NO mina eelistan tasuta fedoorakoorikut kalli, veel PCraudvaraga ühildamatu Macile. Miks ma pean terve kasti riistvara eest nii meeletut pappi laduma (mis pealegi üsna piiratult laiendatav on), kui IBM PC compatible standard on palju paindlikum.kanajuurikas kirjutas:Kõige kasutajasõbralikum X on muidugi MacOSX, tüübid on ikka väga korralikult asja ette võtnud ja lihvimisega vaeva näinud. Jõukad foorumlased võiksid siin pigem seda vaadata kui mingit tasuta hädavarest fedoorakoorikut...
Soovitage LINUX-it
Seda ei saa praegu kindlasti kuna hetke MacOS toetab vaid PowerPC prosesid... Tulevikus on aga oht, et vaatamata Inteli prosedele paneb Apple mingi riistvaralise tõkke peale oma OS'i kasutamiseks PC platvormil...Energizer kirjutas:No siis on targem juba osta MacOS Litsents ja see olemasolevale PC-le installida
iCE
Ilu on vaataja silmades ja selle ilu eest on fännid nõus ka rulli keerutama...Energizer kirjutas:NO mina eelistan tasuta fedoorakoorikut kalli, veel PCraudvaraga ühildamatu Macile. Miks ma pean terve kasti riistvara eest nii meeletut pappi laduma (mis pealegi üsna piiratult laiendatav on), kui IBM PC compatible standard on palju paindlikum.
iCE
Arvatavasti hakkavad x86 platvormil ainult enda komplektide rauda toetama (draiverite toetus jms.).ice kirjutas:Seda ei saa praegu kindlasti kuna hetke MacOS toetab vaid PowerPC prosesid... Tulevikus on aga oht, et vaatamata Inteli prosedele paneb Apple mingi riistvaralise tõkke peale oma OS'i kasutamiseks PC platvormil...Energizer kirjutas:No siis on targem juba osta MacOS Litsents ja see olemasolevale PC-le installida
iCE
no siis pole mingit vahet mis prosega nad oma rauda varustavad, kui vahe on ainult protsessoris, aga kõik muu sama mis tavalisel macil. inteli prosel oleks mõte siis kui mac leviks massides. kes see 10 aastat tagaAsi arvas et pea igal kolmandal eestlasel on kodus mingitsorti arvuti.
ma hindaks maci ehk siis kui ta jookseks praegu minu inteli masinas. täielikult macile üle minna ei kavatse just õhukese papirulli pärast. linux on siiamaani piisavalt turvaline.
ma hindaks maci ehk siis kui ta jookseks praegu minu inteli masinas. täielikult macile üle minna ei kavatse just õhukese papirulli pärast. linux on siiamaani piisavalt turvaline.
- kanajuurikas
- Entusiast
Apple to Use Intel Microprocessors Beginning in 2006ice kirjutas:Muide viimaste uudiste kohaselt võib tulevikus MacOS'iga PC'sid ka osta saamaJärgmisest aastast on ju ka Apple kolinud Inteli prosadele (x86)
http://www.apple.com/pr/library/2005/jun/06intel.html
MacOSX nokib täiega