Kass, on veel muu võimalus = tee midagi seadusevastast, riski... ja imegu Vägavalgekotkas näppu või, mis seal kotkastel näppude/varvaste asemel on... ühesõnaga, pane metsakohina aparaat käima, esialgu vanade koduste hoidiste peal, edasi tuleb juba kevad ja kasemahlad...valgekotkas kirjutas:ma võin sulle ja ka paljudele teistele tõe välja öelda - reatööline ei hakka kunagi saama võrdset palka spetsialistiga ja ei hakka kunagi elama samaväärselt kui "ärimees" - toimiva majanduse korral jääb alati sissetulek sõltuvusse oskustest/haridusest/kogemustest ... selleks, et tõuseks reatöölise palk peavad tõusma ka kõikide tasemete sissetulekud ...
MIda saaks teha............
Re: MIda saaks teha............
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
...
Viimati muutis mustkass, 18:10, 13 Mär 2013, muudetud 2 korda kokku.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

- valgekotkas
- Admin
tuleb mees koju ja avastab, et naine on voodis koos Schwarzenegger-iga ... arnold tuleb voodist püsti, võtab mehel natist kinni ja viib kööki, siis joonistab ketšupiga maha ringi ja teatab: "sina püsid siin ringis senikaua kui mina sinu naist panen" ja siirdub tagasi magamistuppa ... magamistoas hullates ikka aegajalt kuuleb, et mees köögis itsitab, lahkudes küsib mehelt: "mis sind naema ajas?" "ma käisin kaks korda ringist väljas siis kui sina magamistoas olid"
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
...
Viimati muutis mustkass, 18:10, 13 Mär 2013, muudetud 2 korda kokku.
90E-30W

90E-30W

Ma ju räägin Kass, kui tuled 20 liitrise kanistri ja 80 vollise metsakohinaga, mis ei haise ei suhkru ega ka kartuli järgi siis oledki kojamees korraliku palgaga.
Kuna 2 töötut, Henkka ja mina, teeme Sulle Su sõidukulud välja. Aga Sina ei taha muud kui siin ainult lällutada...
Kuna 2 töötut, Henkka ja mina, teeme Sulle Su sõidukulud välja. Aga Sina ei taha muud kui siin ainult lällutada...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
...
Viimati muutis mustkass, 18:11, 13 Mär 2013, muudetud 2 korda kokku.
90E-30W

