Ma saan kasu küll. Sain Ugandast meili. Kirjutas härra Mobile Mbgugnga. Ta on kohaliku suurpanga juhatuse esimees.rait01 kirjutas:mis sele küsimuse mõte on ? Mis kasu sina saad?Oskarrand kirjutas:Millist raadiokanalit teie täna 13. detsembril 2020 kuulanud olete?
Nimelt olen nüüd osaline 100057000 USD liigutamises Venetsueelast Kameruni, Horny Fast Slut panka. Kuna Venetsueela on sanktsioonide
all kinni, siis mind valiti välja mitme miljoni kandidaadi hulgast, lihtsa guugli selektsiooni teel. Raha hakkab liikuma läbi minu
pangakontode ja igalt dollarilt teenin 4,75 USA senti. Saatsin juba kõik oma pangakontode andmed härra Mabutole ära. Uganda pangal on olemas valitsuse luba, ÜRO luba, Donaldi luba, Putini luba, Eesti terviseameti luba ja Filipiinide muinsuskaitseameti luba. Kõik on täiesti legaalne ja oht puudub.
Küsisin ka naabrimuti, Milvi , arvamust. Aga tema tahab ainult minu n....ku saanud m..ni näha. Jube inimene.
Kui teilegi laekub postkasti säärane kiri, soovitan soojalt süllekukkunud õnnest kinni haarata ja lihtsat lasta rahal kilisedes oma kontole voolata.