Jagan natuke esmamuljeid oma LG-st.
Kui telekas koju jõudis, siis esimene mõte oli, et ega ma täie mõistuse juures ei ole ja mida ma nüüd selle 65"peale hakkan, see on ikka nii meeletult suur(ennem oli 42"). Nüüd mõnepäevase kasutamise järel võin julgelt öelda, et 55 asemel 65 osta oli ainuõige otsus. Kui veel oleks UHD asemel OLEDi saanud, siis oleks perfektne combo olnud minu jaoks

Hetkel kahjuks UHD testi väga teha ei saa, sest mul momendil ainult tavaline Ultimo (järgmisena tulebki kas Solo 4K või HD51).
3D on selle telekaga ikka elamus omaette, ülim

HD kanaleid on hea vaadata 3,5m pealt, pilt super. SD jaoks peab 5m peale kolima, siis kannatab ära vaadata. Üllatas, et ETV2 pealt oli pildi kvaliteet päris hea, kuigi võis mõjutada konkreetne saade, mis seal parasjagu jooksis. Igasugu Netflixid-Youtuubid on ka veel testimata, sealt peaks küll vist 4K ette saama.
Heli kvaliteediga olen rahul, kui enamat vaja, saab alati ju lisa ühendada. Minul seda vajadust hetkel pole. LG pult on muidugi väga huvitav asi, huvitav miks varem keegi sellise asja peale tulnud ei ole. Väga asjalik ja mugav kasutada.
Nüüd tuleb hakata netist seadeid otsima ja testima, võib olla mõni variant on minu jaoks ju hea.
Kokkuvõtteks võiks öelda, vahet pole kas valitakse HD, UHD või OLED, minu soovitus on, võimalusel võtta ikkagi suurem. Sama jutu leidsin ka HV foorumist ja seekord oli küll õige, et sealset suurema teleka juttu uskuma jäin.