Kassetid ja "eksootika"
Re: Kassetid ja "eksootika"
Jah, esimesed Denonid ostin just Ekraanist. Tõesti, natuke arusaamatu tundus et neid üldse osta saab
Ajale iseloomulik oli see et kui alguses müüdi neid peaaegu ukse eest letis siis hiljem hakati mulle tooma neid küsimise peale vasakult (ilmselt laost). Mõnel korral õnnestus ka tagatoas seinariiulis neid näha.

Re: Jaanusmiinuse küsimused
See oli juba supervalgekotkas kirjutas: ja siis olid täiesti legaalsed veel sellised vahvad asutused nagu "salvestusstuudiod" - viisid oma kasseti/lindi sinna, valisid nimekirjast artisti/albumi välja ja mingi aja pärast peale tugrikute loovutamist olidki uue muusika võrra rikkam

Siin ühel kassetil 1980 väliseestlaste laulud mis juba ei tea mitmes maha lindistus (kvaliteet kehv) ja veel mõned näited turu kassettidest. Siin TDK alles hiljuti kaubandusest ostetud.

Kui sul see Romantik 3 lindikas alles ja pildil olevs komplektsuses ning enamvähem toimiv siis soovitan ta kilesse mässida ning hellalt hoida. Selle aparaadi tänase hetke kollektsiooniväärtus on umbes 200€ ja see ei ole nali. Kõrvalolev plaadifrees viska nii kaugele kui jõuad, plaadiseade on pigem treipink kui mängija, võimendi aga... no martinj selgitab mida endast kujutab germaaniumlõppudega madalsagedusvõim, tema on harjunud õpetama ja teab neid selgitamise nõkse.
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Natuke tõelist antiiki kah sekka
Lampidega lindikas; pisut küll "tuunitud"
teine aga muidu täiesti töötav eksemplar.

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
To:opo
See "tjuunitud " isend=Sadko 501 +Parus 302
Kui Parus on seenesest tavaline 3nda klassi rämps,siis töökortas Sadko
http://rw6ase.narod.ru/000/mg/sadko501.html
maksaks terve varanduse - miks ? Sest on tegemist sisuliselt unikaalse venelaste maki pervessusega
Muutuv kiirus ja 38 salvestusrada. Lindiks mingi video või arvutilint.
Aga to: karla
Mina seda plaadifreesi niinaljalt kaugele ei viskaks - just germaaniumtransside pärast. Sisuliselt asi si** mis si** aga olen tähele pannud, et germaaniumtranssidega võime ajavad taga osad kitarristid just neile omaste moonutuste, loomult piiratud sagedusala ja ülekande pehmuse poolest.
Ehk kõla pidavat olema lähedane lampvõimudele. Klippimine veidi pehmem kui ränil.
See "tjuunitud " isend=Sadko 501 +Parus 302
Kui Parus on seenesest tavaline 3nda klassi rämps,siis töökortas Sadko
http://rw6ase.narod.ru/000/mg/sadko501.html
maksaks terve varanduse - miks ? Sest on tegemist sisuliselt unikaalse venelaste maki pervessusega

Muutuv kiirus ja 38 salvestusrada. Lindiks mingi video või arvutilint.
Aga to: karla
Mina seda plaadifreesi niinaljalt kaugele ei viskaks - just germaaniumtransside pärast. Sisuliselt asi si** mis si** aga olen tähele pannud, et germaaniumtranssidega võime ajavad taga osad kitarristid just neile omaste moonutuste, loomult piiratud sagedusala ja ülekande pehmuse poolest.
Ehk kõla pidavat olema lähedane lampvõimudele. Klippimine veidi pehmem kui ränil.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Nujah, meil on ka pillimehed neid otsinud aga pärast katsetamist ja väämamist on lõppotsus ikka ühene, lampvõim ja vajadusel mõned pudinad ette, tulemus palju kvaliteetsem.
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
- valgekotkas
- Admin
tänane saak ... silmale ilusad vaadata ja mõne ehk koorin kilest välja ning "võtan vinüüli linti" 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Sai eile vanemate juures käidud ja kapist kassetid korra välja tiritud...Kusjuures põhikasti ei leidnud ülesse...
Järgmine kord otsin paremini... omal ajal (1996-97) sai kokku loetud pea et 400 erinevat kassetti

Järgmine kord otsin paremini... omal ajal (1996-97) sai kokku loetud pea et 400 erinevat kassetti
Sa seda "Onu Bella - Ma võtsin viina" arvutisse ei tahaks tõmmata ?
smile42
smile42
ma nii loll küll, et ei teagi kuidas seda arvutisse saaks... vist ilmselt miski konverteri või asjaga, aga mul pole enam ühtegi töötavat kassetikatki..., et siis tahaks, aga ei saa...martinj kirjutas:Sa seda "Onu Bella - Ma võtsin viina" arvutisse ei tahaks tõmmata ?
smile42

müüakse ju usb-i väljundiga kassettdekke, ma kuskil kataloogis nägin! 

elu koosneb üllatustest
Need võid toppida sinna samusesse kuhu oma odavmüügikataloogist soetatud kalli vinüülimängijagijaanus- kirjutas:müüakse ju usb-i väljundiga kassettdekke, ma kuskil kataloogis nägin!

kuule , ega ma seda ei mõelnud, ma nägin kuskil kvaliteetfirmatoodete kataloogis vähemalt 200 eurist kassettdekki mis tõesti oli korralik vaadates tema omadusi , võrreldav nendega millega teil siin tegemist!! Samuti oli seal üle saja eurine raskekaalus vinüülikas mis omas oma eri progesid ja usb-i!
elu koosneb üllatustest