarkvaraline tugi on täiesti olemas ja uusi versioone tuleb peale. Milleks vahetada kui kõik niigi töötab? Dreamboxide põhiline puudus ongi see, et enamus neist on ühe tuuneriga.
kas iga tuuneri vahetusega lasid ka uuesti image ja uuesti draiverid? kui ei siis seal su koer maetud ongi ja mingit erilist võrdlusmomenti ei saagi tekkida - lihtsalt pulkade vahetus E2 all ajab masina lolliks ...kaido kirjutas:Testisin adaptereid:
1. Kworld 395UR 1b80:e39a, ei tunnista uut Tallinna saatja sagedust 530 MHz, teistel proovitud kanalitel OK
2. PCTV 73e SE 2013:0245, OK
3. Makant 3035, odav hõbedane hiina pulk AF9015 15a4:9016, kanalivahetus võtab rohkem aega, vahel ei leia esimese korraga ülesse
4. Hauppauge WinTV Nova- TD 2040:9580, diversity linuxiga ei tööta, 2. tuuneri käimasaamisega tükk tegemist
Kõigi 4 pulga tundlikkus on halvem kui Kaon 660 ja dBox R-101-l. Vastuvõtutingimused olid võrdlemise ajal erakordsel kehvad. Mõned telekasisesed tuunerid võivad muidugi veel nigelamad olla.
Tore, et testisid, aga on ju teada, mis pulgad kindlalt töötavad. Kui ei oska ise draivereid kompileerida, võiks ju nende vahel valida. Nii talitasin mina.kaido kirjutas:Testisin adaptereid:
1. Kworld 395UR 1b80:e39a, ei tunnista uut Tallinna saatja sagedust 530 MHz, teistel proovitud kanalitel OK
2. PCTV 73e SE 2013:0245, OK
3. Makant 3035, odav hõbedane hiina pulk AF9015 15a4:9016, kanalivahetus võtab rohkem aega, vahel ei leia esimese korraga ülesse
4. Hauppauge WinTV Nova- TD 2040:9580, diversity linuxiga ei tööta, 2. tuuneri käimasaamisega tükk tegemist
Kõigi 4 pulga tundlikkus on halvem kui Kaon 660 ja dBox R-101-l. Vastuvõtutingimused olid võrdlemise ajal erakordsel kehvad. Mõned telekasisesed tuunerid võivad muidugi veel nigelamad olla.
Eks ma valisingi, kigile neile on valmiskompileeritud paketid olemas, 660MHz-ga töötasid kõik ja see, et qt1010 demodulaator ei saa Pirita saatja uue sagedusega hakkama, tuli tõesti üllatusena. Tundlikkuse kohta on usaldusväärset infot üpris vähe.rimas kirjutas:Tore, et testisid, aga on ju teada, mis pulgad kindlalt töötavad. Kui ei oska ise draivereid kompileerida, võiks ju nende vahel valida. Nii talitasin mina.