-------Täna õhtul teeb Nordica erilennu Stockholmist Tallinna. Lennuk väljub kell 22 kohaliku aja järgi ja pileteid on võimalik osta läbi lennufirma kodulehe. Pileti hind täiskasvanule on 150 eurot, lapsele (2-11aastased) 110 eurot ja sülelapsele (kuni kaheaastased) 15 eurot.
Kodulehel on olemas ka erilendude päringu vorm, mille kaudu on võimalik edastada infot oma asukoha kohta ning teatada ka oma lennusoov. Laekunud info alusel pakub Nordica ja Xfly välja võimaluse erilennuks sobilikumast Euroopa lennujaamast, kui suudetakse 80-90 inimest kojulennuks kokku koguda. Valmis tuleb olla erinevateks lennupiiranguteks, mida mitmed riigid praegu kehtestavad.
"Kõigile, kes Nordicaga kodulehe kaudu ühendust võtavad üritame 48 tunni jookusul anda tagasisidet võimaliku erilennu toimumise kohta. Palume ette mõistvat suhtumist, kui kõik küsimused ei saa kiireid vastuseid. Meie kommunikatsioonikanalid on ülekoormatud, aga anname endast parima, et võimalikult palju kaasmaalasi selles olukorras aidata," teavitas firma.
mida kõike!
https://novaator.err.ee/1065628/pealtna ... te-tsunami"Hiinlased juba ütlevad väga selgelt, et see on Ameerika biorelv. Eestikeelses Facebookis lugesin ma mitut väga hästi põhjendatud lugu, kuidas see sai alguse sealt samast Hiina vastavast bioloogia instituudist. Seejärel lugesin ma ka Vene materjale, kus räägitakse, et loomulikult on see biorelv, mida arendati Gruusias," tõi Raag näite.
Kontrolli allikat
Jõuliselt levib info, et ametlik nakkustest ei tööta või varjavad arstid uue haiguse vastu aitavat tõhusat ravi. Sinna hulka kuulub näiteks "Stanfordi haigla juhatuseliikme venna" juhis, et haiguse diagnoosimiseks piisab 10 sekundit köhimata hinge kinni hoidmisest. Õpetusi, kuidas ravida koroonat ohtra seksi, kokaiini, alkoholi ja isegi pesuvalgendiga, ringleb ohjeldamatult.
----
ja tarka juttu ka
https://www.err.ee/1065316/professor-sa ... iivne-mojuKas see viirus muutub sesoonseks või on ta püsivalt kohal ning haigestumine sõltub inimese immuunsusest?
Ma jätaks selle immuunsüsteemi rahule. Loomulikult on see oluline, aga see ei seleta üldse seda, miks viirus ei põhjusta sümptomeid lastel ja võib vabalt põhjustada sümptomeid tugeva imuunsüsteemiga inimestel.
Kõik õhu kaudu levivad viirused, millel on üks bioloogiline omadus - see on partikleid ümbritsev membraan -, on seni põhjapoolkera parasvöötmes alati olnud hooajalised. On ka ülejäänud koroonaviirused, leetrid, tuulerõuged. Kui millelegi panustada, siis ma panustaksin just sellele.
Aga see paraku tähendab peale positiivse uudise, et võib-olla umbes mais hakkab see iseenesest ära vajuma, ka midagi negatiivset – et septembris hakkab ta tagasi tulema.
Inimesi väga huvitab, et kui nad on selle korra kas või kergelt läbi põdenud, siis kas nad saavad immuunsuse?
Peaaegu kindlasti. Kas tegu on kaitsva immuunsusega, ei oska öelda. Pigem jah kui ei.