90E-30W

Njah,tigekala kirjutas:Ma ju räägin Kass, kui tuled 20 liitrise kanistri ja 80 vollise metsakohinaga, mis ei haise ei suhkru ega ka kartuli järgi siis oledki kojamees korraliku palgaga.
kinnitan igati tigekala poolt pakutud varianti
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
see ongi imelik et selliseid hädapätakaid euroopa liidus kannatatakse !?ma julgen väita et enne euroopa liitu astumist oli mul palk kaks korda suurem.selge on see et esimesel võimalusen kui parema töö saan teen vehkat.miks riik nähes et asi on untsu läinud ei saada seda liitu kus kurat ja ei leia paremat"kohta"" moodust ""tööd" et riigil hakkaks paremini minema.Samas saan aru et riigil äkki lähebki hästi aga rahvas ...rahvas..!?Või oleme nüüd ülepeakaela võlgu sellele samale liidule et nüüd peamegi virelema?
Venemaa kohta.
ärge te sinna küll jookske ega pürgige.hinnad on suured.palgad väiksed.*Suurtes linnades saavad normaalset palka ja seda ainult selleks et ei hakataks mässu korraldama.Maarahval pole selleks aega.nad peavad kuidagi ots otsaga kokku tulema ja ära elama ise ja lapsed ära toitma.Maksud.Sellest aastast tõstis venemaa oma fiedele maksu topelt.Sotsmaksu nimelt.näiteks inimeselt maksid varem 400 euri selle aasta algusest 900.Nii mõnigi tuttav kuulutas pankroti välja ja lõpetas fiena tegutsemise.
Peale kaubandusorganisatsiooniga liitumist kaotati autode tollimaks ära aga samas leiti uus lahendus korjata samamoodi raha ja rohkemgi.nüüd on see siis utiliseerimismaks?Ühesõnaga ostad eestis 300 euri eest audi 80 1,8 liitrise mootoriga ja maksad 6800 euri maksu veel peale.püole ka ime et liiguvad igasugused uunikumid ja hinnad on ainuüksi auto paberitele 1000 euri kandis ja kui autot ennast ka veel natukenegi roosteussist alles on siis ikka 2000 euri vähemalt.
Samamoodi on maksud korjatud ka igasugu hiina pasalt mis igal pool müügis.
Venemaa kohta.
ärge te sinna küll jookske ega pürgige.hinnad on suured.palgad väiksed.*Suurtes linnades saavad normaalset palka ja seda ainult selleks et ei hakataks mässu korraldama.Maarahval pole selleks aega.nad peavad kuidagi ots otsaga kokku tulema ja ära elama ise ja lapsed ära toitma.Maksud.Sellest aastast tõstis venemaa oma fiedele maksu topelt.Sotsmaksu nimelt.näiteks inimeselt maksid varem 400 euri selle aasta algusest 900.Nii mõnigi tuttav kuulutas pankroti välja ja lõpetas fiena tegutsemise.
Peale kaubandusorganisatsiooniga liitumist kaotati autode tollimaks ära aga samas leiti uus lahendus korjata samamoodi raha ja rohkemgi.nüüd on see siis utiliseerimismaks?Ühesõnaga ostad eestis 300 euri eest audi 80 1,8 liitrise mootoriga ja maksad 6800 euri maksu veel peale.püole ka ime et liiguvad igasugused uunikumid ja hinnad on ainuüksi auto paberitele 1000 euri kandis ja kui autot ennast ka veel natukenegi roosteussist alles on siis ikka 2000 euri vähemalt.
Samamoodi on maksud korjatud ka igasugu hiina pasalt mis igal pool müügis.
DreAmBoX 500s DreamBox 800HDse
36 E-19,2 E+13E+9E+4.8E
IP BOX 55HD
E-13
http://phwp.asfet.ru/112456/4279340/

Aeg näitab kellel õigus.
36 E-19,2 E+13E+9E+4.8E
IP BOX 55HD
E-13
http://phwp.asfet.ru/112456/4279340/

