Kuigi siin on sul vasturääkivus...
oleksid võinud siia nimekirja lisada ka kineskoobid! (ja nende eelised LCD/Plasma ees).dreamx kirjutas:...siis on tunne nagu elaks LASTEKODUS kõigil samad dressid ja trussikud,isikupära MY ASS...

oleksid võinud siia nimekirja lisada ka kineskoobid! (ja nende eelised LCD/Plasma ees).dreamx kirjutas:...siis on tunne nagu elaks LASTEKODUS kõigil samad dressid ja trussikud,isikupära MY ASS...
Kust kurat sa välja imesid et mul LADA on või ,et ma üldse AUTOGA sõidan.Sa oled vist ikke vaimseltpeetud või mingite meelemürkide mõjualltigekala kirjutas:OK Lada man!Ma taganen su isikupärasuse ees...
Kuigi siin on sul vasturääkivus- kui kõigil kineskoobid, siis sina kiidad veel takka...
Ma olen sunnitud vahepeal arvutit vahetama Kuna ELIONI pood suletakse,eks ma runkan oma dialupiga kodust edasi mingi 21.30tigekala kirjutas:OK Lada man!Ma taganen su isikupärasuse ees...
Kuigi siin on sul vasturääkivus...oleksid võinud siia nimekirja lisada ka kineskoobid! (ja nende eelised LCD/Plasma ees).dreamx kirjutas:...siis on tunne nagu elaks LASTEKODUS kõigil samad dressid ja trussikud,isikupära MY ASS...
Ja mul kah nihuke tunne ,et 500 posti tagasi oli tegemist inimesega,loe teema algusest uuesti enda postid läbi ja mõtle natukese millest see kõik algas...Ühel vihmasel laupäeva pärastlõunal..... HDTV jne...tigekala kirjutas:Kuule sinu sõim ja muu pläma paneb mind arvama, et sa oled meie kõigi lemmik "trashreborn/kaubik".
Neid siin teedel liiga palju liikvel. Tundub, et ca igal kolmandal eestlasel on ta juba olemas. Valisin ühe teise firma kasuks samas hinnaklassis ja suurusklassis.tigekala kirjutas:Mul on Mazda 6.