Aeg näitab kellel õigus.
Minu seisukoht teemast:
Elu pole küll lill siin Eestis, aga ära ka ei sure. Autot ei ole, aga on eluasemelaenuga ostetud maja.
Kokkuvõttes arvan, et kes tahab, see õpib säästva majandamise ära, kes ei taha seda teha see jääbki virisema.Kui üks töökoht ei rahulda, otsi teine.
Mina ei saa omale lubada suuremaid ühekordseid väljaminekuid kui 200€. Ostud, mis seda summat ületavad lähevad reeglina järelmaksu alla. Viimasel ajal on asjad paremaks läinud sest on mõnest kohustusest enneaegselt vabanetud. See tähendab, et kuni 100€ ulatuses on täiesti reaalne midagi majapidamisse osta.
Keskklassi puudumine Eestis pole tegelikult probleem. Kõik ühiskonnakihid Eestis elavad tegelikult võlgu, vahet ei ole, küsimus on ehk võib-olla selles, et ärimeeste garderoob on kallim, aga liisitud autod on kõigil olenemata tööpostist/staatusest. Kui ma vaatan inimesi, kes tööle sõidavad siis see pilt kõneleb sellest et töökas inimene elab hästi. Iga teine auto sõidab tühjalt, linnatänavatel on näha, et kõik sõidavad üksi- järelikult on peres tõenäoliselt kaks autot. Minge superhüpermarketisse, kõik ostlevad. Raha liigub...
Materiaalne rikkus ehk raha eest omada kõike ei tee inimest absoluutselt 100% rikkaks- ta on oma vajaduste ja raha ori.
Sestoni poolt algatatud virisemine kehtib siis, kui on paljulapseline perekond kelle sissetulek on väike. Kui perekonna või leibkonna moodustab 2-3 inimest siis on täiesti võimalik ära elada. Eeldusel et sissetulek on suurem kui 500€.
On 2 tüüpi noori, ühed kes ei viitsi tööd teha ja teised, kes ei oska majandada. Aga majandamisoskus tuleb ainult siis kui tööle lähed ja oma raha eest elu korraldama pead. Kui seda pole siis ei tulegi iseseisvast elust midagi välja.
Mina soovitaks kõigil virisejatel kõigepealt stabiilne töökoht otsida. Kui mina oma tööinimese elu alustasin,10 aastat tagasi sain kätte alguses 127€. Nüüd on palk reeglina üle 500€, sõltuvalt töötundide arvust kuni 600€.
Autot, naist ja lapsi ei ole, seega pole ka probleemi...
Ja veel, selleks et kõigi palgaastemete töötasu tõuseks, peab kõigepealt riiklik maksukoormus kasvama. Rohkem maksu, rohkem palka. Lihtsalt inflatsioonist on vähe kasu, kuigi olen 100% kindel et ilma hüperkiire inflatsioonita saaksin ma siiamaani võib-olla 300€. Jutt siis 10 aastasest perioodist, kokku tõusis mu palk sama tööd tehes rohkem kui 4 korda. Enne eurot oli palgakasv stabiilselt aeglane, peale euro tulekut tõsteti vaid ühe korra. Samas, kaubanduses on Eurole ülemineku järgne hüperinflatsioon aeglustumas- Kaubandusakeskustes on suured allahindlused/eripakkumised, sest täishinnaga keegi ei osta.
Lihtsa venemaalase elustandardit ei taha, mis sest et kütus näiliselt odav ja Ladat lihtne ekspluateerida, venelase elukvaliteet on väga madal, infra laguneb, kortermajad külmad jne jne. Venemaal saabki ennast hästi tunda vaid ülirikas.
Eestis vähemalt on turumajanduses konkurents ja on kah mille vahel valida.
Itaalias on elu väga kallis ja ma vist arvan, et ma ikkagi ei tahaks kunagi Eestist sinna elama minna, kuigi itaalia keel ja kultuur väga meeldivad- Itaalias on lihtne töötuks jääda- seal on praegu tööstusettevõtete pankrotilaine, firmad sulgevad makseraskuste tõttu uksed. Riiklik abi on kesine... Maksud/trahvid ja eriti kohtukulud on seal väga kõrged, abielulahutus on näiteks kallis lõbu.
Eestis võiks olla Soome palgatase ja maksukoormus, kõige olulisem, et riiklikud teenused oleksid maksumaksjale võrdselt tagatud, meil EEstis ei ole, sest osad teenused on kallid või puudulikud, eriti kulud ravimisele ja meditsiinile. Riigi poolt on garanteeritud haridus vaid kuni gümnaasiumini ja siis kah osaliselt- osa õppevahenditest ja kuludest õppimisele peavad kinni plekkima vanemad.
Riigipoolsete teenuste kvaliteet oleks märksa parem, kui mehed pumba juures pumpamise lõpetaksid...
Näiteks teema:Tallina jäätmekäitlus ja linnatänavad... kodanik maksab makse aga teenust ei saa.
Elu pole küll lill siin Eestis, aga ära ka ei sure. Autot ei ole, aga on eluasemelaenuga ostetud maja.
Kokkuvõttes arvan, et kes tahab, see õpib säästva majandamise ära, kes ei taha seda teha see jääbki virisema.Kui üks töökoht ei rahulda, otsi teine.
Mina ei saa omale lubada suuremaid ühekordseid väljaminekuid kui 200€. Ostud, mis seda summat ületavad lähevad reeglina järelmaksu alla. Viimasel ajal on asjad paremaks läinud sest on mõnest kohustusest enneaegselt vabanetud. See tähendab, et kuni 100€ ulatuses on täiesti reaalne midagi majapidamisse osta.
Keskklassi puudumine Eestis pole tegelikult probleem. Kõik ühiskonnakihid Eestis elavad tegelikult võlgu, vahet ei ole, küsimus on ehk võib-olla selles, et ärimeeste garderoob on kallim, aga liisitud autod on kõigil olenemata tööpostist/staatusest. Kui ma vaatan inimesi, kes tööle sõidavad siis see pilt kõneleb sellest et töökas inimene elab hästi. Iga teine auto sõidab tühjalt, linnatänavatel on näha, et kõik sõidavad üksi- järelikult on peres tõenäoliselt kaks autot. Minge superhüpermarketisse, kõik ostlevad. Raha liigub...
Materiaalne rikkus ehk raha eest omada kõike ei tee inimest absoluutselt 100% rikkaks- ta on oma vajaduste ja raha ori.
Sestoni poolt algatatud virisemine kehtib siis, kui on paljulapseline perekond kelle sissetulek on väike. Kui perekonna või leibkonna moodustab 2-3 inimest siis on täiesti võimalik ära elada. Eeldusel et sissetulek on suurem kui 500€.
On 2 tüüpi noori, ühed kes ei viitsi tööd teha ja teised, kes ei oska majandada. Aga majandamisoskus tuleb ainult siis kui tööle lähed ja oma raha eest elu korraldama pead. Kui seda pole siis ei tulegi iseseisvast elust midagi välja.
Mina soovitaks kõigil virisejatel kõigepealt stabiilne töökoht otsida. Kui mina oma tööinimese elu alustasin,10 aastat tagasi sain kätte alguses 127€. Nüüd on palk reeglina üle 500€, sõltuvalt töötundide arvust kuni 600€.
Autot, naist ja lapsi ei ole, seega pole ka probleemi...

Ja veel, selleks et kõigi palgaastemete töötasu tõuseks, peab kõigepealt riiklik maksukoormus kasvama. Rohkem maksu, rohkem palka. Lihtsalt inflatsioonist on vähe kasu, kuigi olen 100% kindel et ilma hüperkiire inflatsioonita saaksin ma siiamaani võib-olla 300€. Jutt siis 10 aastasest perioodist, kokku tõusis mu palk sama tööd tehes rohkem kui 4 korda. Enne eurot oli palgakasv stabiilselt aeglane, peale euro tulekut tõsteti vaid ühe korra. Samas, kaubanduses on Eurole ülemineku järgne hüperinflatsioon aeglustumas- Kaubandusakeskustes on suured allahindlused/eripakkumised, sest täishinnaga keegi ei osta.
Lihtsa venemaalase elustandardit ei taha, mis sest et kütus näiliselt odav ja Ladat lihtne ekspluateerida, venelase elukvaliteet on väga madal, infra laguneb, kortermajad külmad jne jne. Venemaal saabki ennast hästi tunda vaid ülirikas.
Eestis vähemalt on turumajanduses konkurents ja on kah mille vahel valida.
Itaalias on elu väga kallis ja ma vist arvan, et ma ikkagi ei tahaks kunagi Eestist sinna elama minna, kuigi itaalia keel ja kultuur väga meeldivad- Itaalias on lihtne töötuks jääda- seal on praegu tööstusettevõtete pankrotilaine, firmad sulgevad makseraskuste tõttu uksed. Riiklik abi on kesine... Maksud/trahvid ja eriti kohtukulud on seal väga kõrged, abielulahutus on näiteks kallis lõbu.
Eestis võiks olla Soome palgatase ja maksukoormus, kõige olulisem, et riiklikud teenused oleksid maksumaksjale võrdselt tagatud, meil EEstis ei ole, sest osad teenused on kallid või puudulikud, eriti kulud ravimisele ja meditsiinile. Riigi poolt on garanteeritud haridus vaid kuni gümnaasiumini ja siis kah osaliselt- osa õppevahenditest ja kuludest õppimisele peavad kinni plekkima vanemad.
Riigipoolsete teenuste kvaliteet oleks märksa parem, kui mehed pumba juures pumpamise lõpetaksid...
Näiteks teema:Tallina jäätmekäitlus ja linnatänavad... kodanik maksab makse aga teenust ei saa.
Soome näitega peaks ettevaatlik olema: riik võtab järjepidevalt laenu, et sotsiaalsfääri üleval pidada. Pikalt selline asi jätkusuutlik ei ole.
linni kirjutas:Soome näitega peaks ettevaatlik olema: riik võtab järjepidevalt laenu, et sotsiaalsfääri üleval pidada. Pikalt selline asi jätkusuutlik ei ole.
Nojah, aga kui see peaks olema tõsi, et soomlane ise ei viitsi tööd teha siis on ju vaja, et keegi tööd teeb (Loe: "kalevipojad" mujalt). No ja kui siis kalevipoeg otsustabki Soome jääda siis vaja ju sotsiaalseid tagatisi tagada kõigile.Juba töötu abiraha on Soomes nii suur et meil ei saa ka tavaline reatöötaja sellist raha.
Immigratsioonipoliitikaga on kindlasti enamik heaoluriikidest ämbrisse astunud, kuid reaalsus on see, et, kui töötajaid pole, siis on vaja tööjõudu sisse osta...Ja kuidas? Eks ikka heaolupoliitikaga. Räägitakse ju siingi imelugusid Soome palkadest, pensionitest ja muudest hüvedest.
10 aasta pärast on Eesti samas seisus.
Ainsa vahega, et Eesti ei hakka selle jaoks raha laenama,et sisserändajad ja musta töö tegijad oma sotsiaalseid tagatisi kätte saaks.
Teine asi on see, et Eesti ja Soome rahvaarvudes on ikkagi suur lõhe sees. Meil ei ole ja tõenäoliselt ei hakka ka kunagi olema massiliselt sisserändajaid- Riigil pole midagi, millega peibutada (palk ja elatustase alla Euroopa keskmise).
Et siis ei pruugi Eesti samades tingimustes nagu praegu, laenu võtta.
Kulude kasv sotsiaalsfäärile ei ole niivõrd tingitud võõrtööjõu sisserändest kuivõrd elanikkonna vananemisest - sündivuse vähenemine, keskmise elua kasv jne. Vastupidi, võõrtööjõu abil noorendatakse rahvastikku ning lapitakse tulubaasi.
Jajah. Siis on ka "riik" täpselt nagu praegused tooted, kõik kõvad maailmanimed, aga taga kirjas "made in china"...linni kirjutas: võõrtööjõu abil noorendatakse rahvastikku ning lapitakse tulubaasi.
Toodete asemele aseta rahvastik.
linni kirjutas:Kulude kasv sotsiaalsfäärile ei ole niivõrd tingitud võõrtööjõu sisserändest kuivõrd elanikkonna vananemisest - sündivuse vähenemine, keskmise elua kasv jne. Vastupidi, võõrtööjõu abil noorendatakse rahvastikku ning lapitakse tulubaasi.
Kuidas saab tulubaasi lappida kui riik ennast juba praegu segaseks laenab?

Jah, ametlik võõrtööjõud maksab makse jne, aga palju on neid kes mustalt tegutsevad???
Ja rahvastiku noorendamine, et siis sisserändajad kohalikega lapsi teevad...??? Kuidas Eestis selle peale rahvas reageeriks, kui igasugu murjamid rahvast noorendama tuleks?
Jah loomulikult uusi maksumaksjaid on ka vaja, aga paljud neist ausalt leiba teenivad, makse maksavad jne 100%-liselt inegreeruvad. Kui juba venelastest kaasmaalastega, kes siin aastakümneid elavad on integreerumine nii raske siis arvan et veel kaugemalt tulijatega oleks veel raskem.
Elanikkond vananeb seal, sest elukvaliteet on piisavalt hea. Eestil vist seda probleemi ei teki, sest keskmine eesti mees vanaduspensionini ei ela. Stress ja eluviis murravad enne maha.
Siin said veidi valesti aru. Mitte iibe suurendamine, vaid just noorte (=maksumaksjate) osakaalu suurendamine immigratsiooni teel.Energizer kirjutas: Ja rahvastiku noorendamine, et siis sisserändajad kohalikega lapsi teevad...???
Siin paned ka veidi mööda. 2010 oli eesti mehe keskmine eluiga 70,6 aastat, aastal 2011 vastavalt 71,1 aastat ja aastaks 2015 tõuseb see 72,5 aastani.Energizer kirjutas:Elanikkond vananeb seal, sest elukvaliteet on piisavalt hea. Eestil vist seda probleemi ei teki, sest keskmine eesti mees vanaduspensionini ei ela.